Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice_Man22
senior tag
Szinhomersekletet lehet allitani 435 oson is!
-
Ice_Man22
senior tag
Nemtudom de en vettem egy 435 ost, es siman alazza az xperia p t!Tapasztalatbol tudom.Nekem nem kell egy huuu de csicsasaztakurva mekkora telefon meg ocsem miket tud es ha le esik a foldre akkor b@szhatod.Az en kis 435 osom mar landolt es semmi baja sincs, a hatlapon pici karcolas.Ez szemelyes velemeny senkit nem akarok megserteni, mindenki azt vesz amit akar.Ez egy jo telefon aki csak telefonalnj smsezni es netezni akar.Az biztos, hogy a kovetkezo telefonom egy premium lumia lesz.
-
Ice_Man22
senior tag
Jah es jon a lumia 430 😃
-
Ice_Man22
senior tag
válasz #16695808 #222 üzenetére
Nekem 435 om van lassan 2 honapja.Teljesen megvagyok vele elegedve, igaz a kamera nagyon gyengede ebbe az aarba ilyen gyors telefont nem lehet kapni.Nalam is egyszer fagyott le akkor is explorerbe neztem(volna) hd videot a netrol es ki kellet vegyem az aksit.Azota nem jelent meg a problema pedig parszor megneztem ugyanazt a videot.
-
Ice_Man22
senior tag
Olvastam, hogy lesz lumia 540 ledes villanoval.
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok!Valakinek van tapasztalata win10 tech preview el???mennyire bugos?vagy jott e ki ujabb tech prev.?
-
Ice_Man22
senior tag
válasz bodnar10261 #295 üzenetére
Nekem dual simes 435 osom van, nagyon elegedett vagyok vele.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz bodnar10261 #302 üzenetére
Nekem 435 osom van. Komolyabb jatekok akadoznak rajta, de nem vagyok nagy jatekos.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz l.sebestyen #308 üzenetére
Ha allandoan nyomkodom akkor estere mar tolteni kell, ha reggel huztad ki a toltesrol.En estere ki szoktam kapcsolni + wifi ki kapcs mikor nem kell, atlagos hasznalat(vagy 40 sms naponta, 40perc hivas, es kb 1 ora wifi net) ugy tart 2-3 napot.
De mar leirtak, hogy az 532 erosebb.Szerintem jobban megeri az 532 nemsokkal dragabb.En azert vettem a 435 ot, mert ki akartam probalni mit tud egy wp s lumia(a leheto leg olcsobb es gyengebb), mert androidos okostelefonokkal szivtam rendesen(Xperia P).[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
válasz l.sebestyen #312 üzenetére
Mjah, picit zavar az 5", de hatha lesz kisebb kepernyos lumia 1gb rammal es vakuval, mire meghal a kis 435 os.😊
-
Ice_Man22
senior tag
Tudja valaki, hogy milyen frissitést adott ki a Microsoft tegnap?
-
Ice_Man22
senior tag
Csak nekem tünik fel, hogy a legutóbbi frissítés óta, jobban merül a lumia 435 ösöm.
-
Ice_Man22
senior tag
A lumia 435 osomre felraktam a lumia update 2 ot, eddig eleg erdekes.Jah de a Lumia sftware recovery tool, le tolt valami frisebb rendszert...
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok!Valaki eszre vette mar a telefonjan, hogy az elolapi uveg a sarkokon kezd felvalni?Nekem a 435 dual simes telomnal kezd latszani, balfelso es jobb also sarkon.A felesegem 435 osen meg nem latszik semmi.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz Luck Dragon #357 üzenetére
Az nem joa kkor, ha jobban fog latszani akkor irany vissza gariba.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz Luck Dragon #359 üzenetére
Igen en is erre gyanakodtam, es igen ha mar nagyon zavarni fog megy vissza a boltba.Attol meg nagyon szeretem a telefont es sajnalom a kicsiket.
-
Ice_Man22
senior tag
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok, egy lama kerdesem lenne, van egy laptop toltom azon van usb port.A porton 5v ad 2A al, mennyire fogja katositani a telomat a 2A, vagy csak nagyon hamar fogja feltolteni?Lumia 435 om van.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest