Hirdetés

2020. szeptember 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .LnB


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Teljesen nonszensz ahogy ez a játék kinéz. Hihetetlen.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#2) GodGamer5 válasza .LnB (#1) üzenetére


GodGamer5
(őstag)

Ilyen az, ha valaki nem a konzolokhoz igazodik grafikában...
Remélem lesz valami próbaverzió (demo) belőle.

ELADÓ HIGH END CSÖVES ERŐSíTŐ + JÓ CUCCOK !!!! https://hardverapro.hu/apro/alkukepes_egyedi_high_end_csoves_erosito_ar_alatt_5/hsz_1-200.html

(#3) tibaimp


tibaimp
(addikt)

Érdekesek a Delux/ Premium delux a végén. Gondolom csomagok lesznek, csak az a kérdés, hogy a "sima" verziót veszi meg esetleg valaki, annak egy fekete folt lesz a deluxokban szereplő repterek helyén? Mert a pluszban repülhető gépeket meg is értem, de a reptereket, hogy akarják kivenni? Fura.

[ Szerkesztve ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#4) m0h0senator válasza GodGamer5 (#2) üzenetére


m0h0senator
(őstag)

300 ft az box game pass most. 18.án jelenik meg ennél rosszabb demo sose legyen.

Cyberpunk 2077 - 2020/11/19

(#5) Juhaszatti válasza tibaimp (#3) üzenetére


Juhaszatti
(őstag)

Valószínűleg nem veszik ki, csak nem lesznek olyan szépen kidolgozva. X mennyiségű reptér van aprólékosan kidolgozva, a többi csak nagyvonalakban.

(#6) tibaimp válasza Juhaszatti (#5) üzenetére


tibaimp
(addikt)

Valószínű ez lehet, csak akkor meg az nem az a grafika, amit ígérnek. Ez visszaüthet, lásd annó az Ubi féle Watch Dogs esetében.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#7) m0h0senator válasza tibaimp (#6) üzenetére


m0h0senator
(őstag)

De a játék 99%ban ez a grafika és szvsz megcsinálták 2 verzióban az adott repteret. Egy a strandart változatnak egy a prémiumnak. Leszállni úgyanúgy letudsz csak nem fog annyira "élni" a reptér mint a prémiumban.

Cyberpunk 2077 - 2020/11/19

(#8) dreampage válasza tibaimp (#3) üzenetére


dreampage
(HÁZIGAZDA)

A játékban a világ összes, ~37000 repülőtere benne van. A legtöbb a műholdképek alapján, mesterséges intelligencia által generált utakkal és épületekkel (így működik), míg a különböző kiadásokban megadott repterek kézzel kidolgozottak. Vagyis a sima változatban ugyanúgy ott lesz a Heathrow, mondjuk, csak nem 100%-ig pontos épületekkel és egyebekkel. A későbbiekben még több kézzel modellezett repteret és várost lehet majd megvenni, főleg külső partnerektől.

A játéknak soha nincs vége.

(#9) delta38boss válasza dreampage (#8) üzenetére


delta38boss
(tag)

Csak aztán ne legyen belőle Fifa: évente kiadják az adott év reptereivel frissítve :D

(#10) tibaimp válasza m0h0senator (#7) üzenetére


tibaimp
(addikt)

m0h0senator, dreampage: köszi az infót :R Ez az MI-s dolog nem semmi, érdekes volt a videó.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#11) GodGamer5 válasza m0h0senator (#4) üzenetére


GodGamer5
(őstag)

Köszi! :R

ELADÓ HIGH END CSÖVES ERŐSíTŐ + JÓ CUCCOK !!!! https://hardverapro.hu/apro/alkukepes_egyedi_high_end_csoves_erosito_ar_alatt_5/hsz_1-200.html

(#12) dreampage válasza delta38boss (#9) üzenetére


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Ez szimulátor, úgy működik, mint egy platform. A Microsoft a Bing Térképek frissítéseit folyamatosan teszi bele, a külső partnerek pedig gyártják a kézzel alkotott tartalmakat (repülők, repterek). Te döntöd el, mit veszel meg hozzá pluszban. Rákölthetsz több ezer Eurót is, vagy akár nullát. Rajtad múlik. :) A Train Simulatorhoz is sokezer Eurónyi DLC kapható. Nyilván ez nem arról szól, hogy mindent megvegyél, hanem azt, ami éppen érdekel. Ez az új MSFS viszont alapból is sokkal teljesebb, mint eddig bármelyik szimulátor, hiszen ebben a teljes bolygó benne van alapból, amire még nem volt példa.

A játéknak soha nincs vége.

(#13) BlankCon


BlankCon
(tag)

Nagyon várom már, bár kiváncsi leszek, hogy mennyire valós a gépigény, ami kiszivárgott/kiadtak. A 970-et valószínűleg rendesen meg fogja izzasztani. :DDD

"The quieter you become, the more you can hear."

(#14) Cifu válasza dreampage (#12) üzenetére


Cifu
(nagyúr)

Ez az új MSFS viszont alapból is sokkal teljesebb, mint eddig bármelyik szimulátor, hiszen ebben a teljes bolygó benne van alapból, amire még nem volt példa.

Ügyes megfogalmazás, de ettől függetlenül nem egy szimulátor volt, amelyben eddig is benne volt a teljes bolygó (FlightGear, X-Planes, stb.), nem mostanában, hanem több, mint 10 éve.

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#15) RubbishBin válasza Cifu (#14) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

Illetve az eddigi Flight Simulatorokban is benne volt az egész bolygó. A 2004-ben is, valós real-time időjárással. De az FS2000-et is megkockáztatom. Szerintem arra gondolt, hogy ilyen fokú részletességgel nem volt kidolgozva az egész bolygó.
-
A 2004-et sokat toltam anno, csak nem sokat értettem belőle 12 évesen. Ez most nagyon csalogat...

(#16) dreampage válasza Cifu (#14) üzenetére


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Az lehet, de ezt a kidolgozottsági szintet meg sem közelítette egyik sem. Ez egy teljesen új színvonal a szimulátorok terén.

A játéknak soha nincs vége.

(#17) tibaimp válasza dreampage (#16) üzenetére


tibaimp
(addikt)

Ezért vagyok rá nagyon kíváncsi. Itt kishazánkban a kisvárosomat tuti fel fogom keresni, sőt a házamat is :).
Illetve ami érdekel még például a katonailag zárt légtereket hogyan oldották meg, pl: 51-es körzet, ha van még egyáltalán :U

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#18) Dr. Akula


Dr. Akula
(nagyúr)

Nem mvagyok egy nagy szimulátor fan, de ez azért odabasz rendesen. Ez + a Stalker 2 eléggé úgy néz ki hogy eldöntötte a konzolháborút az Xbox javára. Lesz PS5-re valami hasonló szintű játék ami miatt érdemes lenne azt választani? Nézegettem a várható kínálatot, de csak "plüssállatok megmentik a világot", japán manga, meg elvont interaktív filmek jönnek, semmi ehhez hasonló színvonalú. Vagy csak lemaradtam valamiről? Eddig PS5-ben gondolkodtam, de most nem annak áll a zászló.

(#19) RubbishBin válasza Dr. Akula (#18) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

Szerintem a Flight Simulator nem fog eldönteni konzolháborút. Annak aki nem szimulátorozik, ez kb 1óra játékidő. Megnézi milyen szép, meg megkeresi az utcájukat, aztán rájön hogy nem tudja mit kell csinálni.

(#20) Dr. Akula válasza RubbishBin (#19) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Annak aki meg nem Last of Us-ozik meg Unchartedezik, annak meg az nem mérvadó. Ilyen szubjektív dolgokat bárki tud mondani. Ettől függetlenül a Fligt Smultator egy igencsak A kategóriás játék, hasonló nagy durranás mint egy GTA, RDR. Átböngészve a PS5 kínálatát viszont semmi olyat nem találtam ami az FS (és méginkább a Stalker 2) mintájára feléje döntené a mérleg nyelvét. Ezért kérdezem hogy valami titkos fegyver kimaradt, vagy tényleg ez a helyzet. Eddig egyedül a Ghost of Tsushima amit a PS javára tudok írni, mint olyan játék ami jó is, és még érdekelne is, és nem kapom meg a másik konzolon.

[ Szerkesztve ]

(#21) Viktor77 válasza Dr. Akula (#18) üzenetére


Viktor77
(félisten)

" Ez + a Stalker 2 eléggé úgy néz ki hogy eldöntötte a konzolháborút az Xbox javára."

Ez most így full komoly, hogy egy erősen rétegjáték (sőt, konzolon még az sem) alapján kijelented?

Some people move on, but not us ... not us

(#22) RubbishBin válasza Dr. Akula (#20) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

Pont a te hozzászólásod szubjektív. Neked döntötte el a konzolháborút ez a 2 játék.
Én nem az FS-t kérdőjeleztem meg, szerintem a valaha készült legaprólékosabb fejlesztés lesz. De ez igaz volt az eddigi részeire is, mégse játszanak vele annyian mint más, gyengébb AAA játékkal. Az okát már leírtam. Ez a repülés szerelmeseinek készül, akik 10 év múlva is ezzel fogják nyomni szétmodolva. De ők nagyon nincsenek sokan.

(#23) Dr. Akula válasza Viktor77 (#21) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Rétegjáték? :D Csak annyira mint egy GTA. Jó széles réteg. Mint mondtam nem vagyok szimulátorbuzi, de ez még engem is érdekel, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül. A Stalker 2 meg... hát olyan mint a GTA 6, kb. nincs olyan aki ne várná (már vagy 10 éve). Igen, az ilyen nagy nevek érdekelnek, mert csak ilyenekkel fogok játszani. Lehet hogy egy Ratchet & Clank több tinit vonz, de viszont engem taszít, 1 másodpercet nem fog eltölteni nálam, tehát nem mérvadó. Én a saját konzolválasztásomhoz keresem az infókat, nem a tömegízlés érdekel. Eddig a Tsushimat találtam egyedül, de lehet hogy valami kimaradt, akármennyire is kerestem. Vagy nem. Az is infó ha nincs.

(#24) RubbishBin válasza Dr. Akula (#23) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

"Rétegjáték?  Csak annyira mint egy GTA. Jó széles réteg"
Te trollkodsz :F
A legutóbbi Flight Simulatorból ~1.000.000 példány kelt el.
A legutóbbi GTA-ból ~135.000.000.
7 évvel kevesebb idő alatt.
System seller meg már csak azért sem lesz, mert mindenki PC-re fogja megvenni, akit komolyan érdekel. Modok tartják életben 14 éve az FSX-et is.

(#25) Viktor77 válasza Dr. Akula (#23) üzenetére


Viktor77
(félisten)

"Én a saját konzolválasztásomhoz keresem az infókat, nem a tömegízlés érdekel. "

Akkor írd ezt, ne általánosíts.
PC-n is igen kevesen szimulátoroznak (ilyen szinten), konzolon meg kb. senki.

Some people move on, but not us ... not us

(#26) Dr. Akula válasza Viktor77 (#25) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Azt írtam, nem azt olvastad? De ott volt mellette a Stalker 2 is, azért az fps csak nem annyira ismeretlen konzolon se (Halo, COD, Doom).

(#24) RubbishBin: COD-ból is több ment el mint Doomból, ettől még az utóbbit jobbnak tartják. Gyanítom a Stalker eladásai se közelítették meg a COD-ot, ettől függetlenül az egy legenda, a COD meg csak egy rétestészta. Nem system sellereket keresek, hanem jó játékokat amiért egyik vagy másik platformot érdemesebb választani. Mindkettőt biztos nem fogom megvenni, dönteni kell. De a címek sorolása helyetti kötözködésből szerintem már meg is kaptam a választ.

(#27) Juhaszatti válasza Dr. Akula (#26) üzenetére


Juhaszatti
(őstag)

A Stalker várhatóan csak időlegesen lesz exkluzív.

(#28) Viktor77 válasza Dr. Akula (#26) üzenetére


Viktor77
(félisten)

Stalkerről egy szót nem írtam, így szerepelt a mondatodban, remélem nem baj, hogy az egészet kimásoltam.

Szóval, ha az első hsz-ed magadra értetted, akkor nálad konzolháború dúlt? :)

[ Szerkesztve ]

Some people move on, but not us ... not us

(#29) RubbishBin válasza Dr. Akula (#26) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

Nem kötöttem én itt semmit, csak valótlan dolgokat írtál. Illetve nem valótlan, csak úgy állítottad be a véleményed, mintha az igaz lenne mindenkire, pedig az emberek tizedére sem.
Minek soroljak címeket, ha te felsoroltad? Leírtad hogy te hogyan látod, nekem mindegy mit veszel, nem dolgozok a Sonynál. Ha meg PS vs. Xbox vitát kerestél, szerintem nem a megfelelő topikot választottad.

(#30) Dr. Akula válasza Viktor77 (#28) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Nálam? Eddig úgy tudtam hogy a piacon dúl. Vagy valójában udvariasan egymás termékét ajánlgatják a sajátjuk helyett? :)

(#29) RubbishBin: Van Boxom és PS-em is, tehát nehéz lenne azt mondani hogy elfogult vagyok valamelyik irányba. Egyszerűen csak a jobbat keresem a nextgenből is. Ahogy írtam, meg akartam győződni arról hogy jól választok-e, vagy valami felett átsiklottam. Erre értettem a címek sorolását, hogy ha vannak ilyen szintű játékok, amiket esetleg kihagytam a számításból, akkor azok jöhetnek. Ha nincs, akkor nincs, nem katasztrófa, csak (ahogy szintén írtam) eddig PS-ben gondolkodtam ami most erősen változóban van.

(#31) wesder válasza Dr. Akula (#18) üzenetére


wesder
(veterán)

Konzolhàburú csak a szerencsétlen fanboik fejében létezik a többség normàlisan elvan és jàtszik.

Heavy is good. Heavy is reliable. If it doesn't work you can always hit them with it.

(#32) dreampage válasza tibaimp (#17) üzenetére


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Az 51-es körzet benne van, azt már páran megnézték, sőt le is szálltak oda. :) Szimpla katonai bázis, legalábbis a játék szerint. ;) A titkos bázisok helyére meg gondolom csak általános terepet generál a játék, vagy oda ahol nincs műholdfelvétel.

A játéknak soha nincs vége.

(#33) tibaimp válasza dreampage (#32) üzenetére


tibaimp
(addikt)

Ugye-ugye! Megnézték, gondoltam.
Abban viszont igazad lesz/lehet, hogy "sima" általános terepet rajzolnak a titkos bázisok, kikötők, repterek helyére.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#34) tibaimp


tibaimp
(addikt)

Most néztem meg ~3 óra játékot a yb-on TheVR Pistitől. Nagyon szép a gép az tény, a "2080Ti izzadt", szóval ennyit a gépigényről :) ill. amit gondoltam is, hogy Magyarország csak részben kidolgozott, például Debrecen, illetve a kievi reptér is fura volt. Mondjuk az orosz/ukrán-okból kinézem, hogy nem adtak engedélyt. Hasonlóan kidolgozatlan volt a Chernobyl és környéke is.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#35) RubbishBin válasza tibaimp (#34) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

Én mar elengedtem, pedig vártam jó ideje. Az RX 570 bezuhan 17 fps-re is, a 30 meg csak ünnepnapokon van meg. Lowon.

(#36) wesder válasza RubbishBin (#35) üzenetére


wesder
(veterán)

Gyenge a géped, van ilyen.

Heavy is good. Heavy is reliable. If it doesn't work you can always hit them with it.

(#37) RubbishBin válasza wesder (#36) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

Köszönöm a nagyszerű megállapítást. Pénzért kéne csinálnod.

(#38) wesder válasza RubbishBin (#37) üzenetére


wesder
(veterán)

Szivesen máskor is.

Heavy is good. Heavy is reliable. If it doesn't work you can always hit them with it.

(#39) Cifu válasza RubbishBin (#37) üzenetére


Cifu
(nagyúr)

Nem tudom mit vártál. A minimum gépigénynek RX570-et adták meg.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#40) ravap


ravap
(kezdő)

Azt lehet tudni, hogy Game Pass előfizetők hány órától játszhatnak?

(#41) RubbishBin válasza Cifu (#39) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

144 fps-t 4K-ban, ultrán, sweetfx-szel.
Egyébként nem sokat, csak abban a tévképzetben éltem hogy mondjuk a minimum gépigényt 1080p/30-hoz adják meg így 2020 végéhez közeledve. Ennyi erővel írhattak volna valami R7-es Radeont is, élvezhetetlenül biztos az is futtatja.

(#42) tibaimp válasza RubbishBin (#35) üzenetére


tibaimp
(addikt)

Nem azért írtam, hogy "elengedd", csak megjegyeztem, hogy kicsit sok kakaó kell neki :).

Majd fejleszted később a gépet, és akkor lehet nyomni, főleg ha szereted a szimulátorokat. Mert az is tény, hogy ez kő keményen szimulátor, persze lehet vele arcade módban is repkedni, de az valóban csak addig érdekes, míg a "nevezetes" dolgokat, helyszíneket megnézni az ember, aztán annyi, vagyis pár óra. Részemről is csak ennyire voltam kíváncsi.

[ Szerkesztve ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#43) ravap


ravap
(kezdő)

Release Times

[ Szerkesztve ]

(#44) sasa134


sasa134
(addikt)

milyen kontrollerrel kell/ajánlott ezt játszani? gondolom nem bill + egér adja az igazi repülés-élményt

Avanti Roma

(#45) Viktor77 válasza sasa134 (#44) üzenetére


Viktor77
(félisten)

Szerintem itt nagyon tudják a választ.

Some people move on, but not us ... not us

(#46) RubbishBin válasza Cifu (#39) üzenetére


RubbishBin
(junior tag)

Aztán az lett a vége, hogy egész jól fut. Akkor esek 30 alá, ha 200 méter magasan repülök világvárosok felett, meg a kifutópályán, ahol meg majdnem végig a műszerfalra vagyok zoomolva. Tegnap este óta alig tudom lerakni.
Lowon 60 fps közelében vagyok utazómagasságon, de mediumon játszok 30-ra lockolva.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.