Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz fordfairlane #300 üzenetére
nem, mert az egyhaz a sajat onos erdeke miatt uldozott boldogot-boldogtalant
-
veterán
Pontosan ezt nem értem én sem.
A Főváros fő utcáin... Ez kell a magyar szürkemarha, ostoros magyar lovas, meg Tihany-i apátság mellé országimázsnak.Taps taps taps...
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
leviske
veterán
válasz fordfairlane #300 üzenetére
Akkor meg?
-
-
tildy
nagyúr
Pont mondani akartam. Persze van pár kakasos is, de premierplánban ezek mennek. Pedig falusi búcsúra jóval több kisgyerek já, mint melegfelvonulásra.
tuskooo :hogy mi a feltűnőbb? PEstieknek ami pesten van, vidékieknek meg ami a falujukban. Nemcsak BPből áll az ország. hála égnek.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Wolverine
félisten
guga, nézz utána, a nők hogy kaptak szavazati és egyéb jogokat a '20-as években Előfordult, hogy a női tüntetők nekiláttak rendőrt verni. Mégis lett eredménye
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
leviske
veterán
válasz fordfairlane #311 üzenetére
Jah... végülis meleg felvonulás nélkül megáll az élet.
-
tildy
nagyúr
-
troller
senior tag
Kéne szervezni egy zoofil tüntetést is, nehogy má ők el legyenek nyomva. Törvény előtt el kéne ismerni pl. a kutya-ember házasságokat [link]
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
fordfairlane
veterán
Egyébként volt "felvonulók kérték" tegnap? Az MTV-n még látni ilyen őskövület műsorokat.
x gon' give it to ya
-
törölt tag
Vajon a homok mind ugy zsereznek maguknakk tarsat, hogy valakit csak ugy becserkesznek, es azt tudtan kivul meglepik megrontjak? Azert mert vannak olyanok, azert mar mindet olyannak kell kezelni? Azert, mert vannak bunozo ciganyok, azert mar mindet bunozokent kell kezelni?
-
atee
őstag
Grat nagyon jó kis írás!
D-day 2002-01-04 01:54
-
Elég későn értem ide de azért belepofázok.
nekem sincs bajom a buzikkal. Buzuljanak csak, érezzék jól magukat, de lehetőleg ne vonuljanak fel...!
Vagy ennyi erővel rendezzünk már hetero felvonulást, mert lassan már az lesz a kirívó, hogy én még nem vagyok buzi...
OK hogy joguk van buzinak lenni, de sztem - görögök, rómaiak ide vagy oda - egy eltorzult értékrend, és nem kéne még sulykoni is hogy milyen jó az, mert azért amikor verik magukat hogy ők mekkora jó arcok, az gusztustalan.A másik. Az állatvilágban is van homoszexualitás. Majmok, de egyéb állatok esetében is. Akkor alakul ki (nemtom írta-e már valaki, ha igen akkor bocs) amikor egy faj túlságosan elszaporodik egy területen.
Nyilván ez a helyzet az emberiséggel is, ezért van ezekből ennyi.Amúgy meg magyarból elég kevés van és egysre kevesebb, szal jobb lenne a magyar népesség létszámának növelésén buzgólkodni inkább...!
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
törölt tag
Olvasgatom itt a topicot és két hozzáfűznivalóm lenne, amiről a tisztelt publikum megfeledkezni látszik:
1., Drágáim, jogot, házasságot és gyereket a melegeknek! Hát jó, de attól még az emlősöknél a heteroszexualitás a normális. Vonulhat mindenki oda meg vissza, többször leírtam már, hogy a biológiát megbaszni nem lehet, tehát aki azt hiszi, hogy a melegek valaha is egyenrangúak voltak/lesznek a heteroszexuálisokkal, az ostoba.
2., Ha a buzik felvonulnak, akkor a jogaikért teszik. Ha van egy ellentüntetés, az természetesen csak provokáció lehet. Na elmentek a picsába hosszú tömött sorban...
-
válasz #54715584 #325 üzenetére
Hm, gondolkodj reálisan el azon hogy átlagos fizetésből 1 gyereket hogy a rákban tartasz el?
@fordfairlane : nem a fevonulások ténye zavar, hanem az hogy egy ilyen gusztustalan és természetellenes dolog miatt...
@többiek : Én még ha minden igaz toleráns vagyok, de azért a jó ízlésnek is vannak határai. Nem mondtam hogy le kéne lőni az összeset (nem is gondolkodok így), vagy hasonlót, de azért ne már hogy még ők legyenek felháborodva hogy nem tetszenek valakinek... Ne nyomják már a pofámba hogy hú ők melegek, nem is érdekel.
Buzibár legyen csak, magamtól nem megyek be. Házasodjanak, semmi közöm a magánéletükhöz. Na de felvonulni...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Wolverine
félisten
válasz #64791808 #326 üzenetére
1. Nem kevés emlősállatnál találtak a természetben homo- vagy biszexuális egyedeket; a természetellenes jező használata indokolatlan.
2. [link] - nem az ellentüntetéssel van baj, hanem a Molotov-koktéllal."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dalai Láma
őstag
Hidd ezt, de ezt már okos emberek is megcáfolták. Hidd, hogy lapos a föld, hiheted, csak ettől még nem lesz igaz. Akármilyen mély is legyen a meggyőződésed.
A középkorról meg van néhány szép mese, de a jobbágyok élete ne mcsak játék és mese volt, mert szinte rabszolgaként éltek, termeltek az őket kizsákmányoló földesuraknak, és sok más szenvedést is ki kellett állniuk. Remek lehetett a középkor. Istenfélők voltak, gondolod? Szerintem féltek az egyház hatalmától és bosszújától, köze nem volt itt a dolgoknak Istenhez, elég csak az egyház felső vezetését megnézni. És még lehetne sorolni a dolgokat.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
válasz #64791808 #326 üzenetére
Mit értesz egyendrangúságon? Láncon kéne tartani őket, vagy mi? Nem szavazhatnak? A jobboldaliak sem? Melyik jog nem illeti meg őket? És most ne hozd fel a házasságot, mert itthon nem házasodhatnak, illetve dehogy nem. Csak nem azonosneműekkel. Így tehát jogegyenlőség van.
Az ellentüntetők tulajdonképpen miért demonstráltak? Nem nagyon derült ki nekem.
-
fordfairlane
veterán
-
Dalai Láma
őstag
válasz fordfairlane #331 üzenetére
Ott voltál most a felvonuláson? Pontosan kik sértettek közerkölcsöt?
-
leviske
veterán
válasz Dalai Láma #334 üzenetére
Annyira bőszen védi mindenki a felvonulást... viszont a kérdésemre még mindíg nem válaszolt senki.
Tehát újra megkérdezem: Miért vonulnak fel?
Mert mondjuk, ha az elnyomás ellen, mi szerint nem házasodhatnak, nem fogadhatnak örökbe gyereket és egyéb... azért mondjuk szerény véleményem szerint nem a másságot kéne kiemelni, hanem azt, hogy igen is, ők is ugyan olyan normális emberek, akiknek járnak ezek a jogok.
Ezzel, hogy a más vagyok, fogadj el szöveggel nem éppen ezt érik el...
-
fordfairlane
veterán
válasz Dalai Láma #333 üzenetére
Ha ennyien tiltakoznak ellene, akkor valószínűleg a többség a homoszexuális viszonyt, de annak nyílt demonstrációját erkölcstelennek tartja. Nem furcsának, nem másnak, erkölcstelennek.
x gon' give it to ya
-
Dalai Láma
őstag
Az eszköz valóban nem hatékony az elfogadásuk elősegítésére. Nem is kell egyetérteni a felvonulással. Viszont a felvonulás betiltása mellett kardoskodókat nehezebb megértenem. Ha netán ők szerveznének valamilyen menetet, teljesen mindegy, milyen indokkal, akkor elvárnák, hogy ezt a lehetőséget biztosítsák számukra. Egy szabad országban ezt el kell tudni fogadni. Nem kell örülni neki, lelkesedni érte, nézni sem kell, de azért az egy jó érzés, hogy nem csak egyetlen egyféle gondolatvilág mellett lehet kivonulni az utcára (volt ilyen, akkor minden május 1-én központi utasításra ment a buli, és a pártot kellett éltetni. A többpártrendszer és a szabadság hívei kussban kellett, hogy legyenek, különben irány a börtön). Örülök, hogy ma ez nincs így. És igen, a melegek is felvonulhatnak évente egyszer.
Talán épp azért vonulnak fel, amit te is kiemelve írtál. Az, hogy ezt mennyire jól kommunikálják, és mi látszik ebből, az más kérdés, de akit ez érdekel, az jövőre beajánlokzhat főszervezőnek, és más formábva öntöt felvonulást szervezhet.
-
Dalai Láma
őstag
válasz fordfairlane #340 üzenetére
Mennyien tiltakoznak ellene? Az a 150 ember ott kint, vagy itt a fórumon az a 15?
Ráadásul azért nem teljesen így működik a dolog, a többség például egyáltalán nem fizetne adót, és sokminden mást sem. És nem tartják az adócsalást annak. Érdekes.
Az embereket jobban zavarja évente 1x 500 meleg -akiket a döntő többég max a tévéből lát- mint az a milliós nagyságrendű adócsaló, akik a be nem fizetett adójukkal hozzájárultak ahhoz, hogy ma itt tart az ország. Elgondolkodtató.
-
Wolverine
félisten
válasz fordfairlane #340 üzenetére
80 éve a nők egyenjogúságának gondolata is erkölcstelennek számított
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Rive
veterán
Még mindig nem érted.
Te nem érted. Ezek az árusok faluról falura járnak. Én is láttam valahol, Tildy is látta valahol, és igen-igen nagy eséllyel bárki megnézheti a cuccot egy tetszőleges falusi búcsún./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
fordfairlane
veterán
válasz Dalai Láma #342 üzenetére
Én úgy látom, hogy a többség kábé olyan szinten van a homoszexualitás elfogadásával, hogy elnézi azt, hogy zárt ajtók mögött mi zajlik, de a nyílt formáit, a hetero kapcsolatokkal való egyenlőséget elítéli. A kődobálók egy agresszív kisebbség, akik csak az alkalomra várnak, hogy mi ellen lehet tiltakozni, de úgy látom, hogy a többség pont azért huny szemet a kő- és tojásdobálások felett, mert magát a homoszexualitást nem fogadja el.
De ha úgy vesszük, akkor egy kicsit még az Alkotmánybíróság is homofób, amikor kimondta, hogy a házasság az egy nő és egy férfi közötti kapcsolat, a homók elégedjenek meg a regisztrált élettársi viszonnyal.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dalai Láma #342 üzenetére
Nem 150en voltak kint, ferdítés. Legalább 2-3000 ellentuntető volt, a 150 csak a csürhe, akik a rendőröket "inzultálták"... egyébként mielött belekötsz, nem értek egyet az erőszakkal, a büdösvizes-tojásos akció épp elég lett volna. De hát ha nincs meccs...
A többség nem a homoszexualitást ítéli el, hanem ezt a felháborító exhibicionizmust. Mert ez nem meleg, hanem exhibicionista felvonulás volt/akart lenni.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest