Hirdetés
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz #06658560 #121 üzenetére
Minden káros, amely negatív hatással lehet a kiskorúak egészséges testi és mentális fejlődésére.
Ennyi, pont.Bőrtangás izéke ne rázza a sejhaját gyerekek előtt. Túl nagy kérés?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Sárpac
nagyúr
válasz #06658560 #121 üzenetére
Más felvonulni és békésen tüntetni a jelenlegi kormány ellen, vagy bárminemű törvény stb. gazdasági problémák miatt, mint az, hogy fogja magát egy rakás buzi és felvonul magát mutogatva Budapest utcáin. A kettőt véletlenül se keverd semmi közük egymáshoz.
Bp. parádé megint más tészta ott az EGYÜTT szórakozásról szól nem pedig egy kordonokkal körbevett buzifesztiválról ez ui. csak róluk szól.[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz #06658560 #125 üzenetére
Én végig néztem a felvételeket a homik konkrétan milyen táblákat cipelgettek? Kedves kormány érvényesítsétek a jogainkat vagy ilyesmi? Semmi ilyesmi sem volt teljes magamutogatás semmi más. A homikat meg ha már itt van az a kurva nagy Demokrácia mi a f@szért kellene elfogadni bárkinek is aki nem akarja?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Vakegérke
félisten
Na persze, az ott lakók zárkózzanak be, ha nem akarnak bőrtangás, rózsaszín tollas bácsikat látni.
Tudod egyáltalán, mi az a mentális egészség? Azt remélem nem vitatod, hogy szükség van rá. Akkor kéretik nem veszélyeztetni.
Mit érdekel engem, hogy ki a meleg, ki nem. Tény, hogy nem érdekel. Akkor ne tolja senki az arcomba azt a gusztustalanságot, amelyet felvonultattak.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tuskooo
addikt
Tapasztalat, eddig mindig így vonultak fel, elég sanszos, h most is így fognak. Az meg szerinted épp nem a szabadság korlátozása, hogy ne menjenek arra, ennyi? Ja, ha nem tetszik vmi, el lehet menni innen, mi? (Mert manapság ugye már a politikusért legyen a nép, és ne fordítva). BP-re kitérve, az se normális, ahogy sokan ott kinéznek, de ott nem akarják elfogadtatni magukat vagy bármi, simán szórakoznak. Itt viszont ezzel azt akarják mutatni hivatalosan is, hogy ők mind ilyenek. Ha egy hetero-felvonuláson is hivatalosan is ez lenne a cél ugyanilyen szerelésben, akkor érezném jogosnak, amit mondasz. Értem én, hogy szabadság meg minden, de olyan nehéz lenne kicsit kulturáltabbnak lenni?
-
leviske
veterán
És mi van az ott lakókkal? Ne engedjék a gyerekeket az ablakhoz, vagy menjenek el vidámparkba? Ugyan már...
"Szerintem a kossuth téri rendezvények, az október 23-i események, és egyáltalán a politikai rendezvények is károsak a fiatalok, gyerekek szellemi fejlődésére,"
Azért egy politikai rendezvényt ne hasonlítsunk már a melegfelvonuláshoz... Okt.23. pedig azért történt, mer jó pár állampolgár elnyomva érezte magát.
A melegek viszont nincsenek elnyomva és őszintén szólva mindenki lesz@rná őket, ha nem vonulnának fel. Őket pedig pont az zavarja, hogy le vannak (vagyis le lennének..)sz@rva...
Ha a jogaikért kűzdenének, akkor nem úgy vonulnának fel, hogy a "seggüket rázzák" , hanem ugy, mint normális emberek, ezzel is statuálva, hogy ők is éppelméjű emberek, akiknek jár a házasság ás a gyerek vállalás lehetősége.
De kérlek, magyarázd el nekem, hogy ezekkel a felvonulásokkal mit akarnak elérni, ha én félreértelmeztem.
MOD: látom, Vakegérke megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz #06658560 #136 üzenetére
elmezes rendezvény, amit nénik és bácsik maguknak szerveztek, hogy zenéljenek együtt egyet. Kb ennyi, és a ygerknek em lesz belőle problémája.
Ne haragudj de Te is ennyire hülye vagy, hogy megetettek valami politkai maszlaggal, és jól bevetted, vagy csak szimplán naiv vagy és nem látod át a dolgokat. Hogy lehetne már egy olyanra azt mondani, amnikor egy nőnek öltözött férfi f.sz alakú nyalókát szopogat, hogy a bácsi farsangi mulatsára jött. Nagyon összemosod a dolgokat.Nem tudom mit szólnál, ha esetleg a Te gyereked az óvis farsangon egy ilyen jelmezt öltene magára..
-
Vakegérke
félisten
válasz #06658560 #138 üzenetére
Tényleg nem érted?
Viselkedjenek ember módjára, adjanak rá esélyt, hogy elfogadja őket a hetero társadalom. Enek nem a legcélszerűbb módja egy ilyen mocskos felvonulás.
Avagy ha provokálni akarnak, ám tegyék. De ne kívánják el, hogy megszeressük őket.
Szetei Akárkicsoda Fontosember nyilvánosan bejelentette, hogy meleg. tapsot kapott érte.
Én, "első" Solymosi József bejelentem, hogy boldog hetero házasságban éltem közel 33 évig, és csak a halál választott el feleségemtől. Két gyermeket nemzettem, akik úgyszintén heterok.
Nem várok tapsot érte. Megtettem, amit az Isten, a társadalom, és az ösztöneim megköveteltek.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Dylen
senior tag
válasz #06658560 #144 üzenetére
a nemi identitásotok, meg nem az én dolgom, az a te, ti privátszférátok része. Ahogy az enyém az enyém, Gugáé pedig az övé. Maximum a feleségére tartozik, az enyém meg esetleg még a pároméra.
a felvonulók identitása meg rájuk tartozik, meg a párjukra
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
TCDD
csendes tag
válasz #06658560 #150 üzenetére
Nyugalom, mester, vegyél be egy kis Ritalint. Látom, szíven ütött a téma.
"Szóval egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk."
Ezt mondta, szó szerint.Hol vannak ebben az ország ellenségei? Hol vannak itt a FIDESz politikájával egyet nem értők? Biztos velem van a gond, hogy nem látom őket.
[ Szerkesztve ]
Halt. Hammerzeit.
-
Vakegérke
félisten
válasz #06658560 #144 üzenetére
A baj csak ott kezdődik, hogy lakhelyed közel sincs a felvonulás színhelyéhez. Most mondd, milyen alapon akarod ránk erőszakolni ezt a rózsaszín brutalitást?
Hány meleget kényszerítettünk arra, hogy nézzen végig hetero szexuális aktust, avagy csillogtattuk előttük nemi potenciálunkat?
Gratulációdat köszönöm. Sajnos meg kell keserítenem a szád ízét. Egyik sem meleg, és bár elfogadják a másságot, (ahogy én is,) mégis útálják (velem együtt) ezt a fenék rázós figyelem felkeltést.
Megismétlem.
Egy igazi meleg nem provokatív. Éli sajátos életét, és nem hivalkodik vele.
Két kezemen sem tudom megszámolni, hány meleggel van, volt ilyen-olyan (nem szexuális) kapcsolatom. Ha most neveket mondanék, eltátanád a szád, pláne, ha még a titulusukat is közölném. Persze csak pár ember prominens személyiség, a többség szürke eminenciás.Egyszerű példa.
Egyik dolgozómban bratyiztam egy meleggel. Marhára nem érdekelt az, hogy meleg, őt pedig az nem érdekelte, hogy én hetero vagyok. Értsd komolyan, amit most mondok: megtiszteltük egymást azzal, hogy elfogadtuk nemiségét. Részéről is megtisztelésnek vettem a dolgot, erre céloztam.
Jól elvoltunk, dumcsiztunk nagyokat. Egyszer ültünk a büfében, és a nagy tracsi közepette combomon éreztem a haver kezét. Bizonyára nem kísérletezett, de kénytelen voltam a következőket mondani neki.
Figyu, lököttkém, én jól elvagyok Veled, tudod jól. De jelét se add, hogy provokálsz, különben el kell feledjelek, és Te is elfelejthetsz engem.
Hatott. Soha többé nem volt gond, haverok maradtunk.
Ő igazi meleg, és eszébe sem jut felvonulni.Írja fel már valaki a felvonulás tervezett útvonalára azt, amit mondtam!
Figyu, lököttkém, én jól elvagyok Veled, tudod jól. De jelét se add, hogy provokálsz, különben el kell feledjelek, és Te is elfelejthetsz engem.A melegeket is hetero anyák szülték. A népességet a heterok tartják szinten, netán szaporítják. Tiszteljük Isten, és a természet törvényeit!
-
leviske
veterán
válasz #06658560 #138 üzenetére
Mint már írtam... ha nem provokálják az embereket, akkor nincsenek elnyomva.
A szórakozóhelyüket is azért "támadták meg", mert mostanság sok balhé van a felvonulással kapcsolatban.
Most őszintén... egy ilyen felvonulás után Te megadnád a házasság jogát nekik? Vagy esetleg ugy érzed, hogy hosszú távon egészséges lenne egy ilyen szülő egy gyereknek?
Még egy hetero szülői pár sem tudja sok esetben ugy felnevelni a gyereket, hogy ne legyen sérült valamilyen fokon felnőtt korára... Ha ilyen felvonulgatós, labilis, felelőtlen embereknek adsz egy gyereket, abból a gyerekből minden lesz, csak nem normális.
Ha pedig nem ezért vonulnak fel, akkor csak arra tudok következtetni, hogy szeretik a nyilvánosságot.
Azt hiszem Én ezt most itt be is fejeztem.
-
Vakegérke
félisten
válasz #06658560 #168 üzenetére
"A jelen történetben azonban az a problémám, hogy a legnagyobb baj nem az, hogy hogy vonulnak, milyen maskarában, hanem az, hogy gyáltalán vonulnak,"
De bizony pont a külsőség az, amely ellenérzést szül.Ha hétköznapi ruházatban, elfogadható jelmondatokat táblán hordozva vonulnának a melegek, sétálhatnának fel-alá naponta bárhol. De ez a rószaszín gusztustalanság, undorító maskara egyveleg taszító.
Minden normális gondolkodású hetero elfogadja a melegeket.
De könyörgöm, ne provokáljanak. Pont az ellenkezőjét érik el eredeti szándékuknak.(#165) vagamo: Nem természetes, hogy normális érzelmű vagyok, és férfi létemre a nők vonzanak? Ohó, akkor nevessünk egy nagyot, hiszen nevetséges dolgokat irkálok.
Szerinted még én kell szégyelljem magam hetero voltomért?
Apropó, barátom, Te melyik nemhez vonzódsz hímnemű létedre?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
leviske
veterán
válasz #06658560 #179 üzenetére
miért gondolod, hogy a homok labilisek?
Miért nem olvasod el azt amit írok? Nem azt gondolom, hogy az összes meleg az, hanem azok akik képesek rázni magukat és így magukra felhívni a figyelmet.
Ha valaki jogokat akar, az nem másnak akarja mutatni magát, hanem ő beakarja bizonyítani, hogy ugyan olyan hasznos tagja a társadalomnak mint bárki más... és ezért megérdemli az általa követelt jogokat.
(#178) Wolverine: igen, de nyugatra nincs ennyi unatkozó fradi drukker...
[ Szerkesztve ]
-
TCDD
csendes tag
válasz #06658560 #195 üzenetére
Akkor nem Tarnabod (sztem egyébként az, a riportot láttam), hanem egy másik falu, tökmind1.
A dolgozó lakosságot a munkakerülő ingyenélőktől, akik ráadásul még terrorizálják is azokat, akik eltartják őket.
A lényeg miért van kapacitás a melegek védelmére, és miért nincs az átlag állampolgárokéra?
[ Szerkesztve ]
Halt. Hammerzeit.
-
TCDD
csendes tag
válasz #06658560 #197 üzenetére
A munkakerülők azok, akik nem dolgoznak, bár megtehetnék, csak anélkül is kényelmesen megélnak. És el kéne kldeni őket dolgozni. Ennyi
."A tarnabodi gyilkosság után pár nappal egy közeli faluban, Tarnaörsön történt egy újabb súlyos bűncselekmény: itt egy 20 éves helyi fiatalember megerőszakolt egy 80 éves nőt." Ez aligha lehet az ország másik felében. Olvass, mielőtt oltasz.
[ Szerkesztve ]
Halt. Hammerzeit.
-
TCDD
csendes tag
válasz #06658560 #199 üzenetére
Valóban tévedtem, igazad van.
(A riportot láttam, ebből kifolyólag nem olvastam végig teljes figyelemmel a cikket.) Mindenesetre nem hiszem, hogy ez bármit is levonna az eset súlyosságából, sőt ellenkezőleg, azt mutatja, mennyire kiterjedt problémáról van szó.
[ Szerkesztve ]
Halt. Hammerzeit.
-
TCDD
csendes tag
válasz #06658560 #203 üzenetére
Hehe...Nos, van gazdálkodó a családomban és nekem nem ez a tapasztalatom, igen sok napszámos dolgozik pl cukorrépa földeken.
Most épp Újpesen. Itt is van elég sok "hátrányos helyzetű" ember, akik miatt estefelé az utcára sem lehet kimenni. Közülük meglehetősen sok tizenéves lófrál napközben is az utcán, gondolom, messze van az iskola. Tömeges jelenségről van szó, a nagynénéddel / nagyanyáddal példálózni hangzatos, ám teljesen felesleges.
Éltem a tízkerben is, ahol volt szerencsém postásként is dolgozni. Ott is ugyanezt láttam. Pedig azért tudok elég sok munkahelyet, ahol nyolc általánossal is el lehet helyezkedeni, ha valaki akar dolgozni, és ez itt a kulcsszó.
De laktam Debrecenben és Szegeden is, úgyhogy van azért némi fogalmam az országról.
Oda is kellenek, természetesen. Orülök, hogy felhoztad.
[ Szerkesztve ]
Halt. Hammerzeit.
-
TCDD
csendes tag
-
troller
senior tag
válasz #06658560 #215 üzenetére
Mondjam azt, hogy a rendőrség jól ismeri azt a szűk réteget aki kijár ilyen rendezvényekre rendet bontani, és csak be kellene gyűjteni őket a rendezvény előtt 48 órára... Csak akkor nem lehetne fasiszta veszéllyel riogatni.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
tuskooo
addikt
válasz #06658560 #215 üzenetére
Azt hiszem, elment a kedvem az egész topictól. Az elején még ment érvekkel, de ennek, ami most folyik, már semmi köze guga írásához. Az pedig hihetetlen, hogy te még mindig nem érted a dolgot, pedig már ezerszer leírtuk, személy szerint én is. Ha nem megy a szövegértés, olvasd át még párszor a hsz-eket. Miután többször leírtuk, h nem velük és a felvonulással van baj, hanem azzal, hogy provokatívak, te közölted, hogy szörnyű, hogy mindenkinek azzal van baja, hogy felvonulhatnak, meg úgy alapvetően mindenki alapból utálja a melegeket. Ezek szerint write only-ban vagy, szval én részemről befejeztem.
-
troller
senior tag
-
Rive
veterán
válasz #06658560 #248 üzenetére
Gőzöm sincs, konkrétan miért nem engedték megrendezni - tényleg nem engedték, vagy kevés volt az érdeklődő? Nem is igazán érdekel a dolog - de egy rendezvény az nem ugyanaz a kaliber, mint egy demonstráció: az előbbi pénz, az utóbbi szólásszabadság meg gyülekezési jog, effélék. Azaz egy rendezvény 'betiltásához' jóval kevesebb elég, mint egy demonstrációéhoz. Csak ennyit akartam ehhez a vonlhoz hozzáfűzni.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
troller
senior tag
válasz #06658560 #248 üzenetére
Mert az ellen tiltakoztak az emberek, nem úgy mint a melegek ellen Engem amúgy egyáltalán nem zavar, ha felvonulnak a jogaikért, sokkal inkább az ehhez kapcsolódó aktuálpolitikai sárdobálás. Ja és nem mellékesen, hogy ide persze van 6000 fölösleges rendőr
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz #06658560 #281 üzenetére
Ja hallottam róla, hogy sokaknak nem tetszett, pl kurucinfón is voltak cikkek, de ez mégsem volt akadály h igazgató legyen, tehát jogai érvényesültek. A többséget nem érdekelte, mert Alföldi nem az a vonaglós fajta, akik az ilyen felvonulásokon megjelennek. Sőt meggyőződésem, hogy a melegek többsége normális.
Es akar csak olvass egy tetszoleges sportforumiot is, ott is micsoda buzizasok mennek, ismeretlenek fele....
Ezt most nem teljesen értem, hogy jön ide. Mert én szoktam köcsögözni és buzizni az intert vagy az újpestet, vagy akár a játékosokat (akár sajátot is, amikor kihagy egy nagy helyzetet ) , de tudom róla h nem az, ez amolyan bevett szitokszó a társadalom jelentős részében; olyan mint a hülye, a f*sz és a többi. Sztem senki nem úgy érti ezeken a fórumokon, h valaki tényleg konkrétan buzi. Persze attól még nem szép dolog egymással így beszélni.[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
tuskooo
addikt
válasz #06658560 #221 üzenetére
Ez oké, de ne olts már itt mindenkit azért, amit nem is mondtak. És amúgy épp az, h nem általánosítunk, azokkal van baj, akik kimentek, ráadásul akik nem tudnak ember módján kinézni/viselkedni, de látom, még mindig nem érted. Tök8, h melegek, bárkiről meg lenne/megvan a véleményem, aki kimegy az utcára, és így néz ki/viselkedik.
monstre: ezt már baromi rég letisztáztuk..kezdem úgy érezni, h itt mindeki write only.
[ Szerkesztve ]
-
TCDD
csendes tag
válasz #06658560 #223 üzenetére
Érzem a kőkemény logikát ebben a hozzászólásban.
Nem a tartalmával kapcsolatban foglaltam állást, csupán megjegyeztem, hogy nem objektív. Erre a fejemhez vágod, hogy nem olvasom el. Kicsit ereszkedj már le hozzám kérlek, úgy látszik, én nem leledzem olyan szellemi magaslaton, mint te.
Egyébként nem válaszoltál a kérdésemre. Ne kérdezz vissza, hogy melyikre, tudod te jól.
[ Szerkesztve ]
Halt. Hammerzeit.
Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest