- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Valahol el kell kezdeni
Nem mondom hogy az átlagjúzer most azonnal eredjen és csesszen el vele egy csomó időt, és én is inkább annak örülök, hogy egy update parancs és mindenből a legfrissebb van fenn, csak egy szakmai portálon "elfér" egy ilyen cikk is. Hogy megéri-e a befektetett energiát? Azt majd a kedves cikkíró eldönti. Legfeljebb megírom én
Ami leírást magyar nyelven találni, az 2.3-2.6 környéki. Talán kicsit elavult@solasola:
"Egy kernel mindenek felett" ARM alatt azért neccesebb lesz, de hogy "lecsorognak" a változások, az igen felemelő. Lassan (nagyon lassan) végre elérhetők lesznek az ARM alapú "PC"-k, és ugyan nem fogja kiváltani a PC Masterrace játékos szörnyeket vagy a munkaállomásokat, de egy vékonykliens méretű kis masina otthoni böngészésre és officeolásra biztos hogy még sok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest