- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Sajnos a Jaws of Hakkon nincs meg. Cole, mint Assasin lett a legnagyobb sebzőm, bár azt a bizonyos 6000 feletti sebzést nem tudtam kihozni (még Mark of Death + Deathblow-val sem). Igen, a Knight Enchanter spec regenerálódó pajzs képessége OP.
A The Witcher sorozat csalódást még nem okozott. -
nonsen5e
veterán
-
Dagidög
senior tag
Azt én nem tudom.
Egy Witcheres gifre válaszoltál egy Witcheres topikban, azt gondoltam a szóban forgó játékkal kapcsolatban írsz.Így már egyetértünk. Én az elátkozott harcmezőn akadtam el a leghosszabb időre.
-
vraghdash
tag
Nightmare Highland Reaver kezdő kis valami Hakkon-hoz képest... azzal a csapattal akivel Reaver 2odik tryra feküdt meg Hakkonból kemény 25k hpt tudtam leverni... a ~350k hp-ból... lvl24környékén... ott van kihívás.. az egész DLC teli van jó pakkokkal jó fightokkal.
Szerintem Nightmare is kb Skyholdig kihívás... onnantól hogy van specializáció, BW tud normálisan tankolni Viv sérthetetlen, van Mark of Death Cole-al kb mind1 milyen kasztal és speccen vagy Te... a DLC tök más ott igen igen könnyen hullnak a csapattagok
W3: előtöltve és várom a 19... ha csak annyi élményt kapok tőle amit mondjuk Inkviből kihoztam akkor már megérte.
-
CriticalHit
addikt
A DA:I és az AC4-ben izzasztó harci részek?
Egyedül a Higlander Ravager volt húzós (Nightmare), pedig csapattal harcoltam fél órás küzdelemben. Láttam Nightmare fokozaton egyetlen rugóval 40s alatt kiütni, hihetetlen 6000 feletti másodpercenként sebzésekkel.
Gen Samson keményebb ellenfél, mint Corypheus és a Red Lyrium fertőzött sárkánya. Messze van az izzasztótól.A Kayran inkább konzolos qwsd harc volt.Az első küzdelem Lethoval viszont tényleg jó volt.
-
MageRG
addikt
-
Dagidög
senior tag
Milyen szinten vitted végig a játékokat?
Legnehezebb fokozaton elég izzasztó részek vannak. -
CriticalHit
addikt
csak legyen a főszál masszív, mély és hosszú, ne pedig a fuss ide-oda, találd meg vagy gyűjtögesd ezt-azt mellékküldetések tegyék ki a játékidő zömét, mint pl a DA: Inquisition vagy az AC4-ben
a boss harcok pedig lehetnének akár Bloodborne nehézségűek, az eddigi harcjelenetekben semmi kihívás -
vegitossj7
addikt
-
donki
senior tag
-
Šolaire
veterán
-
A.tessz
senior tag
-
kicsizoz
csendes tag
-
A.tessz
senior tag
-
Televan74
nagyúr
Mert megérdemli!
És én is megérdemlem! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whYz
őstag
Ha valakit erdekel nekem van egy witcher 3 nvidia kuponom amit szivesen elcserelnek egy war thunder kuponra.

-
csiki_92
aktív tag
-
Šolaire
veterán
-
vegitossj7
addikt
-
csiki_92
aktív tag
Nem értem mi a probléma a Dragon Age: Inquisition-el, remek játék lett az is.
-
Šolaire
veterán
Tavaj szeptember óta előrendelve! Tegnap előtöltöttem a steam-en😊 alig várom a jövőhetet!
-
vegitossj7
addikt
-
Ch0b
tag
-
ldave
félisten
-
haxiboy
veterán
Nagyon jónak tűnik a videók alapján.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én azért megvárnám az első játékosok véleményét.

-
csiki_92
aktív tag
Game of the Year szaga van.

-
satz18
őstag
Ez alapján nem is kérdéses, hogy az első két rész után ez is kötelező vétel lesz, viszont ha ennek is olyan horror gépigénye lesz mint a 2-nek, akkor várok vele a PS4-emig addigra az ára is jó eséllyel lemegy.
-
rodrigez
senior tag
Ritka ám, hogy a Gamespot valamit 10/10-re értékeljen.
Még a GTA V is "csak" egy 9-est kapott. Akkor hát nem cseszték el, minden tiszteletem az övék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Autós kamerák
- Saros (PS5)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- TCL LCD és LED TV-k
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És én is megérdemlem! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)