Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sub71
aktív tag
+1
Nem véletlen, hogy a Windows is a következő verziótól szintén a/b particíós frissítésre tér át. Sokkal biztonságosabb, nem fordulhat elő az eszköz "téglásítása", mert ha nem sikerül a frissítés, a másik particióról indul újra a rendszer, és ráadásul közben végig hasznalható a mobil....aki meg a "csíkot" szereti nézni, csináljon róla képernyőképet -
sub71
aktív tag
válasz lovas93 #5133 üzenetére
Galaxy S10, Note 20 ultra után jöttem át Pixel vonalra. Nekem egyedül az ott megszokott biztonsági megoldások hiányoznak a Pixelből, pl. a Knox ami elvileg hardveres megoldás a biztonság növelésére, de a szoftveres védelem is sokkal nagyobb. A Samsungnál semmit nem tudsz kezdeni a telefonnal, ha az zárolva van a képernyő. Itt kiiktathatom a wifit, átrakhatom repülő üzemmódba, lenémíthatom, sőt ki is kapcsolhatom a mobilt anélkül, hogy feloldanám a képernyőzárat.....Ez az egy dolog nem tetszik, amúgy az én szokásaim mellet a Pixel a jobb telefon
[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
válasz szabi__memo #7477 üzenetére
Nekem van One VPN. Viszont csak azóta, amióta a Google Wallet-ben (egyéb okokból kifolyólag) VPN-t használva átállítottam a címem egy németországi településre. Egyszer már kérdeztem TaylorPro fórumtárstól, hogy neki magyar fiókkal van e, vagy Ő is külföldi fiókot (is) használ, de nem emlékszem sajnos a válaszára.
-
-
sub71
aktív tag
válasz vakablak93 #7735 üzenetére
"azt hittem talán ez a mobil fogja megtörni a jeget és rávezet a milyen jó is telefonnal fotózni dologra."
Amíg csak a telefon kijelzőjén nézed viszza a képeket, esetleg néha laptopon, addig tényleg teljesen megfelelő a mobil fotózás és ebben nagyon-nagyon jó a Pixel. Kinyomtatva, egy normális fényképező képeivel összehasonlítva a mobilok elvéreznek egyből, és ez így is lesz még jó sokáig. Ráadásul szerintem a mobil fotók sokszor nem tükrözik a valóságot. Jó példa erre a Samu csúcsmobiloknál a hold fotózás, kitalálja a telefonod, hogy mit szeretnél látni és az van a képen, nem pedig az amit a valóságban lát a kamera. Mi kell egy jó képhez? Vagy egy nagyon jó téma, és akkor mindegy, hogy mobil vagy fényképezőgép. Vagy pedig nagyon sok fény, profi objektív, (ezekben van hátrányban a mobil) nagyon jó érzék a megfelelő kép lövéséhez, (nekem nincs) és Raw mód az utómunka miatt.(még pár apróság azért van )...persze ez csak egy vélemény....[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
válasz vakablak93 #7745 üzenetére
Akkor "szerencsére" nekem már rosszabb a szemem, mint a tiéd, és nem látom a telefonon nézve a hibákat. Bejön a képek színvilága, sokkal közelebb látom a valósághoz, mint a többi gyártóét, az iPhone és a Pixel lő aránylag jó képeket point&shoot. Vannak még más lehetőségek is, érdemes megnézni a dxomark rangsorát, bár ezt is fenntartással kell azért kezelni.
-
sub71
aktív tag
Már 5-6 éve azzal idegesítettem az "ájfonos" kollégáimat, hogy ezt vajon tudja e az ő telefonjuk is? : Megkérdeztem a telefonomon a Google Search-től, hogy milyen magas az Eiffel torony? Magyarul, tisztán válaszolt, hogy 300 méter, . . Most már az én Pixelem sem tudja ezt ....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest