Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9) mbalint987 válasza ivana (#1) üzenetére


mbalint987
aktív tag

Nekem alapvetően nincs bajom az Ikaruszokkal, van pár felújított példány belőlük itt vidéken is, és egy-egy járgány kényelmesebb mint egy közelmúltban vásárolt, városi közlekedésre szánt Solaris. Egyébként a Hajdú Volánnál egy nagy baj van: sokáig ők vitték Debrecen autóbusz-tömegközlekedését. Mikor a szerepét átvállalta a DKV (és a buszait meg nem), akkor rengeteg városi közlekedésre szánt busz maradt rá a cégre. És ezek közlekednek távolsági járatokra is. (Hallottam a BKV csoda új Merci buszairól, állítólag nagyon jók, és környezetkímélőek)

(#2) papesz90: Az lenne a nagy baj, ha nem lenne hatalmas különbség a régi és az új busz között. ;) Egy Ikarus felújítva szerintem még mindig nem túl rossz, persze az már más kérdés, hogy mennyire éri meg. (És ugye itt a távolsági buszokon van a hangsúly, ott nem tudom, hogy a Merci mennyire jöhet szóba)

(#4) greenity: Hát tulajdonképpen ment volna a busz csikorogva is (szóval nem egy tipikus lerobbanás), csak hát félt a buszsofőr, hogy ha elindulunk, akkor bárhol megállhat a busz, nem lehet tudni. (Kolis társam mesélte, hogy osztálykiránduláskor az egyik kereke kiesett a buszuknak, és mellettük gurult el. :D És még csak nem is valami régi cucc volt)

[ Szerkesztve ]

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.