- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Good_boy
kezdő
válasz
FuRiONight #386 üzenetére
Sajnos egyelőre nem támogatja közvetlenül az OTP kártyát. Én úgy oldottam meg, hogy regisztráltam egy Curve kártyát, abba tettem be az OTP kártyát és azt már tudod használni GPay-jel. Elfogadja az OTP virtuálisat is és azzal is tudsz vásárolni boltban. De ha bátor vagy, akkor a fő bankkártyádat is meg tudod adni. Regisztráció után azonnal működik, szóval nem kell megvárnod a fizikai kártyát. Ha valamelyik jutuber videója alól választasz linket, akkor pénzt is adnak. Én a Tech2 Laci linkjét használtam, 10 £-ot adnak bónuszként. Az első vásárlás után jóváírják a 10£-ot.
-
Good_boy
kezdő
válasz
FuRiONight #383 üzenetére
Az NFC-ben állítsd át a fizetés módját a Simple-re! Mert gondolom a Gpay-en maradt.
Amúgy sokan írták, hogy megbízhatóbb a Gpay mint a Simple. Nekem már vagy kétszer hiúsult meg a fizetés, pedig csak 2 hete tesztelgetem. Igaz, az szokott a baj lenni, hogy túl rövid ideig tartom ott. Csippanás után mindjárt elveszem. Bár a Simple-nél is ezt csinálom és ott nem volt ebből gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hazánkban most a Revolut, a Curve, illetve a Monese szolgáltatóknál válik elérhetővé a régóta várt fizetési megoldás.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest