Hirdetés

2020. augusztus 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Csapoati


Csapoati
(nagyúr)

A Crew szerintem is jobb. Viszont a rossz irányítással nem értek egyet, legalábbis kormánnyal. Soha nem akart másfelé menni, mint amerre én tereltem, a kanyarokba pedig hihetetlen élvezetes bemenni kis farolással, aztán szépen körbefordulni gázadással.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#2) MrTwister


MrTwister
(senior tag)

Tetszett az összefoglalód köszi! :R Már csak egy jó leárazás kellene és venném is meg a játékot. :K

Gigabyte AX370-Gaming 5 & Ryzen 7 1700X & Noctua NH-U12F+NM-AM4 & G.Skill TridentZ F4-3200C16D-16GTZB & EVGA 1080 FTW Hybrid & Phanteks Enthoo Luxe black***SGS5&128GB & SGS9+*** D3 RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#3) ashiaor666


ashiaor666
(csendes tag)

A "dö krú" valóban jobb grafikailag, nagyobb a térkép, jobb az online rendszer, stb. A megjelenéskor sokat játszottam vele. Tetszett az autók viselkedése száguldozás közben és tetszett a nyüzsgő város is, hogy nem egy kihalt bolygón kell száguldozni, mint pl egy NFS játék esetében! Az ok ami miatt viszont én már hanyagolom, az az autós játékok egyik lényege lenne: maga a versenyzés! Kevés a versenyek száma (nekem), magához a sztorihoz kapcsolódó versenyek meg szinte elvesznek a hatalmas térképen! Most az, hogy ugyan azt a 10-15 versenyt futhatom meg újra és újra egyedül vagy multiban, az engem nem köt le sokáig...

Részemről inkább "nagyobb a füstje mint a lángja" a "dö krú", pedig lehetne benne lehetőség!

Főleg ha a "cheat engine" nevű alkalmazás tiltó listán lenne, azaz annak használatával nem lehetne belepiszkálni az eredményekbe! Mert sokan használják ezt az alkalmazást, elég csak megnézni néha egy-egy "ghost" játékost!

Az új NFS meg most kezd csak bejönni, már sokadjára állok neki a karriernek az elejéről! Valami újat minden alkalommal sikerül találnom...
Viszont az a kihalt város és a tipikusan rosszkor rossz helyen teleportáló civil autók, a buta rendőrök sokat rontanak a játék élményen!

(#4) Szoszo94 válasza ashiaor666 (#3) üzenetére


Szoszo94
(őstag)

Rég játszottál a Crew-val :)

Amióta van Wild Run, rengeteg az új lehetőség, folyamatosan jönnek új autók/motorok a játékba, a multi része pedig megunhatatlan.

Viszont az NFS-t mindenképp be akarom szerezni, márcsak azért is, mert ezen nőttem fel és nagyon rég játszottam utoljára jó NFS-el, nosztalgiáznék kicsit. Csak legyen jóárasítva valamikor :)

Xiaomi Mi 8 // Lexus IS250 Sport Mark Levinson

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.