Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kedden vettünk feleségemnek egy GT540-et. Tegnap kiírta az update tool, hogy van frissítés. Letöltés, indít, aztán 4%-nál leáll, a telefon Download mode-ban ragadt. Se előre, se hátra.
3 órányi b@szakodás után tudtam rá felvarázsolni a görög ROM-ot, morelocale-lal, most az van, hogy használható a telefon, de nincs bootlogo, és PIN-t is csak képernyőzár ki-be kapcsolás után lehet csak beütni, addig sötét a kép. És én még azt hittem, hogy a Spica-nak sz@r a supportja. -
törölt tag
válasz bobace #10914 üzenetére
Miután feltettem először egy baltit, akkor nyomtam hard resetet, utána tettem fel a görögöt, mert gondoltam van benne magyar nyelv, de nem volt. Egyelőre így marad, mert ha mondanám megint a feleségemnek, hogy megint 1-2 óra telefon babrálás lenne, kitérne a hitéből. Most tudja használni, ez az első okostelefonja, szerintem jó ideig nem fog korlátokba ütközni. A kikapcs-bekapcs dolog idegesítő egyedül, de majd lesz vele valami.
Plusz kérdés: egy-egy számhoz hogyan lehet hozzárendelni csengőhangot? A sima névjegyzékben nincs ilyen opció, a Spicámon sincs, bár én nem is igénylem. Van rá megoldás? -
törölt tag
Csak és kizárólag EMERGENCY módban tudtam feltolni az új ROM-ot, download módban nem látta a KDZ flasher. WParam100 errort dobott. Így volume up+power bekapcs (tök sötét kijelző) és EMERGENCY type-pal sikerült felvarázsolni először a baltit. De már az is olyan volt, hogy nem volt bootlogo és zár-nyit-tal mehetett a PIN. Aztán mikor bekapcsolt, hard reset, majd mivel nem volt magyar nyelv, feltettem a görögöt. Majd megnézem otthon, milyen nyelvek vannak benne, lehet a görög felrakása nem sikerült rendesen.
Az lett volna a legjobb megoldás, hogy már a 4%-os error után ma visszavinni garanciába, de kellett ma is a telefon, mindenképpen fel kellett élesztenem, plusz bennem volt az is, hogy nehogymár ne tudjam megoldani... Spicát 10 perc alatt 0-ról újratelepítem, nehogy már ez kifogjon rajtam. -
törölt tag
"a gépem megy, net van rajta, másfajta nem stabilnak mondott ("saját felelősségre") megoldásokkal pedig nem szeretnék kísérletezgetni."
Nekem a hivatalos LG Updater olyan szinten b@szta szét a telefont, hogy 3 órás geccsöléssel tudtam szóra bírni, manuális frissítgetésekkel, emergency telepítéssel, úgy, hogy most nincs bootanim. Ennyit a hivatalos, stabilnak gondolt frissítésekről... -
törölt tag
válasz hackeeeee #11116 üzenetére
Ezt arra írtam, hogy nem kell feltétlenül ódzkodni a nem hivatalos frissítéstől, mert mindegyik ugyanúgy gallyra vághatja a telefont.
Bosszantó az egész, mert a Spicámmal eddig akármit flasheltem, rootoltam, mindig vissza tudtam hozni az életbe, bootanimmal, mindennel.
Itt meg, hogy nincs bootanim, kicsit idegesít. Igaz, hogy a felvetés érdekes, hogy anim van, mert a hangja hallatszik, csak világítás nincs...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Volt már olyan valakinek, hogy
1. nem szinkronizálja Google Accounttal a névjegyeket
2. Nem látszik az egész lista, csak mondjuk az SZ betűig? -
törölt tag
válasz Sentry1 #12857 üzenetére
Nekem Emergency módban tudott csak indulni. Volumen up + Bekapcs talán. Nem fog kiírni semmit, csak rezzen egyet a telefon.
Plusz a flasher mellett van egy windowsenabler.exe
elindítod jobb gombbal, hogy futtatás rendszergazdaként, beül a tálcára. rákattintasz, hogy ON legyen rajta
ezután indítod a flashert, szintén rendszergazdaként, és ha jól emlékszem EMERGENCY módban kell flashelni. nekem így jött vissza.
hétvégén meg megpróbálom visszaszedni a boot animációt is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valakinek nincs meg az 1.6 ROM? A megadott linken csak error message van
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest