Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Pfff - ha megerkezik, akàr az osszes tartozekaval egyutt is megveheted!?.
Sot - vedd meg, ok becsomagoljak es majd csak karacsonykor bonthatod ki es akkor tudod meg, hogy milyen szinu, melyik regio es milyen toltofej van hozza!?.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Naras
őstag
Vodánál amúgy sincs még LTE, amennyire tudom, egyébként meg, hogy 15 Mbit/s - mal töltesz, vagy gyorsabban, nem teljesen édes mindegy egy telefonnal? Annyira rá van állva mindenki a 4G - re mostanság, csak azt (nem pedig aszt) nem értem, miért...
vadászcsiga: kollégám vett egy 5S - t, én rá egy hétre G2-t, hát, nem vágtam hanyat tőle magam, sőt... sem kinézetre nem győzött meg igazán, sem tudásra nem ad annyival többet, és még jóval többe is kerül... persze ő Apple fan, meg megmondta, hogy nem kéne neki ekkora kijelző, de hát. ízlések, és pofonok...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
gusthy
veterán
Tegye fel a kezét az, akinek élete során volt olyan garanciális problémája, ami a telefon életének 2. évében jött elő, előtte nem.
(Garancia szinte kizárt, hogy két év legyen rá. Jótállás az lehet, hogy két év, de ott a fogyasztónál van a bizonyítási teher.)
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
-
szabo.norbi
tag
A TWRP-s mentésekkel vannak gondok úgy tudom. Philz-et kell elvileg használni, de a backup úgy sem 100% hogy vissza megy.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Maxtreme
addikt
ehh
az a baj hogy én hiába rakom vissza az órát (már próbaképp visszapakoltam az időjárást is hátha az is lehalt valamiért) recoveryből vagy másolgatós módszerrel, egyszerűen nem jelenik meg a widgetek között.
Beszereztem 1 quickwindow tokot, és így vekker nélkül elveszíti az egyik számomra fontos funkcióját
Esetleg nem tudjátok hogy mit hívhat meg az óra widgeten kívül?[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Itt a CloudyPro II, basebandhez (ami egyébként a modem.img) link meg az első posztban (az xda-n).
Philz kell hozzá, előbb felrakod a basebandet, utána nyomsz egy "Clean to install new ROM" gombot, aztán telepited a ROM-ot.
-
Miksa64
tag
A baseband telepítése elött nyomnák egy wipe data factori resetet, (az advenced menüben meg egy wipe dalvicot), majd utána (baseband telepítése után) ismét wipe data factori reset de már a neu rom telepítéseset és jöhet a cludy proll telepítése.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Danny365
őstag
Mikor recovery-ből flasheled a zipet, akkor fog bejönni az Aroma installer, látni fogod, hogy mit kell csinálni. (D802-t válassz ott, ahol választani lehet; de még egyszer, majd látni fogod)
A korábbi kérdésedre pedig: igen, ha csinálsz egy TWRP mentést mindennel együtt, akkor vissza tudod állitani mindennel együtt, mintha mi se történt volna.
-
nagyúr
Van megoldás! Ha felteszed a 20c romomat abban javítva van a videó hang felvétel! Nemrég linkeltem be keress vissza!
---------------------
szabo.norbi mèrt baj hogy 96mhz en megy a 300.helyett? Baj hogy kevesebbet fogyaszt?Amúgy kárvolt letörölnöd a faux ot mert azzal belehet állíta a minimum ès maximum órajelet is! Ha zavar a 96mhz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
rayoliviero
veterán
Szia.
Itt egy leírás. Oldal alján van egy olyan, hogy source, arra kattintva bejön egy Xda-s link, ahonnan le tudod tölteni magát az apk-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest