Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Kunsztler #2414 üzenetére
- "Samsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application)"
Ezért nem lesz többet Samsungom.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Kunsztler #2548 üzenetére
Szerintem egy szinten van az S4-el képminőségben, bár S4-el kicsit nehezebb volt fényképzni. G2-nek talán az optikai képstabilizátor ami az előnye, ami miatt könnyebb tű éles képet lőni.
(#2547) balika333
Nem tudod értelmezni az irományomat. Tiszteletben tartom a véleményedet, csak ez a recsegős hátlap dolog furi nekem, ami egészen egyedi probléma lehet.
Nem akarlak meggyőzni semmiről sem. Megsúgom, én már leírtam a véleményemet többször is. Azért mert neked nem jött be, nem kezdem elölről leírni még1x, nem érzek késztetést.
Nem befolyásol mások véleménye, és ezzel szerintem mindenki így van aki elégedett.
Egyébként az irományom arról szólt, hol érzem kérdésesnek a One-t és a HTC-t az LG és a G2-vel szemben. Ez nem ellened irányult, leírtam a mondandómban azt is mivel értek egyet, és mivel nem, kiegészítettem a garanciális félelmeimmel ami One használat alatt végig jelen volt, olvasd el még1x.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Kunsztler #2554 üzenetére
Miért ne lehetne? Csak új lapon kell megnyitni.
(#2555) diodd
Megnyomkodtam elég erősen. Nálam nincs hang.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Kunsztler #2562 üzenetére
Helyes. De ilyen S4 vs G2 vitát akkor sem akarok. Akit érdekel van már kismillió teszt, illetve ide is folyamatosan kerülnek fel képek.
-
-
toto0569
addikt
válasz Kunsztler #5992 üzenetére
Ohh...Imádom! De az is fasza lesz ne aggódj. Ha kell,mindenről rosszat mondanak És ha neked az tetszik akkor neked az a legjobb.Mindenki a saját ízlése szerint vásárol.Páran ,innen-onnan nem értik meg,hogy amit vettek azzal foglalkozzanak.
Na de ebbe ne menjünk bele,örülök,hogy végre "boldog leszel". Majd írsz ha megjön. -
premete
veterán
válasz Kunsztler #7723 üzenetére
Gyorsabb a Nexus 5, mert olyan fapados, hogy semmi sincs benne gyakorlatilag; ha az ember használni akarja, vagy vesz egy halom szoftvert, (vagy lop), a hardveres különbségekkel pedig nem tud mit kezdeni:
sem FM-rádió, sem univerzális távirányító, sem 3000 mAh-s akku nem lesz a Nexusban.
Arról nem is beszélve, hogy a nexus 5-ös instabil a Kitkattel, de az majd csak megjavul az r1-gyel, vagy az r2-vel, így volt a 4.3-nál is a Nexus 4-en.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Oneil_85
csendes tag
válasz Kunsztler #7723 üzenetére
Igazából az h milyen gyors egy telefon az relatív. Ezt arra értem h nem biztos h az a telefon a gyorsabb amelyiket annak látsz. Lehet h amelyik telefont lassabbnak látod, az azért van mert sokkal több szolgáltatás van beleépítve ,és ezért 30-40 %-al több folyamat pörög a telefonba. Ezt igazából csak akkor lehetne eldönteni, ha mind a 2 telefonon pont ugyanazok a programok , illetve folyamatok futnának.
A másik része a dolognak h azon másik verziószámú android rendszer van. Én még nem láttam az lg g2 gyorsaságát az nexus 5-höz képest, viszont nem vonom kétségbe amit írsz. De azért szívesen megnézném úgy az lg g2-t h ugyanazok a folyamatok futnak és ugyanaz a rendszer van rajta.
Harmadsorba meg megjegyezném azt is, hogy amikor a g2-t az első pár napba nyomkodtam már akkor is nagyon gyors volt, viszont amikor letiltottam egy csomó folyamatot akkor még annál is gyorsabb lett. Szóval ennyit számítanak ezek a dolgok.
Ezzel nem azt írtam le h nem jó a nexus, sőt nagyon szuper készüléknek tartom, ár érték arányban is. Csak azt szerettem volna leírni h a szoftverkörnyezet teljesen más a két készülékben.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32GB kártyafüggetlen, Black + 2 év teljeskörű garancia
-
-
Oneil_85
csendes tag
válasz Kunsztler #7730 üzenetére
Samsungot én alapból nem csipázom, na meg az amoledet. Akár milyen fényerőre húztam a Note 3 kijelzőjét, a színeket mindig túl szaturáltnak láttam. Főleg a piros és zöld színnél jött ki. Olyan mintha nem eredeti lenne a piros, hanem mintha zsírkrétával bekennéd. Ráadásul a fehéret se olyannak láttam mint a g2-nél ,hanem kicsit sárgásnak. Szóval nem tiszta hófehérnek. De mondom nekem zavarta a szememet a színei. Semmi természetességet nem láttam benne. De ez csak magán vélemény , nem tényeket írok.
Amibe jobbnak láttam az a fekete, ami csak egy szín, azonkívül van még sokAmúgy tisztára hülyének néztek a t-home-ba , vagy úgy 30-40 percig ott hasonlítgadtam a telókat
[ Szerkesztve ]
LG G2 32GB kártyafüggetlen, Black + 2 év teljeskörű garancia
-
F-ECT$
titán
válasz Kunsztler #7725 üzenetére
Valamelyik nap nem tudtam napközben nyomkodni a G2-t, reggel húztam le a töltőről, estére lement vagy 96%-ra, pedig végig 4g-n volt De azért az a jellemző, hogy hétköznap 20-40% között dugom fel este, ami az a határ, amit az N5 vagy kibírna, vagy éppen nem. Hétvégén meg elmegy 2-3 napot (péntek reggeltől vasárnap estig, vagy szombat reggeltől hétfő estig), ilyenkor szinte csak telefonálásra meg emailezésre használom.
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
válasz Kunsztler #7746 üzenetére
Az igazság valahol a kettő között van: a vodának nagyobb a 3g lefedettsége, amivel tud hozni egy átlagos sebesség szintet. A telekomnak néhol 4g-je van, ami nagyon gyors, néhol meg csak 2-2.5g-je, ami meg lassabb, mint a voda 3g-je. Itt Bp-en épp ezért a Telekom a nyerő (és még vagy 70 nagyvárosban), de egyes vidéki városokban / falukban a voda lehet a jobb. A telenort nem ismerem, de az tuti, hogy náluk is épül már a 4g.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest