Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csimpekve

tag

Sziasztok!

Kb két hete van meg a telefonom, eddig csak pozitív. Hálózat eldobás talán kétszer volt, mindkétszer a kezemben volt a telefon. A PIN kérést direkt nem kapcsoltam ki, hogy tudjam hányszor ejti el, de olyan nem volt, hogy élesztés után PIN kéréssel találkoztam volna. A gyári tárcsázóval is megbarátkoztam, csupán néhány funkcióját hiányolom, de lehet van rá megoldás, csak én még nem jöttem rá:
    -Nem sikerült beállítanom (nem találtam rá beállítási lehetőséget), hogy egy címjegyzékben levő számhoz hozzárendeljem melyik SIM-ről szeretném tárcsázni. Tehát ne kelljen választanom, hanem XY mobilját az 1-es SIMről, otthoni telefonját pedig a 2-esről.
    -Nem tetszik, hogy a tárcsázott kapcsolathoz rendelt képet kiteszi nagyban a hívás alatt. Mivel ez a kép általában alacsony felbontású (pláne, ha a google címtárból származik), így eléggé kockásan jelenik meg. (tudom apróság, de zavar :-))

Láttam van frissítés a tárcsázóhoz, olvastam is, hogy volt aki frissített, de nem tudom ezekben változna-e valami?

Letöltöttem egy app-ot, hogy a hangerő gombokkal is ébreszthessem a képernyőt (Volume power). Működik is, ha a képernyőt az előző használat után, kb 10 percen belül akarom ébreszteni. Ezen túl már csak a power gombra reagál. Gondolom valami kilövi az alkalmazást. Van erre valami megoldás, mert nekem nem igazán esik kézre a power gomb.

www.csiro.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés