Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4252) DraXoN válasza mazsiii92 (#4248) üzenetére


DraXoN
addikt
LOGOUT blog

Szia,

egyes t3s (kínai belpiacos, azok a legolcsóbbak ebayen és sok más shopban) modellek valószínű más hálózati modemmel lehetnek szerelve.

Az enyém is így merül S4xx romokkal. Nekem a S3xx sorozat oldotta meg a gondot. Azóta akár 2 napos üzemidőt is eltudok érni (ha nem használom sokat, folyamatosan bekapcsolt szinkron, és háttérben futó, hangouts, facebook, fb-messenger, viber, skype).. szerintem egész jó ez.

Kijelző időt pontosan nem tudok írni, sose figyeltem.
Úgy kb. 2 hónapja van meg, bár futottam pár kört a különböző romokkal. nekem a MIUI 8 jönne be a legjobban (a rendszerrel nincs is bajom), de szerintem azzal nincs deep sleep a prociban, mert nap végére lemerült még ha hozzá se nyúltam (kis használat mellett sokszor a napot se nagyon bírta ki)... de messze az csinálta a legjobb fotókat... a gyári, sajnos nem az igazi.

Visszatérve a S3xx sorozatra. Az S3xx az orosz piac sorozata, míg a S4xx az Indiai piacé.

Nekem ez jött be (gyári S327): [link]

"sajnos" a S3xx ágból nincs annyi módosított verzió mint a S4xx-ből.

Bár.. lehet lehetne csinálni valami vegyítést a 2 verzióból ha pontosan tudnánk a különbséget. De nem volt időm ezzel még foglalkozni (igen, mókoltam már droidot korábban, csináltam már anno saját verziót egy olyan tabletre ami kb. senkinek se volt, de 4.1-en ragadt gyárilag..)

The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.