- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Az a baj, hogy ez sokkal összetettebb és bonyolultabb téma. Nagyon kevés a rálátásunk ezekre a dolgokra, nem ilyen egyszerű, hogy innen meg onnan elvesznek és ide meg oda hozzáadnak. És ezek a dolgok generálják a legnagyobb problémákat amikor fél információkból amiket innen meg onnan összeszed az ember konkrétumként kezelve levon valamit és továbbadja és amikor már a 3. emberen átmegy az egész 5 fillért nem ér. És az egész egy iszonyatos nagy bughalmaz lesz amit mindenki tényként kezel. Na mind1 már azt se tudom, hogy jutottunk idáig.
Ja de egy sima semmit mondó "Bezzeg a kocsog MS" hozzászólásból. (Na ezért utálom a macskákat mindent összezavarnak!) És itt nagyon nem Billről vagy az Ms-ről van szó hanem az emberi viselkedésről csak ezt értelmezni kell és nem az adott konkrét dologra érteni.
-
Vitus
őstag
Te valaha csöpögtettél vissza bármit is? Vagy csak megkeseredve, irigykedve köpködted az olyan embereket akik olyan sikereket értek el amit te nem tudtál? És nem istenítem, csak tényeket közlök és az akkori 17 milliárd ami azóta sokszor sok millióval bővült lényegesen több mint amit mások tettek. És igen büszke lennék magamra ha az ő helyébe lehetnék hasonló sikerekkel, de csak egy csutak kis nyomoronc vagyok átlag keresettel mert ennyi futotta tőlem. Csak az a különbség kettőnk között, hogy nekem nem savanyú a szőlő és attól mert én nem vagyok olyan sikeres örülök és elismerem másokét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest