- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
Hát azért én ezt másképp látom a multikkal. Se amazonnal, se ebay-el soha nem volt gondom, mindig egyből visszalaptam a pénzt. A paypal meg még egy réteg vásárlói védelmet nyújt.
Magyar emberhiányos szaroktól nem szabad vásárolni.
-
Redneck
nagyúr
Ahogy nemlehet is írta, én is mondtam neked hogy határozottan kell fellépned, mert csak a híg foscht fogják kavargatni az üggyel kapcsolatban.
Mondjuk ehhez a tudatossághoz x év Tékozló Homározás volt a kiképzés.
-
Szóval egy ilyet küldjek a címükre, ami az információnál nincs kint?
Tisztelt Extreme Digital Zrt!
Mivel az xxxx iktatószámú ügy nem rendeződött számomra megnyugtatóan ezért a Budapest Békéltető Testülethez fogok fordulni, amennyiben erre a levélre nem válaszolnak 2 napon belül és nem találunk megoldást.
Tisztelettel,
Xxx Xxx
-
-
nemlehet
őstag
Minden ilyen jellegű közlés az tértivevényesen menjen. A telefonálás, email semmire sem jó, nem tudod igazolni, hogy mi hangzott el, az utóbbinál meg azt hogy tényleg megkapták.
A tértivevényről ugye tudható, hogy mikor vették át, ha direkt nem veszik át az is -> egyből te nyersz a békéltető testületnél és amúgy a fogyvéd is megvágja őket nagy összegre, mert nem tehetik meg, hogy nem veszik át. Az utóbbiból te nem látsz pénzt, de nem éri meg nekik azt a pár millió bírságot eljátszani.Bele kell írni egyértelműen és tárgyilagosan az eddig történteket, le kell írni mit szeretnél és szabni kell benne egy ésszerű határidőt és végül megjeggyezni, hogyha nem zárul az ügy akkor mész a békéltető testülethez.
Amúgy azt azért tudni kell, hogy a békéltető testület határozata nem kötelező érvényű. DE. Ma már meg KELL jelenjen a cég képviselője különben emlékeim szerint 50.000 Ft-ról induló bírságot szabnak rájuk ki (ebből te megint nem látsz sajnos egy forintot sem, de nem igazán éri meg a cégnek ugye, mert újabb és újabb üléseket fognak kiírni amik elmulasztása újabb és újabb bírság).
Valószínűleg az edigital be fogja tartani a testület határozatát, de ha nem, akkor megint jelezd nekik, hogy ez a határozat megy szépen FB-ra, tékozló homárra, az indexre, origóra és minden médiumra, hogy láthassák az emberek az edigital garanciához való hozzáállását. Ez egy elég csúnya antireklám a cégnek, komolyan fogják venni.Az ilyen garanciális szarozások jellemzően 1-2 trehány vagy paraszt alkalmazott miatt van akik aztán ahelyett hogy elismernék a hibát egyre agresszívabban bevédik magukat. Rosszabb ha valami kisebbségi komplexusos osztályvezető helyettes találja be a panaszodat, azok 2 forintért is felgyújtják az autódat a parkolóban... De amikor már nyílvánosság elé kerülés fenyeget át fognak nyúlni a cég fejesei a kiskirály feje felett.
-
-
-
djculture
félisten
Minden esetre én először írnák az edigitalnak hogy mivel nem rendeződött számodra megnyugtatóan az ügy a békéltető testület elé viszed az ügyet. Sokszor elég ha megemlíti az ember, nekem is volt igy érdekesen meglett az új cucc plusz még egy másik terméket is kaptam kárpótlásként a rengeteg várakozás miatt. Egyből válaszoltak nekem is annak idején, egy manager írt vissza.
-
-
-
-
-
djculture
félisten
Asus cuccot (legalább is itthon) nem szabad venni, én is meg kínlódtam velük laptop ügyben. Rögtön a békéltetőnél kell kezdeni ha mismásolnak mert csak húzzak az időt ez a tapasztalatom. Általában ezt művelik kutya hozzá nem nyúl a cucchoz de visszaküldik a boltba és a vásárló gyanútlanul hazaviszi.
Békéltető ingyen van persze amit ott kihirdetnek azt se kötelező betartania egyik félnek sem. De az már ha továbbmegy általában a bíróságon megállja a helyét. -
lev258
veterán
Én egy másik céggel voltam a Békéltető Testületnél korábban. Kb. 3 hónap alatt kitűzik a időpontot, tovább nem is nagyon húzhatják. A történetedet elnézve ez annyira nem hosszú idő. Onnantól kezdve pedig már egész gyorsan megy, miután a felek megkapták a határozatot, a hibás félnek pár hét alatt rendeznie kell.
-
-
-
-
Muerte68
addikt
Nekem két ASUS laptopom van,nem az eladón keresztül hanem direkben házhozjövős garanciába intéztem mind három esetben 1 hét volt a javítás utána házhoz visszahozták,a gyerek laptopjában gyakorlatilag mindent cseréltek-billyenytyűzet alaplap hűtőegység stb.
Szerintem az edigital a hunyó inkább,az ő garanciás ügyintézésük ilyen katasztrófális.(#6) laskr99Szerintem nagyon nem mindegy a bolt rengeteg plusz idő+trehány ügyintézés a futárnak meg bárki odaadhatja átveheti ha úgy adod meg.
Meg nem mindegy kinek csinálják az edigital-os jótálás elég gyengusz az asus a saját garival jobban foglalkozik
-
BoB
veterán
"az Edigitálnál (
továbbábolt)" -> (a továbbiakban "bolt") -
Silεncε
őstag
Nekem egy VZ229H-m van szintén Edigi. Hát ezzel a történettel nem nyugtattál meg. De miért nem rögtön te küldted szervízbe? Futárral elviszik tőled meg hozzák is
-
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
Apám az eladást akarta, de nem mert nem akarok átverni senkit. Fogy. védelmet meg itt a fórumon nem ajánlották,csak a hibásként eladást. A békéltető meg hosszú idő elvileg. Pereskedni és társai meg pénzem sincs, nem vagyok tisztába azzal ilyenkor mit kell tenni, és a szabályokkal se. Kedvem szerint rájuk borogatnám a pultot. 18 évesen nem vesznek komolyan
-
szabonagyur
félisten
Én erre annyit tudok mondani, hogy ne hagy annyiban. Ennek nem így kell történnie. Edigitalnál mér régen panaszkönyvbe kellett volna írnod illetve fogyasztó védelemmel felvenni a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest