- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
"kárt okoz az országnak ez a mutyizás" != "kart okoz az allamnak / kormanynak a mutyizas"
nagyon nagyon leegyszerusitve. Mutyizunk -> keves az adobevetel -> adoterhet emelunk -> megtobben mutyizunk -> meg megemeljuk az adoterheket -> nem jonnek a multik, mert nagyok az adoterhek -> adjunk adokedvezmenyt a multiknak -> nem jonnek az adobevetelek -> emeljuk tovabb a nem multik adoterheit.
Persze szar ez igy, nem azt mondom, hogy igy kene lennie. DE! Nem te dontod el milyen torveny vonatkozik rad. Ha nem fizetsz adot nem az allammal baszol ki. Azokkal baszol ki, akiknek rendesen fizetniuk kell az adot, nincs lehetoseguk vagy nem fer bele az ertekrendjukbe a mutyi, csalas. Csak azert mert nem ertesz valamivel egyet, nem vonhatod ki magad a torvenyek alol.
A Kresz-es peldaddal elve, ha 80-nal megyek a belvarosba, nem dongetem a mellem, hogy milyen fasza vagyok, hogy 80-nal zuztam. Es fokent nem mondom azt, hogy mar pedig nekem jar, hogy 80-nal menjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest