Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
"kárt okoz az országnak ez a mutyizás" != "kart okoz az allamnak / kormanynak a mutyizas"
nagyon nagyon leegyszerusitve. Mutyizunk -> keves az adobevetel -> adoterhet emelunk -> megtobben mutyizunk -> meg megemeljuk az adoterheket -> nem jonnek a multik, mert nagyok az adoterhek -> adjunk adokedvezmenyt a multiknak -> nem jonnek az adobevetelek -> emeljuk tovabb a nem multik adoterheit.
Persze szar ez igy, nem azt mondom, hogy igy kene lennie. DE! Nem te dontod el milyen torveny vonatkozik rad. Ha nem fizetsz adot nem az allammal baszol ki. Azokkal baszol ki, akiknek rendesen fizetniuk kell az adot, nincs lehetoseguk vagy nem fer bele az ertekrendjukbe a mutyi, csalas. Csak azert mert nem ertesz valamivel egyet, nem vonhatod ki magad a torvenyek alol.
A Kresz-es peldaddal elve, ha 80-nal megyek a belvarosba, nem dongetem a mellem, hogy milyen fasza vagyok, hogy 80-nal zuztam. Es fokent nem mondom azt, hogy mar pedig nekem jar, hogy 80-nal menjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest