- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meglepődtem volna, ha pont sátrazós, kempingezős topik nincs a ph-n, és az is egy jel, hogy az utolsó hsz pont a szülinapomon volt
nem vagyok egy nagy sátrazós, a nyáron hirtelen felindulásból vettem egy sátrat, mert egy hegyi buliban már nem kaptunk szállást a hüttében, és valahol aludnunk kellett. a sátor ilyen háromszemélyes, de igazából két személynek volt kényelmes a hátizsákokkal: [link] rögtön belefutottunk vele egy egész éjszakás esőbe, de szerencsére átázás nélkül bírta.
ezen élményen fellendülve jövőre elkezdtem tervezgetni egy kis road-tripet észak-spanyolországba, vegyesen kempingben és hotelekben alvással. a csajom még sosem sátrazott, így ez neki remélhetőleg nagy élmény lesz. az első megálló valószínűleg majd valahol chamonix és/vagy a gran paradiso környéke lesz a nyáron. a sátoron kívül van pár alap decathlonos cuccom (kétféle hálózsák, egy felfújható matrac), ami nekem megfelel, de neki a black friday keretein belül most rendeltem épp egy kicsit komolyabb exped matracot [link] illetve kemping párnát.
mivel nyárra tervezzük a túrát remélhetőleg a dekás zsákok elegek lesznek (esetleg némi ruhával megtámogatva) a 20 és 15 fokos komforthőmérsékletükkel. ezen felül talán tervezek majd még beszerezni 1-2 kempingszéket, lámpát, stb.
szuper, hogy van ilyen topik, hátha sikerül kicsit pörgősebbé tenni
szerk:most látom, hogy ez nem is egy topik, hanem egy logout bejegyzéshez kapcsolódik. olvasom is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tippek és trükkök a sikeres sátras kempingezéshez, hogy ne legyen gond az eső, a nap, a szél vagy a rovarok.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest