Hirdetés

2023. február 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [jimmy399:] Rólam

Hozzászólások

(#3) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Amondó lennék, hogy maradj önmagad. Valahol valaki pont olyan férfire vágyik, amilyen Te vagy.
Bármit teszel, amivel hódítani akarsz, de idegen tőled, saját magad erőszakolod meg. Ráadásul el fog menni melletted az a lány, akinek Te lehetsz a mindene.

Talán számomra blamázs, de legyen vígasztalód.
Kamasz koromban mások jókat szerelmeskedtek, és tették ezt gyakorlatban is. Áradoztak sikereikről, nagyképűsködtek. Én meg jó nagyokat hallgattam, és mivel bennem is dúlt az ösztön, és a hormonok sem hagytak békén, keserű szájízzel irígykedtem.
Persze szerelmes is voltam, és itt jön képbe butaságom. Túlzottan tiszteltem szerelmem tárgyát ahhoz, hogy derékon alulra is tévedjen a kezem. Másnál kereste a boldogulást, én meg kiestem a kosárból.
21 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Megértő volt a partner, úgyszólván megerőszakolt. Bénaságom indokolta esemény. Viszont "Másnap olyan hatalmas lett a világ", nyertem némi önbizalmat. Még egyszer tett boldoggá ez a lányka, aztán lezárult ezen korszakom.
Megismertem későbbi feleségem, akihez már "tapasztalt" férfiként viszonyultam. Életében én voltam az első, és egyetlen férfi. Haláláig hűséges voltam hozzá.

Tény, hogy senki kedvéért nem voltam hajlandó változni, mert azt hazugságnak tartottam. Én én vagyok, szerepet nem játszom.

Nincs semmi baj Veled. Olyan vagy, amilyen, és passz.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [jimmy399:] Rólam
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.