Hirdetés

2023. február 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [jimmy399:] Rólam

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
aktív tag

Ööööööööööö..... lássuk csak:

Ez a boxer, vagy rövidgatya, vagy mi, elég gáz. 6 számmal nagyobb a kelleténél, kéretik mellőzni.
A borosta roppant kevés embernek áll jól. A nők nagy többségének inkább az "ápolatlan" jelző ugrik be (még ha nem is az), nem pedig a "hű de macsó!". Nem utolsó sorban böki a lányokat (mindenhol), és kipattog tőle a bőrük.
A rőzsével is lehetne kezdeni valamit, bármit. Mittomén, zselé, ilyesmi. Ezügyben ajánlott egy (több) nő (fodrász) véleményét kikérni.
Azt meg, hogy nem volt még csajod, ne híreszteld, ha nem muszáj, nem vadulnak meg tőle a nők. Amúgyis megérzik. Önbizalom kell, meg laza (de nem hülyegyerek) duma. Dícséretek, bókok, illedelmesség, udvariasság, kedvesség. Ezek a dolgok kihalófélben vannak, én úgy vettem észre, hogy nagyon be tud jönni a csajoknak.

Kitartás, előre! ;)

Rip and tear

(#2) nomotmo


nomotmo
csendes tag

Hmm... Többnek tűnsz mint 22. Szerintem van esélyed, csak kapd rendbe magad, esetleg próbálj meg valamilyen más hajat...
Hajrá :K

DIÓ!

(#3) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Amondó lennék, hogy maradj önmagad. Valahol valaki pont olyan férfire vágyik, amilyen Te vagy.
Bármit teszel, amivel hódítani akarsz, de idegen tőled, saját magad erőszakolod meg. Ráadásul el fog menni melletted az a lány, akinek Te lehetsz a mindene.

Talán számomra blamázs, de legyen vígasztalód.
Kamasz koromban mások jókat szerelmeskedtek, és tették ezt gyakorlatban is. Áradoztak sikereikről, nagyképűsködtek. Én meg jó nagyokat hallgattam, és mivel bennem is dúlt az ösztön, és a hormonok sem hagytak békén, keserű szájízzel irígykedtem.
Persze szerelmes is voltam, és itt jön képbe butaságom. Túlzottan tiszteltem szerelmem tárgyát ahhoz, hogy derékon alulra is tévedjen a kezem. Másnál kereste a boldogulást, én meg kiestem a kosárból.
21 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Megértő volt a partner, úgyszólván megerőszakolt. Bénaságom indokolta esemény. Viszont "Másnap olyan hatalmas lett a világ", nyertem némi önbizalmat. Még egyszer tett boldoggá ez a lányka, aztán lezárult ezen korszakom.
Megismertem későbbi feleségem, akihez már "tapasztalt" férfiként viszonyultam. Életében én voltam az első, és egyetlen férfi. Haláláig hűséges voltam hozzá.

Tény, hogy senki kedvéért nem voltam hajlandó változni, mert azt hazugságnak tartottam. Én én vagyok, szerepet nem játszom.

Nincs semmi baj Veled. Olyan vagy, amilyen, és passz.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) norbee2244 válasza Vakegérke (#3) üzenetére


norbee2244
senior tag

vakegérke: nem tudom megálni hogy ne szólaljak meg..:) annyira tökéletesen megtudod fogalmazni amit gondolsz és annyira becsülendő a hozzáállásod még ilyen fiatal fejjel is(17 vagyok) tiszteletet érdemlő :R

jimmy399: ugyan azokat tudom mondani mint vakegérke..engem is sokáig elkerültek a lányok pontosan 15 éves koromig akkor volt az első aztán nagy szerelem satöbbi majd egy 7,5 hónapos kapcsolat..ennek vége..:) egyszer mindenki megtalálja aki neki való csak idő kérdése lehet 30 éves korodban lesz meg az igazi,de meglesz! a te korodban legalább "érettebbek" a lányok(valamennyivel) ezáltal több esélyed van..tényleg..sok sikert kívánok és ne változz semmit sem ér csak a saját szellemed ölöd ki vele

(#5) nomotmo


nomotmo
csendes tag

Szerintem nem baj, ha kicsit megújulnak az emberek. Ha kocka vagy, akkor az első és legfontosabb lépés, hogy kapcsold ki a gépet. Próbáld hanyagolni, csinálj mást helyette.

DIÓ!

(#6) Vakegérke válasza norbee2244 (#4) üzenetére


Vakegérke
veterán

Köszönöm szépen.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#7) guga


guga
Közösségépítő

18 éves koromig azt akarták velem elhitetni a fiúk és lányok, hogy egy okádék vagyok. Ehhez tartottam magam, hittem is benne, de az ösztön sírva fakadt és felülkerekedett rajtam.
Volt pár erőtlen próbálkozásom, akár a szárnyaszegett madár, nevetséges.
Majd jött egy komolyabb 4 éves kapcsolat, amit egy 1 éves követett, azt egy 2 éves, majd több futó kaland. Végül úgy, ahogy meglettem teremtve, összeismerkedtem a feleségemmel. Van két szép gyermekünk, 12 éve vagyunk házasok, sok szarságon keresztül mentünk, de legalább együtt. S ez már így is marad.

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, ne erőltesd, nekem sem ment :D

Tudod mi a legundorítóbb dolog a világon? Összeismerkedni :D 12 év távlatából végtelenül szánalmasan festek, ahogy próbálok "jó" színben feltűnni a nejem előtt :DDD de nem bántam meg.

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#8) guga válasza Vakegérke (#3) üzenetére


guga
Közösségépítő

Vedd úgy, hogy meg sem szólaltam :DDD előbb írtam s csak utána olvastam a posztod :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#9) guga


guga
Közösségépítő

Hja, még valami. Élni, élni, élni.
Utazni, mindent kipróbálni, beleunni s mikor elfáradsz, akkor fog jönni, akihez tartozol :D

Ezt csak azért mondom, mert még nagyon fiatal vagy. Ha korán elkötelezed magad, jön a baba, s csak utána jut eszedbe, hogy még nem élted ki magad, akkor kisiklik a vonat.

[ Szerkesztve ]

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#10) Vakegérke válasza guga (#8) üzenetére


Vakegérke
veterán

Kellettél Te is. Más távlatok, más látásmód, más történet.

Élesszük ezt a kiccsákót együtt...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#11) guga válasza Vakegérke (#10) üzenetére


guga
Közösségépítő

Élesszük ezt a kiccsákót együtt...

Azt büntetik :DDD ;] :Y

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#12) Vakegérke válasza guga (#11) üzenetére


Vakegérke
veterán

Maraggyámán...

Nem azt mondtam, hogy élvezzük, hanem élesszük, és ez óriási különbség!

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#13) blueMerle


blueMerle
veterán

Hm, azt hiszem én úgy nézek ki körszakáll nélkul, mint Te. Mondjuk ezt nem tudom hitelt érdemloen megerositeni, mert 15 éves korom óta nem láttam csupaszon az arcom :D Párommal 4 éve vagyunk egyutt, viszont a leklemre kototte, hogy soha ne merjek megszabadulni a szakállamtól...hm, talán fél attól, ami odaát van, az igazság? :D

Nade félre a hulyeségeimet, szerintem semmi baj sincs Veled, mindig add onmagad, legyél humoros, ezt a nok értékelik, de sose vidd túlzásba és nem lesz gond. És ami fontos: soha ne játszd meg magad, és ezt a "sose volt csajom" szoveget úgy felejtsd is el, hogy valaha leírtad, kimondtad. A nök a határozott, tapasztalt ürgéket keresik, igy ha lehet ezt ne hozd szóba. :)

És még egy fontos adalék: legyél laza, ne feszengj ha egy lánnyal beszélgetsz, és SOHA ne járjon az a fejedben hogy mit gondolhat rólad.

[ Szerkesztve ]

(#15) Eastman


Eastman
őstag

É.J. !

Tudod; É.J. !

Éjjjéééé! Csak így szerzel élettapasztalatot! A Nagy Öregek elöttem leírták a velejét a dolgoknak. Egyikünknek sem könnyű az élete, de csináljuk. ...ha jó, ha rossz, csak csináljuk.

A csajozáshoz meg annyit, hogy ha tét nélkül játszol az könnyebb. Ha úgy mész oda egy lányhoz, hogy tök mindegy, hogy a végén a tiéd lesz vagy nem, nem feszülsz annyira és lazábban tudsz vele beszélgetni. ...még ő jön zavarba. Ha mindig csak gólra játszol, úgy nehezebb. ;)

KEDVESSÉG! ...ha közeledsz egy lányhoz, légy' kedves! Ne kedveskedő, hanem kedves!
"A gyönyörűek a szemeid!" lehet, hogy hülyén hangzik, de mindig, minden korban bejön! A nők imádják a szép szavakat.

Én Budapesten szoktam nagyon nagy f@szságokkal is hölgyeket leszólítani. :DDD Pl.: Mosoly! "Ne haragudj(on) nem tudja véletlenül, hogy hol van a Vasvári Pál utca??? Kb fél órája itt bolyongok, de sehol sem találom! Itt kell lennie a kerületben..." Ilyenkor sok kedves hölgyből előjön a gondoskodás és agyalnak keményen rajta. :) ...ebből elindulhat egy beszélgetés majd legközelebb egy KV, tea. ...mondjuk a névjegykártyámon a "gyógymasszőr" szócska sokat segít. ;)

Na, nem okoskodok itt tovább, az a lényeg, hogy JUST DO IT! Csak csináld! Ha úgy érzed, hogy azt a lányt szívesen megszólítanád, szólítsd meg!!! Tök mindegy, hogy mit gondol! ...lehet, hogy soha többé nem látod viszont. Lehet, hogy egy hónap múlva más karjaiban. ...és akkor egy életre bánod majd, hogy nem léptél. Próbálgasd magad, a dumád!

...ja, és É.J. !

MOD: A kopaszodás nem gáz. :) Kopaszság = sok tesztoszteron! Nőknek "égi" jel! :K

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#16) jimmy399 válasza Zolaash (#1) üzenetére


jimmy399
senior tag

"Ez a boxer, vagy rövidgatya, vagy mi, elég gáz. 6 számmal nagyobb a kelleténél, kéretik mellőzni." - Ez a "munkás"gatyám, amiben melózók. Tudom, hülyeség volt feltenni ezt a képet, ezért le is kaptam.

"A borosta roppant kevés embernek áll jól. A nők nagy többségének inkább az "ápolatlan" jelző ugrik be (még ha nem is az), nem pedig a "hű de macsó!". Nem utolsó sorban böki a lányokat (mindenhol), és kipattog tőle a bőrük.
A rőzsével is lehetne kezdeni valamit, bármit. Mittomén, zselé, ilyesmi. Ezügyben ajánlott egy (több) nő (fodrász) véleményét kikérni."

- Szoktam borotválkozni, csak akkor éppen hanyagoltam kicsit. A rőzséről annyit, hogy sajna hullik a hajam, ezért valszeg majd nemsokára kopaszra vagy 1mmesre vágatom majd a hajam...

Azért köszi szépen a hozzászólásodat. :D :R

--- N/A ---

(#17) jimmy399 válasza nomotmo (#2) üzenetére


jimmy399
senior tag

Ja mondták is hogy többnek tűnök, ez szerintem sem hátrány! :D

A hajjal majd azt kezdem, hogy kicsit kissebbre vágom mondjuk 1, 0,5 mm re

--- N/A ---

(#18) jimmy399 válasza Vakegérke (#3) üzenetére


jimmy399
senior tag

Ok. nem is fogok megváltozni. Maradok, aki vagyok. Jah, majd megtalálom azt aki kell nekem. Nekem is dettó ugyan az volt mint veled, a suliban mindekinek dúlt a love, én meg csak néztem. De na, ez van.

Thx a hozzászólásod.

--- N/A ---

(#19) jimmy399 válasza nomotmo (#5) üzenetére


jimmy399
senior tag

Jó 5let, majd talán keresek valami mást....

--- N/A ---

(#20) jimmy399 válasza guga (#7) üzenetére


jimmy399
senior tag

"Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, ne erőltesd, nekem sem ment :D" - oké, eddig se nagyon erőltettem.

Velem nem hitették el hgy egy okádék lennék, nem is néztek annak, hálistennek. Sajnálom, hogy veled megtörtént.

--- N/A ---

(#21) jimmy399 válasza blueMerle (#13) üzenetére


jimmy399
senior tag

Akkor jól bírod, mert én nem tudom sokáig tartani a szakállat magamon, egyszerűen meg kell bootválkoznom, mert pattanásos leszek, és az nem jó, mert a penge azért rendesen belevághat egy kettőbe.
"
Hm, azt hiszem én úgy nézek ki körszakáll nélkul, mint Te.' - Köszi. Akkor már van egy hasonmásom! ;)

"És még egy fontos adalék: legyél laza, ne feszengj ha egy lánnyal beszélgetsz, és SOHA ne járjon az a fejedben hogy mit gondolhat rólad" - hm, ezt megfogdom, bár eddig sem volt gond a csajokkal való beszélgetésnek. Bár az igazat megvalva, mióta felköltöztem pestre, azóta sokkal nyitottabb lettem, mint régebben. Sok lánnyal találkozok, és ez azért önbizalom növelő is :D

--- N/A ---

(#22) jimmy399 válasza Kalandor (#14) üzenetére


jimmy399
senior tag

THX

--- N/A ---

(#23) jimmy399 válasza Eastman (#15) üzenetére


jimmy399
senior tag

Nos, tömören és jól foglaltad össze a dolgokat szerintem. Ebben kva sok igazság van... :K

--- N/A ---

(#24) Vakegérke válasza jimmy399 (#18) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ha erős, húnyd be a szemed.

Cseszdmeg, ne igyekezz megtalálni! Ne görcsölj. Sorsod meg vagyon írva.
Egyszer teljesen váratlanul eléd toppan az, aki Neked rendeltetett. Tiltakozhatsz, mégsem szabadulsz. Ő lesz az igazi.

Mondja ezt egy buta vénember...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#25) Eastman válasza jimmy399 (#23) üzenetére


Eastman
őstag

A boldogsághoz - szerintem - két fontos dolog alapvetően szükséges:

1. maximális önismeret!

2. tiszta szív!

Vakegérke az ötvenes, Guga (ha jól tudom) a negyvenes, én a harmincas éveimet taposom.
Ha elakadnál a projektben, kérdezz bátran! Mind a hárman más irányból közelítjük meg a témát, de szerintem a fenti két dolog mindenképpen jelen van.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#26) Agostino válasza Vakegérke (#24) üzenetére


Agostino
addikt

Üdv.

Sorsod meg vagyon írva. Egyszer teljesen váratlanul eléd toppan az, aki Neked rendeltetett.

Ezt én már csak megerősíteni tudom. Nagyjából pont itt tartok én is, és már a sorsban is elkezdtem hinni: az utóbbi időben annyi minden jött össze, hogy az már több, mint szerencse vagy puszta véletlen.

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#27) Eastman válasza Agostino (#26) üzenetére


Eastman
őstag

A véletlenek rendszere ;)

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#28) jimmy399 válasza Eastman (#25) üzenetére


jimmy399
senior tag

#27 Hm, milyen igaz.

#25 Akkor szinte mi 4en felöleljük az egész középkort :D Oké, majd kérdezek bátran. Jó ez a sokirányúság.

--- N/A ---

(#29) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

..hehhehhh.. találó az avatarod.. :)

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#30) jimmy399 válasza Thunderzolee (#29) üzenetére


jimmy399
senior tag

jah, szerintem is. Épp ezért választottam ezt.

--- N/A ---

(#31) Thunderzolee válasza jimmy399 (#30) üzenetére


Thunderzolee
addikt

Hát igazából nem tudom mi a bajod Magaddal, teljesen normális külsőd van.

Részletkérdés, én mondjuk borotválom magam (nem csak az arcomon), de nem ezen múlik egy kapcsolat.

Ne legyél visszahúzódó, meg ilyen... úgysem kellek senkinek.. Dehogynem! :K

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#32) jimmy399 válasza Thunderzolee (#31) üzenetére


jimmy399
senior tag

Köszi a bátorítást. EZ jól esett.

--- N/A ---

(#33) Zolaash válasza Thunderzolee (#31) üzenetére


Zolaash
aktív tag

Gyanús vagy te nekem! ;]

jimmy399:
Mindenféle bántó szándék nélkül:
Olyan "minden bokorban van ilyen" srác vagy. Ennek viszont örülni kell, mert a "minden bokorban van ilyen" lányok pont ilyen srácokat keresnek. Én erősen eltérek az átlagtól, mindig kilógtam a sorból, és hát jobb lett volna átlagosnak lenni... Szóval nem rossz a helyzet! :N

[ Szerkesztve ]

Rip and tear

(#34) jimmy399 válasza Zolaash (#33) üzenetére


jimmy399
senior tag

Na ez jó. Akkor nincsen mitől tartani...

--- N/A ---

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [jimmy399:] Rólam
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.