- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmd
csendes tag
Sziasztok,
kis segítségre volna szükségem, messze van a család esze...
Pár hete egy új kollégám bosszankodott, hogy nem tudja e-mailezésre használni az ő szép kis MDA Vario II-jét. Jó fej is, meg be is akartam vágódni nála, szóval kivadásztam a T honlapjáról a beállításokat és összelőttem neki. Ma estig örültünk is neki, aztán megkapta szegény a számláját, 90 000.
Persze a nagy része GPRS... Lehet ez tényleg ilyen horribilis, vagy gyanakodhatunk hibára?
Köszi előre is a segítséget! -
cousin333
addikt
Tulajdonképpen jó cikk
.
De nem nézünk el semmit. Bár nincs benn sok hiba. Ahol új bekezdést kezdtél, ott nyugodtan lehetne egy üres sor is, úgy kevésbé folyik össze a szöveg. És tessék betenni egy képet is, ne csak linkelj! Az utolsó mondatot pedig szerintem töröld ki.. (egyébként is: tetszett).
[Szerkesztve] -
Sh4rKy
senior tag
várom a véleményeteket =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest