Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #40047616 #6574 üzenetére
Még annyit hogy főverzió váltásnál is ez van a 9-es android óta. Pont azért hogy a szolgáltatók ne az alap szoftverbe (alapot úgy kell érteni hogy itt pl amit a huawei kiad) hanem külön frissítésként rakják fel az alkalmazásaikat. Ezért van a főverzió mellett egy egyéni verzió.
-
Juliuska
senior tag
válasz #40047616 #7422 üzenetére
Nincs igazatok, srácok a 3-rd party app-okkal, az ébresztéseknél!
Találomra letöltöttem egy óra alkalmazást, beállítottam egy időpontot, majd elszaladtam a Beállítások/Értesítések-hez (az adott apk-t kiválasztva). Íme az eredmény a zárképernyőmön:Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
_retry_
csendes tag
válasz #40047616 #9051 üzenetére
sajnos nem volt tokban!!
új telót, tok nélkül sosem kezdtem el használni!! hát ezzel most megtettem!!
meg is lett az eredménye!!
tulajdonképpen térd magasságból esett ki leguggolás közbena pulcsim zsebéből!!
a hátlap érintetlen, az alu tok karcmentes, az előlap felső sarkára huppant, majd átlósan rádőlt az alsó sarkára, szépen lassan végignézhettem!! szinte letérdelve a lábfejem sem tudtam alátolni!!... mindene működik, hangszórók.. érintve sem téved.. csak széttört az üveg!!... deee egyébként megjegyzem, ha van tok, ha nincs rettenetesen kell vigyázni erre a készülékre!!... kis kocc és ropi van!! -
Bferibörs
addikt
válasz #40047616 #10065 üzenetére
Kettőt feltehetően kibír,annyi a garancia idő. Mondjuk van amelyik telónál nem így van.
A lenovó P2-m kb. 4 éves, még nem vettem észre,hogy romlana az akksija, kimondottan a nagy akksi miatt vettem meg. Szerintem saját töltőjén soha sem volt, kettes,hármas töltőket használok. a hüvelyekhez is. Nem sokat foglalkozom a töltéssel/ töltökkel,ami szerintem praktikus azt és úgy használom,hogy megfeleljen.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Sztyepadzso
őstag
válasz #40047616 #10401 üzenetére
Igen,
De értsd meg, hogy ez szar, csak a gboard jó.
/irónia off/
Húzogatni nem kell, nem f@sz(kösz a kukacos tippért ).
Nekem angol-magyar-német billenytűzetet van beállítva, ennek megfelelőek a javaslatok, és az ékezetes betűk is. Azaz az s-et lenyomva ß és # a lehetőségek(ez utóbbi ott is van, kisebb betűvel, nem érhet meglepetésként), a-nál @, ä, á a lehetőség. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz #40047616 #11168 üzenetére
Ha ilyen formában kerül fel, akkor inkább hanyagolni kellene ráférne még egy kis alakítás a fejlesztők részéről Feldobnak 4-5 képet így, aztán pár percig csak lapoz az ember, míg átugorja ezeket a bazi méretű képeket
szerk.
Na így zsír!
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
zed juron
aktív tag
válasz #40047616 #11501 üzenetére
1., Szoknyácskával (? és tsaival:
az a poén benne hogy nem agyonszerkesztett, ez jön ki a telefonból.
Ha valakinek volna pici szemecskéje, észreveheti hogy a nagyon távoli dolgok is élesek. Ugye a tájfotozás egyik unalmas vacka az hogy minél messzebb van valami annál inkább mosottabb, főleg az emberi szemhez képest a fényképeken, ahol még erősebb ez a mosás.
A pixel binning több információt tud kihozni mint egy egyszerű sharpness állítás, ezt nem is lehet azzal.
Szóval kikérem magamnak hogy agyonszerkesztett: ez gyárilag jön ki. Eljött hozzám egy srác nem hitte el ő se, neki is p20 pro ja volt, megmutattam neki azt a néhány trükköt, oszt azóta ő is ilyen képeket lő. Persze nem mindig működik azért ez se.
2., a mellékelt p30 pro képek másoktól nekem dögunalom, ahhoz elég a legolcsóbb mobiltelefon is, nincs túl sok különbség
3., Még a legjobb DSLR sem a valóságot adja, egy mobiltól meg pláne ne várjuk ezt soha. Látványt akarunk, színeket, formákat, rejtett dolgokat amiket nem annyira fogunk fel mozgásában stb. Az emberi szem pláne nem úgy működik hogy van egy téglap érzékelő és a látás - érzékelés meg pláne nem. Ezért kell olyan színeket és vonalélességeket csinálni, amelyek kellemesek és informatívak. A fenti p30 pro képek amiket 75%-nnak tituláltak unalmasak, max dokumentációnak jók. Semmi élvezetes nincs rajtuk. Kit nyűgöz le? Mert engem nem.
ps.: mi egy mobilfotónak a funkciója vagy célja? Menjen fel azonnal az instára vagy facebookra. Nem szerkesztgetni meg vágni, molyolni vele... valami céltévesztés van, ha valaki erre veszi.[ Szerkesztve ]
-
zed juron
aktív tag
válasz #40047616 #11503 üzenetére
Mi az hogy nem p20 pro -val készült? Mennyiben szeretnél fogadni? Az összes vagyonod mennyi? ÉN a 2:1-hez állom - én a dupláját fizetem. Élő tesztben ahol te is ott vagy és én is tanúkkal.
állod?
(de tessék, nekem ez egy elismerés, mindenki ezt mondja )[ Szerkesztve ]
-
zed juron
aktív tag
válasz #40047616 #11506 üzenetére
Ismétlem nem szerkesztett kép, de már nagyon unom ismételni.
Én tájképeket fotózok, nagyon sokat 10-30 km -es futás közben lövöK és egyből posztolom is, szted hol van nekem arra időm hogy szerkesztgessem? Már fotózni is csoda és csak rányomni a megosztás gombra.
Meg egyáltalán engem a képszerkesztgetés nem érdekel, én annak az irányzatnak vagyok a híve. Nekem az a gép A GÉP, amelyik képes magától érdekes megoldásokra, NATÍV.
A DSLR képeket sem szerkesztem, csak ha olyan van rajta amit nem akarok láttatni. Nincs is photosopom, csak paintshopom egy nagyon régi verzió.[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
válasz #40047616 #11190 üzenetére
Bocsáss meg nekem, de ezt mindenképpen cáfolnám, hogy android sajátosság, mert az eddigi jópár telefonom sosem kapcsolt vissza automatára (időzített leállítások éjszakára), emiatt is nézek értetlenkedve, hogy miért áll vissza minden egyes újraindítás után automatára a fényerő...
Hacsak nem Huawei sajátosság, de semmiképpen sem android...
Mivel ez az első Huawei kütyüm és ez is csak tegnap érkezett, így a szokásait még csak kezdem kiismerni.
Ha jól gondolom, inkább egy bug lesz, mint egy direkt így tervezett beállítás, hisz akkor miért lenne beállítható... -
Tav-Csoves
őstag
válasz #40047616 #11721 üzenetére
Nekem mindig manualban van, és mindig magam állítgatom be, napszak, és helység szerint. ->
Ugyanis a telefonon kijelzőjének tetején lévő fényérzékelő túl érzékeny - (?) - és emiatt gyakran van az, hogy ha az egység árnyékba kerül, látványosan lehúzza a fényerőt a fenébe, olyannyira, hogy már zavaró!
Ez a gyakrabbi eset, ritkább az, amikor fény süt rá, és így felhúzná a fényt.
Ha már valamit elrontott a Huawei - legalábbis nekem baromira nem vált be az automata - akkor engedje meg nekem azt a lehetőséget a nyomoromba, hogy ha már kikapcsoltam azt a nyamvadt kapcsolót, akkor maradjon is úgy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest