Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
etnies
senior tag
Az én véleményem, hogy ha nem túl nagy a Note 9 és szereted a hátlapi ujjlenyomat leolvasót, akkor jobb választás a Samsung.
Én nem szeretem és túl nagy, ezért maradok a Huawei-nél.Szerintem a P20 pro, Mate 20 pro, Note9 és a legújabb Iphone (faszom se tudja megjegyezni a nevüket) kb egy szinten van, egyikkel sem lehet nagyon mellélőni. A választást néhány egyéni preferenciának kell eldönteni és vagy az árnak.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
babosmiki
addikt
"es ha eltunteted a notch-ot, akkor aztan brutal jol nez ki, mert a “nocseltunteto” fekete sav is lekerekitve jelenik meg az oladalakon. Ezaltal brutal igenyesnek es kulonlegesnek hat."
Igen, akkor pont úgy néz ki mint egy S8+, S9+...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Aryon87
félisten
Egyszeru: a M10Pro RAWban kepes nyujtani azt, amit az U11 automatan (elesseg, reszlezek, automata HDR)
Jo pelda erre hogy tavalyi nyaralason az U11-el csak lottem a jobbnal jobb kepeket, es semmi utomunkat nem kellett rajtuk vegeznem (max vagas), mig a Mate eseteben iden a nap vegen meg kulon ki kellett dolgozzam a kepeket. Eg es fold a kulonbseg a 2 nyaralason keszult kepi vilag kozt.
Erdemes megnezni a tavalyi U11 albumot es az M10Pro albumot, foleg a nyaralason keszult kepeket.
linkSajnos a Huawei tulzasba viszi a zajszures algoritmusat, ami a 10Pro-nal megmutatkozik. Viszont. Mikor az a telefon megvolt, es elmentem a MediaMarktba megnezni a 20Pro-t, majd a 2 telot osszevetettem az ottani korulmenyekben, a 20Pro eseteben mar mintha javulast lattam volna, a zajszures mar nem olyan agressziv.
Arrol nem beszelve, hogy itt mar kikapcsolhato az AI, az M10Pro eseteben viszont nem, bar a Pite mar megadja a lehetoseget, ha megkapja az uj verziot.
Szo se rola, jo telefon az M10Pro, 8 honapig nyuztam hibamentesen, de a fotos utomunkat meguntam. U11 eseteben a kivalo akku es ejjeli mod adta lehetosegekrol mondtam le most. De nem sokaig, mert amint kifutnak a zoldulo peldanyok, csatlakozni fogok ehhez a csapathoz, max majd a 30-as szeriahoz jovore[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SentryGun
aktív tag
Én is a vasi89 által már korábban javasolt Screenknight fóliát rendeltem és tettem rá. A tapintása furább lett ("ragadósabb" a kijelző érintése), viszont tökéletesen illeszkedik. Én együtt tudok élni vele minden további gond nélkül, ha karcolódna jobban bosszantana (márpedig nálam fólia nélkül száz százalék, hogy karcolódna).
A ujjlenyomat olvasó először érzésre is pontatlanabb lett, de időközben töröltem és újra hozzáadtam az ujjlenyomatokat. Azóta elsőre felold minden esetben.[ Szerkesztve ]
-
spartan44
tag
Helló!
Köszönöm a választ!
Tényleg elég ígéretesnek néz ki, csupán az a gond, hogy csak Budapesten vannak üzleteik, vidéken sehol, ahogy láttam. :/
Én pedig most nem igazán fogok Pest környékén járni.Emu!
Én nem igazán tartom azt a tokot protektívnek, legalábbis a látottak alapján nem annyira hiszem el, hogy egy egyszerű leejtéstől megvédené a telefont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest