Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
Eli577
senior tag
válasz babosmiki #4128 üzenetére
Az AOD a jelenlegi formájában csak a hivasinfot és az SMS-t jelzi, mást nem. Már ha erre gondolsz.
@Spartan:
Nálam eredeti dobozában minden gyári tartozékkal együtt vitte a futár. Értesítést nem kaptam arról, hogy megérkezett volna a készülék, illetve hogy áll a szervizelés, hanem három nappal később egyszer csak hív a futár, hogy hozta a telefont. Akkor meg is állapítottuk itt többen, hogy kommunikációban van még fejlődni való. -
Eli577
senior tag
válasz babosmiki #4144 üzenetére
Igen, a többi gyártó AOD-éhez képest elég szegényes, se 3rd party notification, se testreszabási lehetőség. Remélem, hogy a következő komolyabb frissítéssel fejlesztik ezt a funkciót, mert ez így kicsit halvány.
@Norbi:
Nem az összes LG panelesen jelentkezik a zöldülés, használni kell, és kiderül.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Zufo
tag
Sziasztok
Egy olyan kerdésem lenne, hogy kilehet kapcsolni valahogy azt a funkciot a teloban, hogy ha körömmel érek hozzá a kijelzőhöz akkor ugye rajzolni tudok egy alakzatot és a körűl határolt részről screenshootot készíteni. Azt megtaláltam hogy tudom azt kikapcsolni hogy screenshootot készítsen viszont a rajzolás még mindíg aktiválódik ha a kijelzőhöz úgy érek hozzá és nagyon idegesítő. Szóval ez is kikapcsolható funkció?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest