Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Én is így gondolm. Életszerűtlen, és tényleg nem stimmel több más készülék eredménye sem, szóval elronthatták.
Szoktam nézni a linkelt oldalt, de itt vannak még ezek is például:
NotebookCheck tesztjéből. 13 óra és 38 perc wifin böngészve. Kicsit több, mint az AnandTech tesztjében.
PhoneArena tesztjéből. (Ez nem böngészgetős, hanem erősen terhelős.)Egyébként most kezdett el érdekelni a Mate 10 Pro. Két bajom van csak vele: a szélessége (nálam pont az övé a még használható legvége -az LG V30 már kiesik, pedig ugye nem nagy a difi), és az, hogy csak IP67. Még olvasni fogok róla, jó kompromisszumnak tűnik ez a teló sok szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Nekem kábé azóta be szoktak ázni a telóim, mióta mobilozok, majd az S8500 Wave alatt rájöttem, strapa és/vagy vízálló mobilra van szükségem. Aztán -talán tényleg szerencsés is voltam- az IP-minősített telóim már nem áztak be. Volt Xperia go, S5 mini, meg most A3 2017. Közben néha beugrott IP minősítés nélküli modell is, amit aztán megölt a víz mindig, vagy lett vele valami baj, ami visszavazethető arra, hogy a teló nem elég ellenálló az életemhez.
Kocogok és kerékpározok esőben, viszem a mobilt wellnessbe, túrákra, meg van a környezetemben néhány gyerek. Kell a vízállóság, és jó, ha strapára is fel van készítve a telóm!
AOD még nem égett be senkinél? Mondjuk ha nem ad sokat, nem is használnám (idő mutatása azért gondolom van).
Szóval jelenleg Mate 10 Pro, XZ2 Compact, és G7 vannak versenyben; mind kompromisszumos. Viszont csak jövő március végén, április elején fogok váltani, addig akár még jöhet valami új is (pl. egy jó Xcover, vagy egy A szériás, vízálló Samsung).
-
Fred23
nagyúr
válasz logaritmus #21863 üzenetére
Ahogy Nikaré írta, és én éppen Fehérváron fogdostam ma egyet Media Marktban. Nekem is a mobilok mérete az egyik kulcs tényező, és számomra tokkal már túl nagy lenne. Tok nélkül még éppen elfogadható, és 18x10,5 centis kezem van. Az LG V30 csak hajszállal szélesebb, mint a Mate 10 Pro, de ez a hajszál már pont annyi, ami miatt a V30 már nem jöhet szóba, ráadásul ami nagyon meglepett: a kirakott V30-nak már beégett kicsit a kijelzője, ahogy a kirakott S8-nak is, viszont a Mate 10 Pro-é tökéletes volt. Kábé fél éve lehet csak kirakva mondjuk.
Ha tartasz a nagy telóktól, ajánlom még az LG G7-et, a kijelzője -bár IPS- mérföldekkel szebb, mint a legtöbb AMOLED, amit eddig láttam. A Mate 10 Pro szintjén van szerintem, bár ez eléggé szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest