Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Éppen új telefon vásárlása előtt állok. Még nagyon korai fázisban, tehát utánajárás, összehasonlítás, vélemények.
Árgépen az Y200 mellett felfigyeltem egy Ascend Y201 Pro készülékre, az alap készüléktől 12 000 Ft-tal drágábban.
Na most erről a modellről magyar nyelvű tesztet, részletes specifikációt nem nagyon találok. A külföldi linkekkel pedig gondban vagyok. Amennyit sikerült kibogarászni, látszólag hajszálpontosan ugyan az, mint az elődje.
Ha ez a mobil az Y200 feljavított verziója, akkor van benne valami olyan lényeges változás, amit nem lehet házilag kiküszöbölni és mi miatt megérné azt a +12 rongyot?
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Magyarán szólva a válasz "nem". Kösz!
Az Y200 egy lehetséges készülék. Első Androidos teló lesz, ami lesz. Az a lényeg, hogy minnél kisebb keretből kijöjjön, egy annál több rétű cucc, aminél fontos szempont lesz a 2-3 napos átlag üzemidő. Szóval nehéz a választás.
Kinéztem egy párat, olvasok teszteket, véleményeket, tapasztalatokat. Karácsonyig pedig van idő egy csöpp mérlegelni. Meg persze, ha egy mód van rá, akkor újonnan vennék, hogy legyen garancia.
De ha jól látom, adott esetben, ha a jelenlegi előfizetésemre kötök még 2 év hűséget a Telenornál, megkapom 15k köztársasági váltóért. Meggondolandó azért a dolog, hogy minél több maradjon a zsebben.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest