Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KKrisz751

    aktív tag

    Na vissza ment a b609, probléma nélkül.
    Root, és egyebek is megvannak.

    Kicsit fira a v3-v4 hez képest, hogy csak 800Mb az üres memória az 1gb helyett, az extrákat amúgy sem használtam igazán ki.
    Ellenben a témákat a CuV3-4 jobban kezeli, mint a gyári.

    Pl topmix téma b609 en néha eldobja az ikonok kinézetét ujraindítás után, és standardot tölti be, és a feloldást is vissza teszi a kép váltogatósra. (amit rühellek)

    A V3-4 sose dobta el a beállítását a témáknak.

    Ellenben a light managert betettem rendszer appnak b609alatt, és memória törlésnél bent marad, sőt autó kill után vissza teszi, viszont a V3-4 eldobta és nem töltötte vissza, akár mit csináltam, folyamatosan futtatni kellett appként is, és lezárni, hogy ne lehessen törölni, de task killer akkor is kilőtte.

    Viszont most nézem, hogy b609 nél sem szinkronizálja már fel az FB képeket mint előtte. Vagyis a hívóképeket nem szedi le most sem. (Pedig régen leszedte és be szinkronizálta, most viszont már nem... lehet az FB-ben változott valami?)

    Viszont a gps státusz teszi a dolgát hibátlanul.
    Titanium backup viszont instabilabb b609 alatt mint V3-4 en. Vissza pakoláskor sok app bestoppolta a TB-t, és bár a teló ment, és működött minden más, állt a művelet, újra kellett indítani.

    (Ja és V3-4 alatt mentett sms-ek, hívás listák, wipi hozzáférési pontok, bluetooth párosítások , nem rakhatók vissza (csak adatok) b609 alatt. Ellenben 609 alatt mentettek berakhatók V3-4be.

    B609 alatt gyorsabb a képernyő lezárás, jobban reagál a kikapcsoló gombra, gyorsabban tárcsáz híváskor.
    Viszont V3-4 alatt érzékenyebb a kijelző. (úgy mint anno b133on, elég éppen az ikon felé tennem az újjam és indul, vagy bekapcsol, b609-nél néha kétszer, háromszor oda kell nyomni, hogy észre vegye mit akarok megérinteni.

    V3-4 alatt a kamera szoftver jobb, de az..
    e-mail alkalmazás agyhalott. Eldobálja a leveleket. Jön 2-3 levél, megjelenik értesítőn rá nyomok, megjelenik az utolsó. Vissza lépek, de kilép az alkalmazásból az értesítőre, de levél érkezéséről a jelzés már eltűnt. Belépek email appba, és amit nem tudtam megnézni leveleket nem is látszanak csak az amit megnyitottam. Le se tölti újból, fel kell mennem böngészőbe googli mailba, hogy meg tudjam nézni.
    Aztán hiába van beállítva, hogy nincs törlés, csak ha a szerverről töröltem, akkor is eltűnik a levél néha néha, még ha olvasatlan is.
    Ellenben ez hibátlan 609 alatt. Volt hogy 2 hónapos emailom is volt a telón.

    Pár apróság amit észre vettem pro és kontra.
    Most, hogy oda vissza próbálgattam, V4 tökéletes lenne, ha nem ugrana össze a gps státusszal, és gyorsabb lenne a lezárási idő, ja meg az email alkalmazás jól működne.

    ... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés