Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz karelgott12 #15406 üzenetére
Privátban küldtem.
Mivel csak png képek, nem apk, ezért csak külön launcherben tudod használni.#?*@&!
-
ricsi8800gt
addikt
Sajnos még mindig rendetlenkedik a telefonom az adót játékkal.meg probálok egy videót csinálni a jelenségröl.
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ricsi8800gt #15408 üzenetére
Bakker, elfelejtettem...
Mentségemre szóljon, több gyerek volt itt ma, mint amennyivel elbírok#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ricsi8800gt #15410 üzenetére
Pár percet játszottam vele, de megy rendesen, fagyás vagy reboot nincs.
#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15410 üzenetére
Nagyon nehezen feküdtek le a zombik. :
Egyértelműen memória túlcsordulás hiba. Az energia beállítás milyen módban van?
Amikor lefagyott, valami elindult a háttérben. Log fájlt kellene készíteni, ami jegyzeteli a részleteket.
A lejobb lenne számomra az adb logcat parancs.
Rádugod a gépre a telót és a total commander adb résznél, van egy logcat rész. Az kellene nekem, de pontos idővel amikor a hiba történt. Ügyesnek kell lenni, mert a fagyás pillanatában kell kimásolnod.
Így lehetne tudni, mi okozza a fagyást.Fél óra játék után semmi fagyás V2 - romon. Ezt azért írtam, mert mindig más romon vagyok és direkt visszajövök ide.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15414 üzenetére
Zeon tud segíteni, hogy milyen app fut és mi mennyi memóriát, illetve energiát eszik. Most sajnos nincs időm, mert főzőcskézek (nem a konyhában ). Hihi
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Jadro
veterán
válasz ricsi8800gt #15414 üzenetére
Kb ezt csinálja a facebook videónál is. tegnap véletlenül rányomtam egy vidire, de ki is lőttem a facebookot. Ettől még valamit kifektet, mert bár látszólag megy a telefon, de akartam fotózni utána sé azt már nem tudtam. Az exponálás nem ment. Restart és minden ok.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Cunaja
addikt
Ne legyetek türelmetlenek. Várjátok meg a főztömet! Jut belőle nektek is.
Te szerinted hol?
Azért írtam a türelmetlenséget, mert úgysem sokáig használjátok a romot!
[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
De mi vezet oda hogy memória túlcsordulás lesz a vége a dolognak.Helytelen telepítés vagy én nem értem.Más nehezebb játék nem csinál ilyet
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15421 üzenetére
Ezért kellene a log. Nálam még soha semmi nem fagyott, ezért sajnos ebben nem tudok segíteni. Ha fagyna valami, egyből megállapítanám, hogy mi okozza.
Ki is dobnám a telefont az ablakon, ha fagyna, mert fázna a kezem.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15423 üzenetére
A Total Commander ADB résznél.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15425 üzenetére
Mivel úgysem a telefonon szoktál játszani, szerintem csak ezért felesleges.
Ha gondolod felrakhatod újból, de akkor egyből ezzel a játékkal kezd.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15427 üzenetére
Titanium alkalmazás mentés, Google egyéb( névjegyek, fényképek, sms,jegyzet.) és Wipe. A sima Wipe csak a adatokat törli, és sd - kártyát nem piszkálja.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ricsi8800gt #15427 üzenetére
Logcat extreme a telefonra, játék előtt indítsd el, háttérben is fut. Bár nem próbáltam még, hogy reboot után is megmarad-e a log, azt mented és elküldöd Cunaja-nak.
Wakelock detector megmutatja, mi és mennyire terheli a telót.Szerk.
Cunaja! Azt tegyük hozzá, hogy a Titanium legyen beállítva, hogy külső sd-re mentsen.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
ricsi8800gt
addikt
Amugy amire még figyelmes lettem a játékkal kapcsolatban az az hogy indítás után 2perce rá már igen csak meleg a telcsi.Miközben a Real Racing játék futtatásánál akár 5perc is el tellik és langyos a telefon (Nem meleg)
-
ricsi8800gt
addikt
Most Backup mentéssel vissza tettem a B851C és azon hiba mentessen megy a játék
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15433 üzenetére
Jó, akkor most ki kell deríteni, melyik app nincs ezen, ami a V2-n van.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15435 üzenetére
Nyomjál a V2-n Wipe-t ha nem megy.
-
ricsi8800gt
addikt
Na most vissza ment a V2 és most még eddig tökéletesen megy a játék rajta.
-
ricsi8800gt
addikt
Viszont most meg akármit állítók az Aurában semmi nem változik meg.Pl a térerő ikont ha középre akarom tenni akkor nem teszi,Vagy a dátumot
-
Jadro
veterán
válasz ricsi8800gt #15439 üzenetére
V2-ben az Aurora felejtős, csak dísz. Az összes beállítás amit keresel a beállítások menüben a legfelső speciális beállítások menüpontban.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ricsi8800gt #15439 üzenetére
V2-ben KangVip megy (speciális beállítások), az Aurora csak disz
Szerk.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Cunaja
addikt
Aki a 6.0-át várja, annak egy hír! [Android 7.0]
Ez már biztos nem lesz a telefonunkon.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15444 üzenetére
Nem szeretem a nagyon fűszeres ételeket, de ebben lesz fűszer rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest