Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bópapa
csendes tag
Pc hez csatlakoztatás, leválasztás után működik nekem is a zene.
Usb hibakeresést kellett kikapcsolnom ezek szerint. -
gabancs
addikt
válasz monroe8609 #19150 üzenetére
Cirka 1 órája van fent. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ez már jobban hasonlít a 4.2.2-höz működést tekintve. Mélyebb vélemény még nincs, nem is lehet.
-
tamas0312
újonc
sziasztok! ez európai verzió p6-u06v100r001c678b125? most akarom rárakni a 4.4 et. köszi!
-
tamas0312
újonc
b510 vagy b511?
-
arminlok
senior tag
válasz tamas0312 #19156 üzenetére
Nyugodt szivvel felrakhatod a b511et, de azt tudnod kell hogy tmobileos szoftver nincs az adatbázisba szal utána ha visszaakrsz térni egy régebbire akkor elfognak tüni az értesitési sáv ikonok amihez rootolnod kell és modositani valamint pontos informáciok nincsenek arrol hogy a legfrisebb hivatalos B111-et elfogadják e aszervizbe ha esetleg arra kerülne sor (véleményem szerint biztosan).
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Tényleg ez a b511 lehet a végleges(ebb) verzió, mint az 510 , ui kezdem nézegetni, és csak pl itt elsőre jó működik a push notification a powerampnál, van olyan a tárhelynél, hogy alapértelmezett tárolási hely -lehet az sd, és a biztonságnál olyan hogy minialkalmazások engedélyezése --.> ezzel lehet a lockscreenre kirakni a widgeteket. Pár perc után ennyi, úgy néz ki, jó ez a verzió. Eddig semmi hiba üzenet se jött fel
-
gabancs
addikt
válasz monroe8609 #19153 üzenetére
A GPS vevőn valóban reszeltek. Sokkal több műholdat lát, de még mindig nem tartom az igazinak. Épp a határon billeg minden műhold jele, és a Glonass holdakkal még mindig nincs jóban. Látni látja, de nincs kapcsolat.
A működése határozottan "smooth"-abb, mint az 510-nek. Nincsenek akadások mondjuk a telefonkönyv neveinek pörgetésénél. Azt tudni kell, hogy ugyan ez a B511, de igen erőteljesen kigyomlálva.
A legtöbb felesleges google alkalmazás kitörölve, és a számomra felesleges dolgok, Me widget, gyári időjárás, bitcasa vagy mi a fene, és az összes szemét kitörölve. Ebből következik, hogy rootolt a kicsike.
Cirka 360 MB ki van gyomlálva belőle. -
gabancs
addikt
-
djbelo
senior tag
Nem tudom valaki már észrevette-e, de eddig mindig ha rámentem az online frissítésre,akkor felajánlotta a KK B510. Na most ez megszűnt! Most néztem,de nem add semmi frissítést!
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Ami nem tetszik, hogy az automatikus kitöltés nem működik. A belépési email címet és a jelszót ugyan megjegyzi, de nem tölti ki a belépéshez. Ha megadom az első betűt, akkor kitölti, de mindig megkérdezi, hogy elmentse e.
Vagy ez ilyen, vagy túl sok dolgot gyomláltam ki. -
racerx
őstag
Eddig úgy néz ki, javitották az 510 hibáit, smoothabb is az egész.Gps több holdat lát, talán stbilabb is. Viszont a Waze viszont fagyogat sokszor . Lehet h vmi frissítés volt nála . Passz .
-
bpdjoco
tag
Sziasztok!
Valaki talált már megoldást arra hogy egy idő után miért nem kapcsol be a GPS csak újraindítás után?
Már töröltem mindent a gyorsítótárból is de így sem akar menni.Ezt folyamatosan csinálja nálam 2-3 nap használat után mindig ez van. Idáig nem volt olyan ROM amivel ne csinálta volna ezt[ Szerkesztve ]
-
bpdjoco
tag
Még nem próbáltam. Azért sem akartam másik romot feltenni mivel a B510 már kb. a 4. ROM ami fent van és mindegyiknél ilyen gondom volt. Újraindítom a telót, utána működik egy darabig a GPS utána egy pár nap múlva vagy úgy csinál mintha bekapcsolna de egy darab műholdat sem talál vagy egyszerűen be sem kapcsol
-
gabancs
addikt
Eddig határozottan tetszik a B511. Nyilván a B510-hez képest, mert az etalon még mindig a JB.
A billentyűzet is jó, miután beállítottam, és megadtam a regisztrációs kódot. Az aksi használat még kérdéses, hiszen ma reggel vettem le a töltőről. A GPS jó! -
-
bpdjoco
tag
Tiszta ROM-mal nem próbáltam mert frissítés után egyből belakom őket. Külön programmal használom. Ez egyik legelterjedtebbel abból is több verziót is használtam már de mindig ez volt. Egy tiszta telepítésen gondolkozom mert idáig mindig csak simán 3gombossal raktam fel a ROM-okat és soha nem csináltam tiszta telepítést. Más ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Nálam is oké. De akksi nálam drasztikusan merül. Valamit a google+ buziskodik. ~500 megát töltött fel wifin keresztül..csak úgyból. Gyanítom, hogy az automatikus képmentéssel lesz kapcsolatban.
Ez egyébként k*rva vicces. Amit ti panaszkodtatok az 510-el...(ami nekem jó volt) ...mindaz nálam kijött az 511-el
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
A TWRP telepítésének a legvégén kiír valamit a gyári recovery-vel kapcsolatban.
3 lehetőség van.
Go back
Yes
Noés úgy emlékszem a Yes volt az , hogy maradjon a gyári recovery.
Ez most így hülyén hangzik tudom. De valaki aki emlékszik erre. Tisztába tenné nekem ezeket a dolgokat? Hogy a telepítés legvégén a 3 közül melyikre kell menni?!
Én a go back-re mentem amitől rebootolt a teló de nem indult el a twrp.
-
marilllyo
veterán
válasz racerx #19185 üzenetére
Igaz igaz...cwm azt akartam írni. Tehát ott mindenképp a yes-re kell menni ha azt akarod, hogy meghagyja a gyári recovery-t ugye? A no az mit csinál? Ami az összefoglalóban benne van annak elvileg nem kéne cserélnie a gyári recovery-t. Úgy olvastam csak az újabb verziói cserélik le.
-
geotom
tag
Sziasztok!
Bár már régebben kérdeztem, de nem kaptam választ, így még egyszer
megpróbálom!
Lenne néhány kérdésem a KK-tel kapcsolatban.
Az első, hogy vannak e benne profilok mint a 4.2-ben? Valaki írta, hogy nem találta.
A másik, hogy változott e a hívás fogadás képernyő? Arra gondolok, hogy
a hívókép ennél is olyan kis molyfing mint a 4.2-ben.
Más! Tud e valaki olyan témáról (akár 4.2 v 4.4-ben) amiben a tárcsázó nem fehér alapú
(pl. fekete)?
Végül is akkor a KK-ban is eltüntethetők a vezérlő gombok?
(Most már a b511-es romról)
Üdv:Tom -
arminlok
senior tag
válasz geotom #19191 üzenetére
Hát nekem jelen pillanatban nicns fent a kitkat de ebbe a ne zavarj modba csak azt állithatod be csak ugyemlékszem hogy ki hivhasson és ki ne és ezt idöpontra lebontva megadhatod többre nem emlékszem h tud e mást is. Szerintem is egyébként jobb volt a profilos megoldás.
-
arminlok
senior tag
válasz gabancs #19193 üzenetére
Egyébként mostanában már én sem de csak azért mert nem állitgattam be a sok romolás miatt de egyébként szerintem nagyon kényelmes dolog és inkább kiegésziteni kellett volna a ne zavarj moddal. De ez már tényleg aproság csak mert külsö appal meg lehet oldani amugy is akinek kell.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
-
Anfänger
őstag
Sziasztok! Próbáltam ma a navit városon belül,30-40 perc után a B511-el is kiírta a teló,hogy az akksi túlmelegedett.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest