Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszika33
csendes tag
Sziasztok!Nézem a B511 KK mappáját.Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de nem lehet a VENDOR mappában a módosítások a KK-hoz.Gondolok itt a propp fájlok,stb?
-
marilllyo
veterán
Én ilyen akksi időt még egyik soft-tal sem értem el mint a B511-el. Hétfőn este 5 körül vettem le a töltőről és most van 35%-on. Eddig nagyon bejövős.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Zsocy155
őstag
Ez a remote service has stopped nektek nem szokott előjönni? Mi a fene ez? Eddig a vodás romnál nem volt, de a B510-el már igen és a B511-nél is.
Engem inkább csak akkor zavar, amikor filmet nézek és amikor megjelenik ez az üzenet, akkor a hangerő lemegy a felére![ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz arminlok #19260 üzenetére
Az akksihasználatnál ráböksz a programra és írja, hogy miből mennyit pörgetett. Az adathasználatnál is meg tudod nézni.
Egyébként megtaláltam hova dugták el az automatikus indítást. (Persze lehet, hogy tudjátok már rég...de én csak most találtam meg.) Hálózati alkalmazásoknál ráböksz a programra és ott van, hogy indításkezelő.
[ Szerkesztve ]
-
Lehel43
tag
Megkerlek adjatok valami ötletet, mert az andoid os 57% aksi hasznalaton al mar par napja. Kb 6 ora alatt total lemerul a telefonom. Mar a googletol mindent kikapcsoltam, gyari reszetet ketszer. Negy napja ez van, es joforman hozza se nyulok.
-
arminlok
senior tag
válasz gabancs #19267 üzenetére
Én ezt nem hiszem el komolyan most kitöröltem a Google+-t a goole ujságost a google keresést mi a loszart kéne még kitöröljek hogy ne merüljön. Ha kitörlöm a google szolgáltatásokat amiböl amugy kettöt lát a System app manager akkor az nem lesz baj? És azt sem értem h ez miért csak egykét emebrnél forudl elö 45 százalékon vana telefon ugyhogy 11kor tettem fel a kitkatet vicc.
-
Lehel43
tag
Allitolag ha jol lattam a WIFI. Azt meg nem alithatom le. Probabol kikapcsolom egy napig.... Az az edekes hogy csak javitas utan kezdte. Szerrvizbe volt 3 hetig a wifi miatt. Allitolag szoft csere volt. B112 volt rajta, azzal is kaptam visza. . Nem ertek az ilyesmikhez sajnos. Nekem mukodik, vagy nem. Ha nem akkor javitas, vagy csere.
-
marilllyo
veterán
válasz gabancs #19267 üzenetére
Beállítások -> Továbbiak... -> Adathasználat -> (3 pont) -> Wifi forgalom megjelenítése...és akkor ott meg tudsz mindent nézni.
Vagy az akkumlátor menüpontnál csak menj rá a google+-ra (feltéve ha ott van) és láthatod. -> [link]
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz arminlok #19268 üzenetére
Tedd fel újra, factory resetelj és használd úgy szűzen, ne is rootold. Adj neki egy napot, hogy beálljon és utána nézd meg hogy viselkedik. Ha így is merül orrba-szájba, akkor nincs ötletem. Hálózati lefedettséged milyen? A nagyon alacsony térerő extrém módon képes meríteni bármilyen telefont.
-
arminlok
senior tag
Ezt a b510el megcsináltam kb három napig volt fent. Ezzel most eddig két factory reset volt. Egyszer a legelején egyszer meg megcsináltm a mappa átnevezést ami jb alatt az értesitési sáv ikonok eltünésére volt megoldás. Nekem ez a negyedik probálkozás a b510/511 -el. Biztos nem kompatiblis a telefonommal vagy nem tudom hogy mi a szar lehet itt. De azért most megint kurva ideges vagyok hogy fölöslegesen raktam fel. Azért várok vele egy két napot.
-
marilllyo
veterán
válasz gabancs #19274 üzenetére
Jaaa...Persze, hogy nem találod, ha hülyeségeket írok. Energiatakarékosság -> Nagy fogyasztású háttéralkalmazások-> Bökj rá amelyik kell...és ott van, hogy "indításkezelő". ( Ez egyébként kb annyira értelmesen lett lefordítva mint a wi-fi nél a "mindig".
-
torrrent
aktív tag
-
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Lécci ne harapjátok le a fejemet, de kérdeznék buta dolgokat:
T-mobile-os, de független P6 telóm van nekem is és barátnőmnek is (enyém fekete, az övé fehér)Feltettük rá a B132-ről Online frissítéssel a 510-et de nagyon szar lett a teló.
Az én tapasztalataim:
Gyorsan merül, ha az adatforgalmat estére kikapcsolom reggelre 2-3 %-ot fogyaszt,
de ha be van kapcs akkor bazigyorsan merül
Helymeghatárózó hibákat dobál, és nem is találja meg magát, hogy hol tartozkodik helyileg,
Viber pl azt csinálja, ha nem nyúlok a telóhoz egy ideig, akkor ha feloldom a telót újra csatlakozik
a hálózathoz (védett appként fut)Most kijött az 511-es Online-ba még nincs fenn...
Mit csesztem el az 510-es felrakásánál. Nem állítottam vissza akkor sem a telót gyárira.Mit kellene tennm, hogy ismét stabil és jól működő telóm legyen.
Szánjatok rám pár percet az ötleteitekkel.
Léccciiiiii, KöszönömÜdv! Kepe
"Élj úgy, mint nem akárki és halj meg úgy, mint bárki!''
-
-
Kepe
aktív tag
válasz TomWexX #19280 üzenetére
Ok, de ha nem online hanem helyi a frissítés akkor minden cuccom elvész nem?
Illetve, ha online tettem fel akkor most újra helyi megoldással fel kell tennem?hogyan tudom azt elérni hogy root nélkül fektezsme a 4.4-et akár újra hogy működjön?
Üdv! Kepe
-
TomWexX
addikt
Felejtsd el az online és a helyi frissítést is. Töltsd le a B511-et, csomagold ki, másold fel a dload mappát a benne lévő update.app-al együtt az sd gyökér könyvtárba, majd 3 gombossal telepítsd fel. Minden adat törlődni fog, ezzel jobb ha megbékélsz mert máshogy nem lesz stabil a teló.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
jegenye77
addikt
-
duvi
nagyúr
Igen, minden személyes adatod törlődni fog. Helyi vagy inkább három gombos megoldással újra kell raknod a rendszert. Ez root nélkül is megy. Viszont a KK romokon erősen gondolkozz el! Szerintem jobban jársz, ha a régi 4.2-es romok közül választasz, egy neked tetsző verziót.
(#19284) jegenye77
Szerintem hordozható külső akksi, amiről tölteni lehet.[ Szerkesztve ]
-
Kepe
aktív tag
Nem az, hogy ragaszkodom a KK-hoz, de valakinél jól megy, pl nálam nem.
Ha maradok az 510-esnél akkor is telepítsem fel újra SD-ről a tisztítás miatt
vagy várjam meg és azt tegyem fel ne Online hanem SD + 3 gombos?Egy nagyon buta hasonlatos kérdés:
Az online frissítés olyan mint amikor pl winxp-re rátelepítesz újra egy javító xp-t
az SD-ről 3 gombossal pedig a format és friss xp telepítés?Bocsi csak így lesz világos számomra
Köszi!
Üdv! Kepe
-
Kepe
aktív tag
vagy várjam meg az 511-et és azt tegyem fel ne Online hanem SD + 3 gombos?
-
Kepe
aktív tag
Köszi a választ, akkor megvárom az 511-et sztem és felteszem utána.
A 3 gombosnak mi is a lényege? akkor is fel kell másolnom az SD-re csak
nem menüből indítom a frissítést hanem????"Élj úgy, mint nem akárki és halj meg úgy, mint bárki!''
-
-
Kepe
aktív tag
Köszi a válaszokat,
Várok egy kis időt még amíg többen is használjátok a B511-et és utána fel is teszem.
Csak azt nem értem, hogy miért ajálja fel a rendszer az Online frissítést, ha
egyszer nem egy stabil és jó teló lesz belőle utána...Grrrr....
-
James67
aktív tag
1-2 héten belül veszek egy P6-ot, 99%. Olvasom a kommenteket már egy jó ideje. Most találtam az árukeresőben 72800-ért, az gondolom jó ár. (új).
Valószínű tehát hogy rövidesen csatlakozom hozzátok és jövök majd a kérdéseimmel.Redmi Note 8 4/64
-
arminlok
senior tag
Az nagy baj lenne ha letörölném a google play szolgáltatásokat? 3 óra alatt 49 százalékot merült.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Van uj SwiftKey frissítés. Sokat még néztem, de gyorsabbnak tűnik.
-
Tomacko
senior tag
válasz James67 #19295 üzenetére
Csak az a kérdés, hogy mennyire megbízhatóak garanciáztatás terén ezek az nagyon olcsó webshop-k. Én biztosan valami jobban ismert helyről venném, ahol jók a garanciáztatásról a visszajelzések nagyrésze. Tudom, hogy mindenhol van elégedetlenség, mert sehol sem lehet 100%-ban kielégíteni a panaszosokat, de én óvatos lennék ezekkel a boltokkal.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest