Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
A HTC telefonok szervizelése itt történik. Hulla ciki.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
-
válasz enginev3.0 #26305 üzenetére
Mivel nap közben legtöbbször a szabadban vagyok ezért kell a max fényerő. A smooth szabályozás be van állítva. Annyira nem vészes amikor furán viselkedik, olyankor letakarom a fény érzékelőt és utána jó.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Peterson_
addikt
válasz Dealer95 #26177 üzenetére
Nekem annak idején a Nokiámat kétszer kellett szervizbe vinni, mindkétszer kijelzőcserére szorult.
Mind a két esetben azon a héten belül visszakaptam a készüléket, pedig azt is központi szervizben vizsgálták be/ javították.
Igaz, akkor még a Nokia is máshogy állt.
Biztos itt is gyorsabban menne, ha helyszínen javítható hiba lett volnaKözben megvolt a köröm a szervizben, kb a fickó annyit tudott mondani, hogy "hát nem tudom", meg nyomogatta a power gombot tanácstalanul.
Mellette elmondta, hogy már 2-3 készüléket hoztak vissza hasonló problémával, és amit újraszoftverezéssel nem tudott orvosolni a gyártó, azt kicserélte, szóval bizakodó vagyok.
A baj csak az, hogy a leírtak szerint két hetet kell várni.Kérdeztem az azonnali cserét is készülékbiztosításon keresztül, de az csak akkor működne, ha mondjuk darabokban viszem be a készüléket, és befizetek némi önrészt.
Addig adtak egy Galaxy Y-t cserekészüléknek még szerencse, hogy nem nekem kell használnom.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
-=Starwing=-
tag
válasz sprinter24 #26256 üzenetére
Feltennél pár képet ide a dokkolóról,benne a telóval? Nagyon érdekelne...
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
simico
tag
Szintén zenész A HTC gyári böngésző eddig nálam is mindent ver.
Egyetlen kis problémám van csak vele, ami miatt elkalandoztam rövid időre a Chrome-hoz: egy ideje egyszerűen nem jelennek meg a pc-n felvett új könyvjelzők. A régiek mind ottvannak, de ha felveszek bármi újat, annak semmi nyoma a telefonon. Pedig szinkronizáció be van állítva, látszólag megy is rendesen mert semmi hiba és az utolsó szinkron dátuma is mindig aktuális. A telefonon felvett új könyvjelző viszont simán megjelenik pc-n. Elég fura. Egyszer majd a távoli jövőben, mondjuk a One megvétele után ráveszem majd magam egy factory reset-re. -
batai15
félisten
válasz -=Starwing=- #26308 üzenetére
felmégy a youtubera:-) ott minden funkcio be van mutatva:-P
-
válasz kosturica #26301 üzenetére
Miért ciki? Ahogy elnézem ezt a céget azért az Apple és a HP is ott van a listán. Lehet kicsivel több lesz a logisztika, de ha a végzett munka minősége kifogástalan lesz akkor azért szerintem megéri várni 1-2 nappal többet.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
g0n21
senior tag
Egyre erősebben kételybe ejt, hogy HOX+ vagy H1. Kezd az üzemidő lenni nálam a prior, és a HOX a maga max. 2-2,5 óra kijelzőidejével 12 óra alatt (5p telefon, chrome, gmail, FB messenger) számomra rém kevés, beltérben, wifivel, auto. fényerőn.
Viszont a HOX működésével egyéb bajom nincs, smooth, amennyire kell, csinálja amit kell, a HOX+-ról pedig csak jót hallottam, már csak meg kéne nyomkodni egy H1-et.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
markyy18
aktív tag
Igen az én laptopomat is itt javították csak jó tapasztalatom volt velük. 5 nap alatt kész volt úgy h ebben benne van a szállítás oda vissza. Igaz az acer házhoz jött a laptopért. Úgy javították meg h előtte már belenyúltam mert sajnos a HDD ment tönkre a gép meg csak akkor ment ha nem volt benne. Sajnos akkoriban nagy szükségem volt a gépre igy szétszedtem de ők ennek ellenére javították nem vonták meg a garanciát se semmi.
-
válasz enginev3.0 #26321 üzenetére
Nem töltöm nap közben. 3-3,5óra kijelző megvan és munka közben nem is lóghatok folyamatosan a telefonon. Azért nálunk tarkónlövés jár. Ezért is irigylem azokat akik sírnak, hogy 5óra kijelzőidő is kevés. Nekem egy nap összesen nincs 5órám a telefonnal szórakozni
-
batai15
félisten
ebayről milyen otg és mhl kábelt rendeljek ?
-
icepeti
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, remélem ti okosabbak vagytok:
Hogy lehet hogy egy high end készülék annyira vállalhatatlan hangot készít a videók alatt (Stereo kikapcsolva) amilyet még soha életemben nem hallottam, igaz hangos környezetben (koncert stb) Ezt még mindig nem sikerült valahogy orvosolni? Használhatatlan az összes videó amit felveszek, mert konkrétan a régi Galaxy S-em ezer kört vert rá.
Más, eddig nem volt gond a wifivel, viszont most már egyre zavaróbb, "ingadozik" a wifi jel, illetve rengetegszer szétbont. Több routerrel kipróbáltam, illetve midnenféle wifi beállításokkal.
Tudna valaki ötletet adni, mit kezdjek ezekkel?
Üdv, P.
-
mumk1
addikt
válasz icepeti #26324 üzenetére
Nem koncert felvételre való,az biztos. Kis vigasz, hogy a következő modell (ONE) e tekintetben kiváló teljesítményt nyújt.
A wifi jel csökkenés, eldobás, ismert típus hiba, ami az antenna csatlakozók miatt alakul ki. Szerviz javítja.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
yodee_
őstag
válasz icepeti #26324 üzenetére
A wifi gond valószínűleg azért jött elő mert a típushiba megjelent a készülékedben. Le kell adni javításra. A videózáshoz nem tudok mit szólni, de egy telefonnal én sosem filmeznék komolyabb dolgokat, sem fényképezés mert ez egy TELEFON és nem lehet tőle elvárni hogy olyan képet csináljon mint egy tükör reflexes gép vagy mint egy fullhd kézikamera...
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
-
icepeti
tag
válasz yodee_ #26326 üzenetére
Köszönöm a segítséget, akkor marad a gariztatás, ha külföldről van vihetem Magyarországra valahol, vagy vissza kellene juttatni ahol vásárolták?
Valaki azt írta itt a forumban, hogy CM10 alatt ez a rettenetes hang már nincs jelen, meg tudja ezt nekem valaki erősíteni?
Üdv, P.
-
enginev3.0
félisten
Milyen gyorsan kell töltenie a telefonnak? A töltőfej eredeti amit vettem, de a kábel nem, 12% 40perc alatt az jó vagy kevés?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
batai15
félisten
pénzem meg van végre, már csak egy hox kell ;-)
-
batai15
félisten
válasz enginev3.0 #26334 üzenetére
használt gyári garos lesz! megbizható embertől:-)
-
BenHans
addikt
Nemsokára én is gyarapítom a Hardveraprót 2-vel, legalábbis remélem.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
pongo01
csendes tag
Helló, szeretnék venni egy One X készüléket, de nincs meg a vásárlási papírja az eladónak. Azt, hogyan lehet tudni, hogy gyárilag független esetleg függetlenítették. Félek a letiltástól, azért kérdezem.
Normális vagyok, a hangok is megmondták!
-
csiszta2
csendes tag
Sziasztok
A HOX-om HTC_016-os cid számú. Elvileg meg kellene kaptom az ota frissítést a legutóbbit viszont nem kapta meg. 3.14.401.27-es szoftver van fent most, de ettől van újabb. Olvastam visszább, hogy az OTA frissítést fel lehet tenni máshogy is, viszont nekem a recovery után semmit nem telepít. Valamit biztos rosszul csinálok. Le írná nekem valaki részletesen hogy kell ezt végig csinálni? Vagy úgy is jó ha valami leírást linkeltek hozzá. Köszönöm. Sziasztok -
Pachenkoooo
tag
Sziasztok! Kéne egy okos ember tanácsa. Ha cserélek egy telefont, de nincsennek meg a papírjai, garijegy, számla, akkor hogyan tudom kideríteni, hogy nem lopott, nem tiltható stb? Elvileg gyári független. Fontos lenne, tudná valaki segíteni?
-
batai15
félisten
válasz Pachenkoooo #26340 üzenetére
pongo is ugyan ezt kérdezte.
-
LouiS22
veterán
válasz Pachenkoooo #26340 üzenetére
Mondjuk az, hogy lopott, sosem lesz ráírva... Ha csak egy telefon, és semmi más (füles, töltő), akkor majdnem biztosan lopott. Sőt: ha nagyon ki akarok cseszni veled, akkor elküldöm egy ismerősöm, ő álnéven eladja neked csak a telefont, én meg utána bemegyek a rendőrségre, azt mondom, hogy ellopták a telefonom és elindítom a tiltási folyamatot a szolgáltatónál a feljelentés után.
Mellesleg valaki beírhatná az infókat az első HSZ-be. Igaz, azt sem olvasná el senki
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
jeni
félisten
válasz Pachenkoooo #26343 üzenetére
A nulla napos nem jelent hátrányt,mert lehet,hogy becsületesebb bárkinél. Ugyan úgy a 10 éves tagság sem jelent semmit.
-
enginev3.0
félisten
válasz Pachenkoooo #26343 üzenetére
Igen számít valamit, de nem 1-2 hónap lesz hogy visszaszerezd a pénzed ha átvernek!
Szerintem kerüld!A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
simico
tag
válasz istnag #26310 üzenetére
Az természetesen úgy van beállítva.
Lehet, hogy félreérthető voltam: a pc-n felvett könyvjelzők látszanak, megvannak. Viszont egy bizonyos időpont (kb. a JB érkezése körüli időszak) óta nem szinkronizálódnak le a változások a telefonra, azaz ha valamelyik pc-n kitörlök egy könyvjelzőt és felveszek három újat, akkor mindennek a telefonon semmi nyoma (a kitörölt továbbra is ott van, az újak sose jelennek meg). Ha viszont a telefonon változtatok bármit a könyvjelzőkkel, az azonnal megváltozik a pc-ken is. Tehát olyan, mintha egyirányúvá vált volna a könyvjelzők szinkronizációja - de csak a gyári HTC böngészőben. A Chrome-ban a telefonon is ott van minden változás azonnal. Szinkronizácós beállításoknál a gugli fiókon belül az Internet látszólag hiba nélkül szinkronizál.
Valószínűleg valamelyik frissítésnél (lehet, hogy a JB-re frissítésnél) valami elszaródott a könyvjelzők szinkronizációjával a gyári böngészőben. Mivel van pár (root hiányában) menthetetlen alkalmazásadat, így a factory reset részemről egyelőre hanyagolva (és a Carbon sem győzött meg). -
Lexus sc
tag
A 4.1.1-ben már nincs a menüben az a 3d-s kockaéleken forduló menü?
-
Lexus sc
tag
válasz sprinter24 #26348 üzenetére
Pedig az tetszett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs