Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok!
Nagy fáradtságosan eljutottam a topik feléig és elég sok hibáról olvastam. Lassan én is készülök egy ilyen telefont vásárolni és csak annyi kérdésem lenne hogy ezek a hibák amik az elején jelentkeztek még most is tapasztalhatók? Mert ez egy kicsit visszatart a vásárlástól.
Válaszokat előre is köszönöm. -
markyy18
aktív tag
válasz LouiS22 #12370 üzenetére
Tudom persze hogy nincs hibátlan csak itt nagyon sok mindent írtak eddig és elbizonytalanodtam. Meg volt aki harmadjára kapott jó telefont. ezért is akartam megérdeklődni azokat akik mostanában vásárolták meg a telefont hogy van-e még ennyi hibás darab.
Azt lehet tudni a T még mindig függetlent árul? -
markyy18
aktív tag
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Jó hallani hogy még mindig függetleneket árul a T és hogy kijavították a hibákat. Eddig ki milyen megelégedettséggel használja??
-
markyy18
aktív tag
válasz pingwin011 #12386 üzenetére
Na igen ez nálam is nagy minusz pont sőt ha jól tudom ezt nem is fogja soha támogatni. igaz de mivel nekem csak bill+egér esetleg gama padhoz kellene azt meg tudja bluetooth-al is így annyira nem nagy veszteség. pendriveot úgyse akarok csatlakoztatni.
(#12385) rígel Tudom hogy nem rajtuk múlik de akkor is jó dolog hogy függetlent árulnak. -
markyy18
aktív tag
válasz pingwin011 #12392 üzenetére
Hát konkrét amit tudok hogy az Apple billentyűzettel tuti megy de az kicsit drága. Majd lehetséges én azt csinálom hogy veszek egy olcsóbb bluetooth-osat és ha nem működik vele max jó lesz a laptopomhoz.
Tényleg nincs valakinek tapasztalata bluetooth egér és billentyűzettel?? -
markyy18
aktív tag
válasz pingwin011 #12411 üzenetére
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a legújabb frissítéssel tapasztalható még az a jelenség hogy böngészés vagy más folyamat után a launcher újratölti magát?
Köszönöm a válaszokat. -
markyy18
aktív tag
válasz pingwin011 #12981 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor neked semmiféle erőforrásigényesebb program után nem tölt újra a gyári launcher?? Mennyi szabad RAM-od szokott lenni? Mennyire használod a gyári dolgaival a telefont? (mármint launcher, widgetek stb. -
markyy18
aktív tag
válasz pingwin011 #12989 üzenetére
A launcher akkor gyári gondolom?!
Olyan programokra gondolok ez alatt h böngésző, játék vagy szinte bármilyen program ami után egyből a főképernyőre lépsz vissza. És hogy ezek után van-e újraindulás?
A 252 Mb az nem rossz. -
markyy18
aktív tag
válasz pingwin011 #12991 üzenetére
Köszi az infót.
Valamint volt olyan aki mostanában vett T-Mobilenál és voltak gondjai a kijelzővel?
[ Szerkesztve ]
-
markyy18
aktív tag
válasz Avicularia #13002 üzenetére
Ilyet többször is szokott csinálni??
-
markyy18
aktív tag
EZ ennyiért innen rendelve megéri? Lehetséges hogy hamisítvány vagy csak lehúznak pénzel és nem küldik az árút?
-
markyy18
aktív tag
Van valakinek itt ILYEN fülese? Együtt működik ez a beats profillal?
Válaszokat köszönöm. -
markyy18
aktív tag
válasz Ra's al GHul #13450 üzenetére
Kicsit utána néztem és azt írják akiknek ilyen van hogy tökéletesen működik vele a beats profil.
-
markyy18
aktív tag
válasz Cingáriusz #13687 üzenetére
Az android fájl rendszere miatt nem enged 4Gb-nál nagyobb fájlt másolni ha jól tudom.
-
markyy18
aktív tag
válasz Cingáriusz #13689 üzenetére
A nagyobb fájlokat NTFS-re lehet másolni csak az a MS licence így az android hivatalosan nem használhatja. Fűzött romokban van erre lehetőség.
Már csak azért se rossz hogy le tud játszani 1080p-s videót mert ugye ezzel a felbontással vesz fel maga a telefon.[ Szerkesztve ]
-
markyy18
aktív tag
válasz Cingáriusz #13692 üzenetére
Én pontosan nem tudom de itt valaki tud olyan megoldást amivel valahogyan fel lehet másolni szétdarabolva egy nagyobb fájlt.
-
markyy18
aktív tag
válasz Cingáriusz #13697 üzenetére
Ez minden androidos telefon sajátja. iOs-en még rosszabb a másolás. WP8-ban nem tudom de ha igen vegyél olyat.
-
markyy18
aktív tag
Úgy tűnik ma nem lesz se One X+ se 5 colos négymagos Androidos bejelentés..
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok!
Most jutottam el oda h összegyűlt a pénzem és szeretném megvenni a telefont. Kérdésem lenne h aki mostanában vett vagy tud róla valamilyen infót h T-Mobile-nál milyen gyártású készülékek vannak? Előfordulhat még h wifi vagy kijelző hibásat kapok? Valamint az az infó megállja a helyét h még mindig függetleneket árulnak? -
markyy18
aktív tag
Na megrendeltem a "kicsikét". Ha minden igaz kedden érkezik.
-
markyy18
aktív tag
Megérkezett. Egyszerűen tökéletes semmi hibája. a kijelzője gyönyörű és semmiféle eddigi hibát nem tapasztaltam eddig.
-
markyy18
aktív tag
A most vett telefonom gyártási időpontja és helye SH27JW103357 ez mikori széria pontosan? A T-Mobile-től vettem.
Ami viszont furcsa h a dobozt körbevevő papír le volt ragasztva rendesen de ami alatta a dobozon volt ragasztó csík az el volt vágva.[ Szerkesztve ]
-
markyy18
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Ez a gyártási széria már mentesebb a hibáktól főleg a wifire gondolok itt mert a többi eddig tökéletes azzal meg ugye még később lehet baj de remélem nem lesz. Eddig nagyon tetszik a telefon már frissült is 4.0.4-re.
A szám egyezik a dobozon és a telefonon. -
markyy18
aktív tag
Miért van az hogy hiába van HSDPA lefedettségem csak EDGE hálózaton van a telefon?
Szerk.: megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
markyy18
aktív tag
Valaki tudna segíteni navigáció ügyben? Melyiket érdemes feltelepíteni ami nem igényel netet? A hárombetűsből van már használható verzió?
Válaszokat előre is köszönöm. -
markyy18
aktív tag
Az a problémám csak nem látszik megoldódni hogy hiába van hsdpa lefedettségem nem nagyon vagy inkább nem is azt használja a telefon inkább edge-n tartózkodik. T-Mobile-os hálózat Miskolc-on. Tapasztalt valaki ilyesmit? Lehet köze annak hozzá hogy a sim-et én vágtam ki magamnak?
-
-
markyy18
aktív tag
Az normális h a telefon egy idő után kikapcsolja a wifit?? Főleg teszi ezt este mert ma még egész nap simán csatlakozva van. Úgy van beállítva h soha ne kapcsolja ki a wifit ha alvó módban van a telefon.
-
markyy18
aktív tag
ERRE valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.