Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
feeder42
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam ma egy Desirét amit az előző gazdája rootolt de még a gyári rom van rajta.
A programok közt volt egy rom manager nevű program és abban láttam,hogy azon keresztül is lehet letölteni romokat ott fel is kinálja a Cyanogen romot.
Azt szeretném kérdezni,hogy ezt csak ott elinditom a letőltést és akkor egyből telepiti vagy a sokat emlegetett recoveryből lehet telepiteni.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel a romokkal,mert az a2sd miatt szeretném cserélni,mert ugye akkor a kártyára is telepit alkalmazást nem csak a készülékre.
Az esetleges válaszokat köszönöm. -
feeder42
csendes tag
Szeretném megkérdezni,hogy pzoley oldalán található LeeDroid 2.2f moddolt romot amit volt szíves feltölteni azt ugyan úgy kell feltelepíteni mint más romokat,tehát full wipe és recovery-ből vagy esetleg más módon.
jelenleg én is mint sokan a 2.2f LeeDroidot használom nagy megelégedéssel viszont az a blue carbon téma is nagyon tettszik.
Kösz a választ. -
feeder42
csendes tag
válasz pzoley #14052 üzenetére
Köszönöm a válaszod de számomra is sok olyan dolog van amit nem használok,mondjuk most lehet sokan megköveznek de engem ezek a közösségi dolgok például egyáltalán nem érdekelnek ha nem haragszol akkor ki próbálnám így ahogy felraktad.
Ha esetleg nem jön be akkor még egy sima mentést visszarakhatok.
Egyébként nagyon sok jót írsz a fórumba sokat lehet tanulni,bár egy része azért meghaladja egy átlag felhasználó képességét./néha az enyémet is/. -
feeder42
csendes tag
Sokat olvasgatom a fórumot és mivel nagyon dicsértétek a LeeDroid 2.2 f romot így én is feltettem.Remekül működik és ma kipróbáltam a HD romot is ami szintén nagyon jó,valószínűleg ez lesz a végső de még szeretném kipróbálni az AuraxTsense 8.1.2 romot is esetleg valakinek van tapasztalata?
Ezt csak azért kérdezem mert minden egyes esetben amikor a recovery-be lépek a frász jön rám,hogy elbaltázok valamit és gondoltam előbb kérdezek.
Köszönöm. -
feeder42
csendes tag
válasz Zirowe #15409 üzenetére
Igazad van hogy ha recovery részébe be tudok menni akkor gond nem lehet de bennem mindig van egy kis bizonytalanság mert sajnos nem vagyok annyira hozzáértő mint itt a fórumon páran.
Tudom,hogy részletes leírással szokták magyarázni a dolgokat de néha van olyan,hogy ami nekik természetes én meg sz@pok vele.
Annak idején a rootolással is ez volt a gondom de mára azt mondom,hogy gyerekjáték volt. -
feeder42
csendes tag
válasz r3v0Lut10n #15441 üzenetére
Köszönöm a válaszod én is mostanában sok romot próbáltam és eddig én mindig a LeeDroidnál kötöttem ki de most a haver az AuraxTsense-t használja és nekem is tettszet.Bár most éppen Pzoley hd romját raktam fel ami eddig remekül teljesit,de nem is hittem volna,hogy ilyen furcsa lesz már magyar nyelven már megszoktam az angolt de a hétvégén kipróbálom az Aurax-ot is.
Kösz a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest