Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
igmond
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, van köztetek olyan, aki esetleg a 6-osról váltott 7-re? Rendszer stabilitás, akkuidő van olyan jó vagy jobb mint az elődnél? Vételen gondolkodok, egyik esélyes ez másik az Xperia Z3, aztán igyekszek összeszedni minél több infót. Voda kártyám van, ha ezt venném az edigitálnál szerezném be. Lenne gond a 4G-vel? Tudom hogy sokat volt róla szó de nekem továbbra sem tiszta. Illetve még annyi hogy mivel friss készülék, vannak esetleg bugok a rendszerben amivel számolni kell? Köszönöm szépen!!! -
igmond
tag
Köszönöm szépen a válaszaitokat!!!
Sony-ra visszatérve, eléggé aggaszt ez a melegedés dolog. Nem tudom mennyire veszélyes, nem szeretném hogy megfőjön a használat közben. Nem tudom, anyaghasználat is közrejátszat hogy melegebb vagy tényleg igazi kis kazán van benne. Honornál az ujjlenyomatolvasó meg infra hasznos dolgok de hirtelen pl infrát nem is tudom mire tudnám használni. Számomra a legfontosabb hogy évekig stabil legyen, jó kijelző, jó wifi, jó üzemidő.
-
igmond
tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból szeretnék kérdezni? Van egy összehasonlítás a honor 6 és 7 között az alábbi linken: [link] Hogy lehet az ha legörgetitek a lap végére az tesztadatok összehasonlításánál a 7es mindenben alul marad a 6-os modellel szemben? -
igmond
tag
Sziasztok!
Akik használják a készüléket, kérdezném, melegszik-e a telefon? Hétköznapi használatra gondolok, kamera használat, videózás, fényképezés. Tapasztaltok-e melegedést, ha igen mennyire jellemző? Esetleg összehasonlítva a Honor 6-sal milyen tapasztalat van?
Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gitáros topic
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic