Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
Köszönöm a segítséget!
TWRP megléttel sikerült frissítened a rendszert? Gond nélkül feltelepítette?
Nekem sajnos sehogy sem ment, visszaraktam a gyári recovery-t, és még úgy sem frissült, mert telepítés közben sikertelenséget írt ki. Ezután belső teljes frissítéssel végeztem el (a rendszerben, azaz nem a 3 gombos hard reset módszerrel) és azzal frissült is a rendszer. Érdekes ezzel viszont törlődött a root jogosultságom (kizárólag reklám blokkolás céljából van rá szükségem). -
anzo
senior tag
A System biztosan változott egy frissítés kapcsán, ha megnézek az update.zip-et gyakorlatilag csak a system mappában frissíti a fájlokat.
Hogy felteheted e a 120-as system.img -t nem lehet biztos választ adni mindenesetre nem biztos, hogy szerencsés, de nem értem miért akarsz visszalépni? Mondjuk nekem a 140 van fent és semmi gondom nincsen vele jobb mint a 120. -
paolinho
őstag
A három gombos telepítésnek nem függvénye se a root, se a TWRP recovery, mert ilyenkor minden visszaáll az alap rendszer állapotba, azaz se root, se custom recovery nem lesz a végén.
Esetedben nem tudom, hogy mi lehet a baj, viszont a Honor 6-os időszakomra visszaemlékezve, ott ha korábbi rendszert tett vissza az ember, akkor valamiféle rollback fájlt kellet elsőre telepíteni szintén a 3 gombossal, és csak arra mehetett az alaprendszer. Az ottani fórumisták között Black&White fórumtárs meglehetősen penge a témában, talán nála lehetne megpróbálni érdeklődni, hátha erre is tud megoldást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs