Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Biohazardxxx
tag
hát igen az lenne a legjobb... abbol indulok ki amugy hogy van egy open dott mtk csippes telefonom és baromi halkan szól. előtte egy samu galaxy s advance volt és az üvöltött az open dott-hoz képest. azt tudom hogy a sony z2 az brutálisan szólhat mert ügye a füles is amit adnak hozzá az 13k-ba kerül és aktív zajszűrős de itt a sony szerintem ennyiben jobb minden másban a honor veri. azt olvastam hogy az fm rádió halk bár én nem rádiózom szóval nem érdekel. csak a hangja érdekelne fülesen keresztűl hogy milyen egy 10-es skálán?
-
Bass
addikt
Elvileg gyarinak irtak,de ki tudja milyen igazabol,mindenesetre hibatlan es sokkal frankobb. Persze jo az igazi gyari ,ha azt kapsz,pl mint az auto markaszervizben,elszamoljak a gyari fekbetetet azt megy bele az utangyartott. A markaszerviz sem garancia a minosegre,viszont cserebe legalabb jo draga. :-) Persze mindenkinek merlegel ie kell. A garit mar ugy is bukta igy mindegy ki nyul bele.
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Összetörte,ergo nem rendeltetés szerü hasznalat igy ugrik a gari.Tuti igy van ,ezen a területen dolgozom.Max ha van ismerös talan el lehet intezni hogy a szervizlapon mas legyen rairva de töresre csak akkor van garancia ha köt ra külön bizositast. De vegül is mind1 ezt mar neki kell lemecselni,csak alternativat irtam neki hogy ha elküldik ne essen ketsegbe mert javithato a kicsi honor .
-
bogabi
senior tag
Ebben te hol olvastál olyat, hogy nagy az esély arra, hogy nem lesz frissítés?
The devices that are lucky to get the Android 5.0 update include Huawei Mate 7, Mate 2, P7, C199, C199s, 6 Honor, Honor 6 Plus, and some of Huawei Honor 4X variants.
Magyarul: a szerencsés eszközök, amelyek megkapják a Lollipop 5.0 frissítést: Mate 7, Mate 2, P7, C199s, Honor 6, Honor 6 Plus és néhány Honor 4x változat.
De még a táblázatban is benne van a dátum: 2015. 6. hó
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Bass
addikt
Ott van a listában hogy kap.Honor 6 és a plusz is. Biztos hogy megkapja,tul uj ez a márka es a telo is,a marketinre nézve nem lenne jo hatassal. De ha nem kapna esetleg attol ez a telo meg jo,es a rendszer is ami rajta van,az hogy mi a verzio szama nekem meg tok mind1.
Bogabi : Megeloztel :-)
[ Szerkesztve ]
-
bogabi
senior tag
Ez okés, de azt írtad, hogy nagy az esély, hogy nem lesz rá frissítés - be is linkeltél egy cikket, amiben meg pont az ellenkezője van. Ha nem linkeled a cikket, úgy akár még igazad is lehet
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
gal3
csendes tag
"Unfortunately, Huawei’s older produced phones such as Huawei P6, Honor 3C, and others, may not be getting the Android Lollipop update since these devices are not listed in the Huawei upgrade program, well at least for the next five months. But, we certainly hope that their users will get the Lollipop official update from Huawei in the future."
Eszerint (idézet a linkelt cikkből) a Honor 3C nem valószínű, hogy kap Lolipop-ot. Legalább is az elkövetkező 5 hónapban nem, utána is csak remélni lehet.
-
eBeni
tag
Életem egyik legrosszabb telója volt, iszonyú nagy (főleg egy tokkal), volt nadrágom aminek nem fért bele a zsebébe. A Windows rendszer még nem is lenne olyan rossz (bár a 2 nagytól nagyon le vannak maradva), az viszont igen, hogy szinte alig van jó minőségű alkalmazás. Sajnos az Android se tökéletes ilyen szempontból, még kell egy pár év mire utol éri az IOS-t. De a legbosszantóbb, hogy a görgetés működése teljesen más volt mint Androidon vagy IOS-en, nehezen tudom ezt elmagyarázni, de sokszor megakadt, vagy tovább gördült mint akartam. 3 hónap múlva el is adtam, nem bírtam tovább.
-
Pickit3
aktív tag
Mivel 100kilós telefonról beszélünk ezért megfogadtam hogy soha nem ejtem le és vigyázok rá mint a szemem fényére. Szóval Murphy...ejtettem számítógép mögé, műanyagra, betonra, vaslemezre, fára, kőre és aszfaltra. De hál istennek nincs baja és karcolások nélkül megúszta. kopp-kopp De valahol olvastam hogy a honor 6 jobban tűri az esést, mint a többi okoska.
Láttam szifont fél méterről leesni és ripityára törni a kijelzőjét...szóval ennyit hogy bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest