Hirdetés
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
Sziasztok! Gondolkodom egy HH6 vásárlásán és mivel eddig nem volt szerencsém Huawei-hez ezért szeretnék feltenni pár kérdést.
- Mennyire macerás az upgrade illetve a downgrade?
- A csengőhang hívásnál azonnal megszólal vagy az első kb. 2mp halkabb majd hirtelen felerősödik?
- A kijelző azonnal bekapcsol a power gomb megnyomására?
Ha tudna valaki segíteni azt köszönöm előre is. -
ruskop
senior tag
Ma szereztem egy ilyen telót és próbálom felfrissíteni, de nem igen működik. Az SD kártyára dload mappa majd abba az Update.app filet kell belemásolni? Valahol azt írták, hogy valami zip-et kell a dloadba. Most akkor melyiket? Ráadásul ahányszor újraindítom a telefont akkor mindig eldobja az SD kártyát. Három kártyát kipróbáltam s mindegyiknél ezt csinálja. Legyetek oly kedvesek írjátok le, hogy pontosan hogy is kell frissíteni. Tudom ott az összefoglaló de azt követtem és nem működik. Helyi frissítésnél valami errorral kidobott.
-
ruskop
senior tag
B521 van a telefonon és a névjegyzékben nem lehet átállítani, hogy a vezetéknév vagy a keresztnév legyen elől a megjelenítéskor. Folyamatosan a vezetéknéven van és nem lehet módosítani. Ez mitől lehet?
-
ruskop
senior tag
Nem tud valaki egy érthető és pontos leírást a frissítés menetéről? Követtem az eddigi leírásokat de semmi. 19%-nál mindig azt mondja, hogy failed. De csak a frissítésnél mert pl. a rollback file-t elsőre felteszi de onnan megint nem enged semerre lépni.
-
ruskop
senior tag
válasz nickedez89 #13969 üzenetére
Szia! Köszönöm válaszodat.
Sd-ről nemigen megy a frissítés de a belső tárhelyről megy pedig úgy csináltam mindent ahogy leírtad.
A történet annyi, hogy amikor megvettem a telót akkor még valami 4.x rendszer volt rajta és felfrissítettem B521-es 5.x-re. Aztán néztem ezt a névjegyes mizériát és gondoltam akkor visszalépek egyet a firmware-k között. Na most feltettem a B500 rollbacket az simán felment (ezt ajánlja az összefoglaló is) és utána próbáltam a B370-et. Na azt már sehogy sem engedte. Nem tudtam visszafelé menni. Na aztán inkább visszatettem a B521-et és inkább átírtam a neveket, hogy normálisan mutassa a névjegyzéket. Egyébként mi a következő EU-s firmware a B521 után ami még 5.x-es lolli rendszer amiben ez a névjegyes bug javítva lett? Esetleg nem lehetséges az, hogy azért nem tudtam másik firmware-t feltenni mert az nem C900-as volt hanem valami C432? Bár nem tudom ,hogy mit jelentenek ezek a C számok. -
ruskop
senior tag
Az aktív tok használatánál a "kis ablak" háttérképét meg lehet változtatni?
-
ruskop
senior tag
Nekem 521 alatt valamiért nem működik a feloldási animáció kiválasztása. Hiába választom ki amelyik szimpatikus, nem változtatja meg. Ezt egyébként csak a témákon belül lehet kiválasztani és módosítani?
-
ruskop
senior tag
Rákerestem a B527-es firmwarre (L04) és itt az oldalon az van írva, hogy EU-s. Ez igaz? Mert amikor leszedem akkor egy Taiwan felirat is szerepel benne. Akkor ez most, hogyan EU-s? Meg ha jól tudom akkor a B521-es az utolsó Lolli az EU-ból.
-
ruskop
senior tag
Sziasztok! Szerintetek mi a reális eladási ára egy 2016.07-havi edigitalos vásárlásos, full dobozos telónak?
-
ruskop
senior tag
Valaki el tudná mondani, hogy mi a gond a B820-al a B521-hez képest? Nagyon megoszlanak a vélemények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest