Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
csozsi
tag
Leáldozóban lévő gyártó egyik csúcskészülékével járom/jártam ugyanezt a kálváriát.
Nadrágzsebben nem tartom a telefont, mert farzsebbe téve ráül az ember, első zsebből meg körülményes elővenni, ha ülök.
Vettem (nem gyári) szilikontokot, ütődés ellen, de kb. két nap után kinyúlt, és a szintén nem gyári asztali töltő így nem volt használható a méretváltozás miatt. Oldalgombok használata is körülményes vele.
Vettem gyári kihajtós bőrtokot, ami olyan, mint a cikk elején az "engribőrdszös" műanyag hátlap, egy oldalra nyíló bőrszerű ajtóval. Azt hiszem, kifejezetten headset+hangvezérlésre van kitalálva, mert csukva nincsenek elérhető gombok, nyitva viszont nem lehet megfogni a készüléket.
Jött a nagy ötlet: övtartó, mert a telefon kéznél is van, és beburkolva is.
Az olcsó (3-4000 között lehetett) pár nap használat után összekarcolta a fémházas telefont, mert az övcsipeszt rögzítő szegecsek átették magukat a tok anyagán.
Lett gyári övtartó 2x áron. Időzített bomba ez is, mert nem a készüléktartót fűzhetem az övemre, hanem egy mögötte elhelyezett, zippzáras bankkártya méretű tárolót.A telefonokat hűvösebb, csapadékos időjárás esetén érdemes testközelben tartani, mert a szervizek "beázott, nem garis" hazugságai így elkerülhetők.
Szemüvegesek ismerik a problémát: ha hidegről melegre mész, lecsapódik a pára.
Ez történik belül a telefonnal is, ha telefonálva lépsz a hidegről a melegbe.
Akik még használtak videómagnót, azok emlékezhetnek arra, hogy vagy egy jelzés, vagy egy gyári működés-tiltás volt párásodás esetére, hiszen a párás forgófej kirántotta volna a szalagot a kazettából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest