Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csozsi

tag

Leáldozóban lévő gyártó egyik csúcskészülékével járom/jártam ugyanezt a kálváriát.
    Nadrágzsebben nem tartom a telefont, mert farzsebbe téve ráül az ember, első zsebből meg körülményes elővenni, ha ülök.
    Vettem (nem gyári) szilikontokot, ütődés ellen, de kb. két nap után kinyúlt, és a szintén nem gyári asztali töltő így nem volt használható a méretváltozás miatt. Oldalgombok használata is körülményes vele.
    Vettem gyári kihajtós bőrtokot, ami olyan, mint a cikk elején az "engribőrdszös" műanyag hátlap, egy oldalra nyíló bőrszerű ajtóval. Azt hiszem, kifejezetten headset+hangvezérlésre van kitalálva, mert csukva nincsenek elérhető gombok, nyitva viszont nem lehet megfogni a készüléket.
    Jött a nagy ötlet: övtartó, mert a telefon kéznél is van, és beburkolva is.
    Az olcsó (3-4000 között lehetett) pár nap használat után összekarcolta a fémházas telefont, mert az övcsipeszt rögzítő szegecsek átették magukat a tok anyagán.
    Lett gyári övtartó 2x áron. Időzített bomba ez is, mert nem a készüléktartót fűzhetem az övemre, hanem egy mögötte elhelyezett, zippzáras bankkártya méretű tárolót.

A telefonokat hűvösebb, csapadékos időjárás esetén érdemes testközelben tartani, mert a szervizek "beázott, nem garis" hazugságai így elkerülhetők.
    Szemüvegesek ismerik a problémát: ha hidegről melegre mész, lecsapódik a pára.
    Ez történik belül a telefonnal is, ha telefonálva lépsz a hidegről a melegbe.
    Akik még használtak videómagnót, azok emlékezhetnek arra, hogy vagy egy jelzés, vagy egy gyári működés-tiltás volt párásodás esetére, hiszen a párás forgófej kirántotta volna a szalagot a kazettából.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés