Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz opeter87 #34 üzenetére

34 hsz-t kellett várni, mire valaki megjegyezte, hogy a tokoktól ronda lesz a telefon.
    Én is így vagyok vele. A legjobb példa erre az iphone-ok (csak azért ezt említem, mert ekkor kezdett terjedni a szilikontok): ott a szép telefon, és egy undorító gumibigyóval elrondítják, lesz belőle egy gumitégla, csak kijlezővel (kicsit túlozva).

Ami még nem került szóba: nem csak amiatt érdemes vigyázni rá, hogy jobb áron el lehessen majd adni, hanem azért,mert egy szép készüléket tulajként is más érzés használni, mint egy lelakottat.

Jelenleg nálam annyi a védelem, hogy figyelek, mi van a zsebemben, ill. van egy bőrbőr varrt kényelmes tok, amibe alkalomadtán be tudom csúsztatni. (kb. mint a zokni vagy zokniszerű ill. kötött tokok, csak bőrből), pl.ha a táskámba teszem a telefont, ill. az asztalon a telefon alá tudom tenni. Ezen felül a max. amit el tudnék képzelni, az a fólia.
    Övtartó, és a telefonra passzintott tokok, hátlapok, gumiborítás kizárva. Kihajthatós bőrtokkal meg kényelmetlen használni a telefont. (kicsit olyan pda korszakbeli feelingje van)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés