Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz loosht #15757 üzenetére
Köszi. Majd megnézem. (Közben Alpha teszterré "léptettek elő", huhh most olyan ROM-ot "kell" nyúzzak, amin szinte semmi sem úgy mint régen, vagy igen gyéren működik vagy egyáltalán nem (home gomb, lock screen) és küldeni özönében a bugreportokat. Bár vannak benn érdekes újítások is, igaz mondjuk CM-en és egyéb customokban ezek már léteznek régebb óta (pl alkalmazás eltüntetés a főképernyőn)) De majd hétvégén felrakom.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
gergely64
tag
válasz loosht #16270 üzenetére
Esélyes, hogy minden 7.2.3-as eu romnál így lehet, mert nálam is ez történt. Mondjuk én a SOT-ról vettem észre, hogy hasonló használatnál lényegesen több volt az akku használat 2 napig. Hozzáteszem, szinte egész nap wifi-n vagyok, a 7 Mb-ot mégis benyelte a mobilnetről nálam is.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
-
Milestone2
nagyúr
válasz loosht #16621 üzenetére
Netán küldi az adatokat a Gúúúúúúúúúúúúúglinak?
Csak viccelődtem. Mindig is küldte...nem most kezdte...
de az érthetetlen miért nőtt meg így hirtelen az étvágya?[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
Alonso69
senior tag
válasz loosht #16768 üzenetére
Köszi szépen.
Én a Tech tree nevezetű témát használom,ezért nem vettem észre,hogy ott van az értesítési sáv
Még nem volt töltőn a Rom felrakása után ,ezért a SOT -ról sem tudok mit irni,kb.ugyanaz mint a 7.2.3-as,ahogy azt te is írtad.Sokat nem változtattak ezek szerint.Xiaomi 14
-
match123
tag
válasz loosht #16797 üzenetére
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=262918&extra=page%3D1&page=3&mobile=2
Majus 8, megfelel?
Nem olyan hude ritka issue, bar teny hogy nem 10 ezrek panaszkodnak.
Viszont ha ez nem szoftware issue, akkor eleg erdekes a hiba, mert restart utan megjavul egy idore
[ Szerkesztve ]
-
Nivosus
csendes tag
válasz loosht #16826 üzenetére
Nekem az a meglátásom hogy a legújabb rom-ok egyre rosszabbak, mint akkuidő tekintetben mint másban.
xiaomi.eu stabilt használok, tegnap tettem vissza a 7.1.3-at, ez még nagyjából jónak tűnik.7.2.3: valamit változtattak a memóriakezelésen ami miatt borzasztókat szívtam pl az autóban a BT zenelejátszással: random időnként megállt a zene spotify-on & soundcloud-on, ha előhoztam Waze mögül az app-ot akkor ment tovább, ilyenek... lockolás memóriába nem segített, végül developer options-ban az összes optimization stb kikapcsolásától jobb lett, na de ez így nincs rendben...
7.3.2: kb 1 napig volt fent, ez BT kapcsolatostól dobált el folyamatosan mindent (autó, MiBand), ezen felül borzasztóan merült a telefon... azt hittem, meghalt az akkum, aztán a fentiek miatt úgy döntöttem downgrade, és láss csodát...
Szerintem gáz amit a Xiaomi szoftveres téren újabban művel, a MiBand-ről is tudnék mesélni
-
gergely64
tag
válasz loosht #17036 üzenetére
A SOT nálam is hasonlóan alakult az eu 7.1.3-al, 5 óra felett is volt, a 7.2.3-al már csak 4,5 körül és a 7.3.2-vel pedig 4 óra körül jön ki. Viszont ez az utolsó verzió a legstabilabb eddig szerintem. Nekem a SOT annyira nem mérvadó, mert ritkán megyek 50 % alá estig, ha dolgozok inkább csak telefonálásra használom.
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz loosht #17240 üzenetére
Fura. Nálam levan tiltva a rendszerben (ahogy a YouTube, MobilTV, etc), hogy ne használhassa a mobilnetet, és nem is használja. Pedig kb 50-50%-ban van a telefon wifin, és mobilneten.
(azért van minden nagyobb adatot forgalmazó alkalmazás letiltva, mert jártam már úgy, hogy 5 giga elment véletlenül MobilTV-re...[nem kapcsoltam be a wifit)] )
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Norby86
őstag
válasz loosht #17578 üzenetére
Én is ezt a romot érzem a legjobbnak, igaz keveset használtam eddig, mert miután ez kijött, nem sokkal utána jött ki a 7.2.1 és eddig azt használtam, de vannak bugok amik kb 2 hét után rendszeresen előjönnek és elég idegesítőek. Szóval most feltettem a 7.1.3-at és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerinted ezeket az alkalmazásokat érdemes kitörölni a system/priv-app illetve a system/app mappából? (mi vip, mi cloud, eszközkeresés) Nem omlik tőle össze a rendszer?
-Norbi-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz loosht #17899 üzenetére
Én 8-as alatt a DivineBeats-t használom. Ebben benne van a Viper, meg a Dolby Atmos is. Simán TWRP-ből kell csak flashelni.
(Valamiért a Viper nem akart menni, de ezzel viszont megy)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
ZooLLeR
tag
válasz loosht #17907 üzenetére
Kipróbáltam,mutatja az alkalmazás méreteket,viszont a legnagyobb alkalmazás is a google play szolgáltatások,ami 221mb.
Alatta vannak néhány 10mb-os alkalmazások,de saccra az összes 800mb-nál nem foglal többet.
Tehát ez sem jött be.
Én rejtett fájlokra gyanakszom,amik esetleg valami vírus következményeként lehetnek jelen.
Tudnál mondani egy fájlkezelőt ami jelzi a rejtett fájlokat?Farhát eladó.
-
ktommy91
addikt
-
csongi
veterán
válasz loosht #18667 üzenetére
nalam csak navigacio alkalamaval megy. Alapbol kikapcs. Nagyon pontosra akkor allitom ha van mobilnetem. Ha nimcs akkor csak a GPS muholdas reszere tamaszkodom, ami a google mapsnak lassabb keresest jelent de mas navi meg pillanatok alatt pozicional ezzel a beallitasal is.
-
kakuk.tamas
addikt
-
loosht
senior tag
válasz loosht #18863 üzenetére
Hozzáadtam a letöltési linket a bejegyzésemhez. Már letölthető a mod.
-
esox
senior tag
válasz loosht #18877 üzenetére
Hú ez a makett hatás kimaradt nekem eddig a 7-esből. Ez a Tilt Shift lenne?
Az általad felrakott zip egy komplett 8-as rom ezzel a kamara appal vagy scak a camera app, amit twrp-ből installálva lecserélhetem magát az appot?__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest