Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Arra lennék kíváncsi, hogy mitől zajmentes EZ?! Ha jól megnézem az optikai meghajtókat, meg a wincsik rögzitését, hát, lehet én látom rosszul, vagy ezeken a képeken nem lehet rendessen látni, mert mintha csak az egyik oldalon lennének rögzitve.
Az pedig cikis lenne, szerintem, nem is beszélve arról, hogy az extra kiegészítőkért még plussz pénzeket kellene kifizteni (plussz hőradiátor az alaplap alá, 12 cm venti, stb...). Nekem akkor sem kellene, ha megtehetném, hogy vegyek vagy 3-4 darabot hetente belőle!
Csúnya a szine.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest