- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
oké, hogy monopólium. ha viszont belegondolok ennyi erővel nekiugorhatnának a rajzprogikat gyártók az mspaintnek is, meg a szövegszerkesztősek a notepad-wordpad kombónak. meg neadjisten a skincsinálók is a windows standard ablakoknak. a végén a windows egészen puritán kis C:\> prompttá szelidülne.
a választás szabadsága mindenkinek ott van. mikor az egyszerű júzernek már biztosabban forog az egér a kezében (mert ugye első körben ez a probléma), akkor sok forrásból értesülhet az általa használt, beépített cuccok jobb, más verzióiról. én még olyat nem láttam, hogy a gyakorlatot szerzett józer ne ''lendült'' volna bele és ne hányta volna tele kábé 150 felesleges ''alternatívával'' a gépét.
szerintem az ms részéről jogos a hozzáállás, hogy használható terméket akar adni az egyszerű júzereknek. nemtom mondjuk a telepítéskor választható összetevőként szerintem nem lenne rossz... -
FTeR
addikt
akkor sem a monopol helyzetbe jutottat büntetem (nehogymá az legyen a bűne, h olyan jót gyártott, amit mindenki használni akar), hanem a konkurenciát próbálom erősíteni, egy akármyilen program keretében. persze előbbi sokkal kifizetődőbb, mert pénznyelés helyett a kivetett büntetésből még bevétel is van.
a verseny meg sosem hal el teljesen. ie lenyomta a netscépet, pedig az volt monopolba, senki nem vetette ki az IE-t, mégis jött az ff és lám mi lett.
a helyzet megismerése nélkül a könyvekben 50 éve lefektetett szabályokat nem lehet minden tekintet nélkül, minden helyzetre alkalmazni.
ha kiveszik az wmp-t, azzal adnak a szarnak egy pofont, mert a júzer felteszi a wint, majd elmegy a ms oldalára és letölti, mert előbb ott fog keresgélni. hameg nem az kell neki, akkor meg eddig sem akadályozta semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest