Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
ennek mennyi lesz az ára? 400MHz FSB disabled?

-
gorlin
őstag
Tudja valaki hogy milyen alaplapot tudok venni a majdani merom alá,illetve AMD Turion 64 Mobile MT-32 alá?
(persze vagy-vagy)
Üdv. -
macilaci78
nagyúr
Jó kicsi. Dehát ezért van.

A hűtést meg majd megoldják, hőcsövekkel oda viszed, ahol helye van a bordának. Nekem tetszik. -
orbano
félisten
Számíthatsz rá, hogy az első példányok is piszkosul alacsony feszeken fognak menni, nem kell azért plusz pénzt kiadni...
Ez az alaplap sem lesz szerintem egy best buy sajnos, ha megnézed a hűtését, ugyan megvan a 4 lik, de közvetlenül a foglalat mellett ott éktelenkedik egy böszme nagy kondi, ami miatt egy értelmesebb hűtőt nem tudsz rárakni, oda a passzív megoldás... marad az Aopen sajnos...
-
erdoke
titán
Ha minden igaz, ebbn megy majd a Merom első generációja is. Én megvárnám a LV változatokat, azokkal takarékosabb vagy jobban tuningolható rendszereket lehet építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi