Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Minősít is téged a kb. és az Összes egy kontextusban való használata. Ez szövegesen egyenlő azzal mint amikor részarányként egy táblázatban 100%+-10% ad meg valaki. Ilyenekből tudnak nagy marhaságot összehozni az imádott makróíd. Értelmes emberek ilyenkor még szóban is közelítőleg vagy majdnemet használnak, ha már igényességről is szó van. Neked második nekifutásra sem eset le - ez már minősít.
Az üzleti partnerek IT rendszereihez meg nincs közöm. Nekem pont elég, hogy az Openoffice-al a makrovirusokat leszámítva szükségesen kompatibilis a rendszerem van...
Különben, hogy bővitsem a sort: a MSOffice-t Wine alá is be lehet gyógyítani...
-
Nowhereman
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Érdek - haszon. Lehetne példának mondani, hogy a népszavazás, mert azt is hirdetik, pedig az szavazó helység előtt nem kell belépőt fizetni, utána persze (CENZÚRÁZVA)... Ha valamit ingyen adsz, akkor valami másodlagos bevétel megléte szükséges, amiből a reklámjaid számláit fizetheted. Innét a második lépés - megtérül-e...
Innét kezdve ugye felmerül a kérdés, hogy van-e olyan érdekelt, akinek a másodlagos forrásaiból megtérülhetne-e egy monopolium-rombolásra esélyes Linux kampány?
No, innét nehezebb a történet!
-
Nowhereman
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
zárjuk rövidebbre a kört: kampányszerűen reklámoztak már valamit, ami ingyen volt?
-
Nowhereman
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
M$ Office
?!No az volt az, ami átüldözött engem a szabad szoftver táborába! Minden egyes nyelvhez külön licensz(mert ugye alapból angol + verziónyelv!)

- azt is hozzá lehet tenni a költségekhez!Játék? Amilyen agyatlan vackokat dobnak mostanság piacra, már teljesen rászoktam, hogy abandonia és underdog féle helyekről töltök valami mókát a DOSBOX alá. Ingyé szórakoztatóbb holmik vannak ott...
Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest