- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Köszönöm. Illetve köszönöm az eddigi segítségeket.
Annyi viszont még érdekelni(ezt korábban is kérdeztem, csak elsüllyedt), hogy ilyen meleg nyári napokon, amikor a szobában is van simán 30 fok, mi legyen a lámpával? Legyen neki így is felkapcsolva? Nem főzi meg? Persze lesz búvóhelye neki, csak kérdés, hogy az elég lesz-e neki.
-
Hasek
Közösségépítő
Gyakorlatilag a sarokban lenne, a falra felszerelve. A két befogó ugye a falra feküdne. Ezeken a befogókon lenne kialakítva a sziklafal úgy, hogy középen az éles törést valamiféle átmenetté tegye. Majd képeket persze készítek róla, ha kész lesz.
Olvastam, hogy párban jobb tartani őket, de jelenleg örülök, hogy egy jöhet.
-
Hasek
Közösségépítő
Nem tudtam még velük erről beszélni(meg igazából másról sem, mert tegnap délután dolgozni mentem). Lehet, hogy csak hétvégén fogom előhozni a témát, mert így hétköznaponta csak fél órát találkozom velük max.
Az, hogy sikerüljön elvinni Őket a tenyésztőhöz, elég valószínűtlen, legalábbis nagyon csodálkoznék rajta.
Az egyetlen taktika, amivel lehet esélyem, az "az Én szobám az Én váram" elv, aztán majd megbarátkoznak a sikló jelenlétével, ha látják hogy még egyik kutya sem tűnt el, rejtélyes módon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával