- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Tudom, én is használok linuxot is... (kiwit(ubuntu) spec a notin, nagy vason már semmit mert a raiddel mindig összveszik akármelyik disztróval próálkozok...)
Csak megjegyeztem hogy nem csak azt lehet rá tenni; mellesleg egy W98 kikönnyítésének még többen is mernek nekiesni ;).
Én ConservativeSwapfileUsage=1 párti vagyok hogy lehetőleg ne baszogassa fölöslegesena vinyót ;) -
MC Pite
veterán
" Egy dx és ie nélküli 98ot neki és erre felrakni ami kell és csók"
Látom elkerülte a figyelmed. Nem a levegőbe beszéltem, hanem sok 300-400as K6-2es kezdett kezem alatt új életett... Nem tudom mit olyan nehéz elképzelni ezen; vagy csak szimplán a 'újabb biztos jobb' usererke közé tartozol és mindenből a legújabb verziót használod? Én mindenből azt ami az adott vasra és célra kell, és úg yhogy normálisan menjen. Milyen érdekes hogy ég és föld a sebességkülönbség mikor 1-1 magát informatikusnak képzelő emebr telepít fel egy 4-6 éves gépet (vagy pláne laptopot) egy egy embernek vagy én... hja, van is rendes sw gyűjtemény amivel meg lehet csinálni, peccsek, frissítések... Szal igenis mehet lazán 98al... mikor még marad 60-70 mega ram, abban egy utorrent meg egy tűzfal csal elfér, nem?
Előző notimban sem okozott gondot, pedig ott ME-t használtam (PII 266 128Mb ram) a hw supportja miatt; csak mint mindig mindenből ami nem kell kikapcsoljuk ;)
De ha XP-ről álmodsz akkor ott az embedded, és összelegózhatot magadnak ami kell belőle, és akkor akár az is elfut ilyen vason normális sebességgel... -
MC Pite
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
Mi a ráknak erre XP? Egy dx és ie nélküli 98ot neki és erre felrakni ami kell és csók. Az hót zityi hogy XP ne menen rajta rendesen; de egy rendes ubuntu sem menne ezen gnome/kde-vel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest