Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) guga


guga
Közösségépítő

Üdv népek! Bocsánat az orcátlankodásomért, remélem nem veszitek zaklatásnak. Szeretnék kérni egy kis szívességet tőletek.

Hamarosan szeretnék saját kiadásban megjelentetni egy egylapos anyagot, amolyan hetilapot, aminek az lenne a neve, hogy:

Toalet magazin, nagy dolgokra születtem.

Vagy...

Oldalas, felér egy Atyai pofonnal.

Ketten csinálnánk a feleségemmel 1-2000 példányban, talán később nyomda, ha életre kel. Ha meg nem, akkor jó lesz emléknek vagy egy lépcsőfoknak.

Az egyik oldalon egy aktuális írásom lenne és az alján egy mail cím a visszajelzéseknek, amit a másik oldalon jelentetnék meg.
Igen ám, szép gondolat, de az első kiadáshoz még nem rendelkezem visszajelzésekkel, ehhez kérném a segítségeteket. Ha valaki olvasott és úgy érzi megfogta a dolog, akkor legyen akár egy mondat is, amit szeretne hozzáfűzni, mert megértette és eljutott hozzá, vagy megvetette, vagy dühből. Lényegtelen, bármit közre adok ha őszinte és érdekes, nem baj ha nem értesz velem egyet és éles a kritikád, remélem épülök majd belőle :)

Ígérem egyszer majd korrektorra is futja, hogy finomítson a fogalmazásomon, de addig is rád vagyok utalva, hogy véleményezz.

Köszönöm.

Guga kukac interware.hu


Légyszíves azt is írd meg, hogy mit írjak alá névnek.

[kép][kép][kép][kép][kép][kép][kép]

[Szerkesztve]

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#2) concret_hp válasza guga (#1) üzenetére


concret_hp
addikt

''Légyszíves azt is írd meg, hogy mit írjak alá névnek.''

szerintem azt hogy Guga :) :U

vagy fullba vagy sehogy :D

(#3) lapa


lapa
veterán

szvsz a toalettes cím jobb, a pofozkodós visszatetszést, agressziót kelthet.

tetszenek az írásaid, talán azért mert képes vagy olyan gyorsan írni, ahogy a gondolataid hullámzanak. vagy nemtom hogyan fogalmazzam meg.

a fejeket szerintem ne rakd ki, még asziszik vmi bűnbanda vagy :D

miért akarsz hardkopit? nem elég a net? újkori napóleon? bétébevezető kampány?

(#4) guga válasza lapa (#3) üzenetére


guga
Közösségépítő

Üdv! :D érdekes gondolatmenet. Ez is egy szempont. Én csak azért gondoltam az Atyai pofonra, mert az minden ember számára tiszteletet parancsoló, mert ugye egy apa az nem üti meg ok nélkül a saját fiát, csak ha már nagyon muszáj, a legvégső esetben és az egy életre szól, mindig emlékezni fogunk rá.

Na azért írtam alcímnek, hogy jobb, mint egy atyai pofon :D

Hogy miért szeretném nyomtatásban is látni és terjeszteni? Bété bevezető?
Nem pont fordítva, van egy cégem, de azt hiszem vége, nem szép időket élünk.
Ezt szeretném leírni és megtalálni a Bétéből kivezető utat, mert most egyelőre nem találom. Fogalmam sincs, hogy mit fogok csinálni. Viszont a tapasztalatom az, hogy az eddigi életemben mindig a legjobb dolog sült ki belőle.

Amikor már teljesen reménytelen volt és feladtam, akkor jött egy mentő öv.
Egyelőre abba kapaszkodok, hogy írhatok.

Magamat szeretném bevezetni. Megismertetni, hogy nekem is van véleményem és hiszek benne, hogy van olyan ember, akinek ez lesz a mentő öv. Erre a gondolatra építem nemsokára a weblapom. Már régóta megvan és ezidáig kétszer született újjá, de úgy látszik szükség van egy harmadikra is. Pár napon belül az egészet törlöm és kezdődik egy új élet.

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.