- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Fúúú, már nagyon este van, most lett vége a váci szimfónikusoknak, ami úgy kezdődött, hogy a technikusok seggest ugrottak a tóba, s aki meg csak téblábolt, azt bedobták a vízbe
Mondtam is nekik, hogy nem kéne így viselkedni, ez egy komolyzenei koncert leszHány rész lesz még?
Szerintem kedd környékén vége a vébének, addig nekem van lencsevégrevalóm. Amit bezippeltem a filmbe az semmi, 10X ennyi anyagom van. De túl hosszút nem lehet.Ráadásul a szimfonikus vége előtt battery empty
Így lemaradtok a csajokról, akiknek tánc közben szándékosan kilátszott a feneke fehér bugyiban, és még a levegőbe is emelték őket Hajmási Péter, és Hajmási Pál, mert, hogy operett gála. De attól még fasza lesz
HolnapMa már csak egy sör vár rám, és utána horkantás.
Jocczaka.
-
Vakegérke
félisten
Ecsééém, amennyire híres vagy, azt nehéz fokozni. Legfeljebb azok is tudomást szereznek róla, akik sajnálatos módon nem tudnak magyarul.
Nem tudom, talán öregszem. Meghatott az a pillanat, amikor két akárki mérhetetlen szeretettel helyezte a vízre azt a gyönyörűséges hajót.
Talán a szeretet a kulcs. Bennem van, de nincs benne részem.Hány rész lesz még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- VR topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged