Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Na akkor hogy Kele boldog legyen (na jó nem azért
) kezdem a szavazást
PHHU Autó Szépségverseny 6.
Szavazok :
Traktorka (2pont)
GTAMoT3C (1pont)
BoTulINuM.ToXiN (1pont) -
Segal
veterán
Nem olyan egyszeru a dolog. Ahoz hogy elerheto legyen benny tuningshopja meg kell csinalnod minimum 1 lamaros kuldetest.
Kele: Mar nyugodtan lehet szavazni. En most kivetelesen azert nem adtam meg le a szavazatom mert ma el tudok menni a talira es meg tudom nezni a kocsikat.
-
Segal
veterán
Max azért mielőtt valaki akkor elkezd 6-7-x képet meg 4-5 videót feltölteni. Szerintem is jó az hogy versenyen indul 2 kép plusz ha szükségesnek érzi az ember akkor versenyen kívűl 1-2 de ha pl mobilnetről nézem a témát akkor ne legyen már (költői túlzással) indulónként tizen kép.
-
Segal
veterán
válasz
Gawamatsu #1792 üzenetére
En mondjuk pont nem szerkesztettem soha a kepet plusz harmadik, negyik kepet sem tettem fel (a videot is csak a duda vegett mert nem tudtam elmenni a talira) de en sem ertem a problemat. EZ EGY JATEK!
A lenyeg hogy minel tobben induljunk nekem aztan edesmindegy ki nyer a lenyeg ugyis ugyanaz lesz egy uj kocsi. PEACE -
Segal
veterán
Nagyon ugy nez ki ebbe a korbe jobbak lesznek az indulok eselyei. Eleg kevesen vagyunk
-
Segal
veterán
válasz
bluuzia #1710 üzenetére
Ha jól emléxem a másodlagos szin a lényeg de már rég szórakoztam ezzel a kocsival. (Amikor egyszer akciós volt bennys upgrade és hírtelen felindulásból vettem 7 kocsit amit nála lehet tuningolni
)
MIndenesetre semmi baj ha esetleg már gondot jelent a megcsinálása csak javulnak az esélyeim
Viccet félretéve nem szeretném rontani a javuló szépségversenyes statisztikám. Elsőre 0 pont, aztán 2, aztán 4 tehát most minimum 8 kéneKELE: Ez az elképzelés már licenszel van védve. Ha ezt is
ellopdfelhasználod térdelni fogsz. (de csak az elsődleges karaktereddel a másodlagos nem jött be)
-
Segal
veterán
válasz
TR4KT0R-ka #1702 üzenetére
Te aztan nem sokat foglalkoztal a megfelelo hatterrel
Szerintem ez az elso esobe keszult szepsegversenyes kep. Ettol fuggetlenul en sem szoktam hegyekre felvinni vagy tengerpartra stb. de azert egy napsutest meg szoktam varni. Persze a lenyeg igy is latszik.
Majd a talin megnezem napsutesbe mert most tudok jonni -
Segal
veterán
válasz
Triathlete #1688 üzenetére
Remelem te nyersz akkor
-
Segal
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 5.
Szavazok :
oldmeme (2pont)
Nyrdian (1pont)
KeleHUN (1pont) -
Segal
veterán
válasz
Triathlete #1603 üzenetére
+1
Meg hogy ne Cactus győzzön mert akkor régi vassal kell nevezni(VICC VOLT
)
Jóhír! Egyyelőre még képlékeny a dolog de úgy néz ki a jövőheti találkozóra el tudok menniAz eheti számomra megint esélytelen
-
Segal
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 5.
SC : hunsegal
Autó : DukesAzért én "csakazértis" megcsináltam amennyire csak tudtam. Sajna chrome nekem sem elérhető még de úgysem ezen fog múlni a dolog. Rá lehetett volna még tenni a 01-et az oldalára egy saját crew logoval (vagy PS-el...) de ennyire nem mentem bele a részletekbe. Akinek tetszik így is tetszeni fog a többieknek elég az is ha csak rám szavaznak
Versenyen kívül egy kis "feeling"az olyan vénembereknek mint amilyen én is vagyok és jelent is valamit számukra ez az ikonikus filmvideó -
Segal
veterán
válasz
hegyipapa #1551 üzenetére
Én sajna erre sem fogok tudni elmenni
Viszont most annyi a változás hogy ugyan ez a kocsi sincs meg de ezt meg fogom venni és indulni fogok a versenyen
Szóval vigyázzatok mert az első autómra egyetlen pontot sem kaptam (jogosan én sem adtam volna), a másodikra már kaptam kettőt is tehát jövök fel mint a talajvíz
-
Segal
veterán
válasz
TR4KT0R-ka #1526 üzenetére
Az valami uj ph-s de meg a nevet sem sikerult megjegyeznem
-
Segal
veterán
Engem sajna ma este nem erint a tali mert melozom de lelekbe ott leszek (na jo vagyok is) veletek. Jo talit.
-
Segal
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 4.
Szavazok:
M62B44 (2pont)
Nyrdian (1pont)
KeleHUN (1pont) -
Segal
veterán
Rossz hirem van
Sajna behivtak vasarnapra dolgozni igy nem tudok reszt venni a talakozon es sajna a jovohetin meg alapbol nem volt eselyem resztvenni mert akkor alapesetben is melozom igy most minimum 2 talalkozo nekem kimarad. Remelhetoleg azert utana kapok par vasarnapot (f1 miatt is) de sajna ahogy egyre jobban jon a jo ido az eselyeim ugy romlanak. Meglatjuk mi lesz. Ti mindenesetre erezzetek jol magatokat vasarnap(onkent) lelekben ottleszek veletek.
-
Segal
veterán
válasz
wrongduke #1455 üzenetére
Ez jol hangzik mert en is szivesen mutatnam ha mar nevezek csak a problema hogy a vendeglato nem nagyon ismeri a hetvege meg husvet szavakat es ha melozom vasarnap akkor en max a masodik felere erek fel a talalkozonak (nyaron megnehezebb lesz) de azert majd probalkozom. Most vasarnap szerencsere pont nem gond de jovohettol piszok nehez lesz nekem a talalkozokon reszt venni
Majd valamikor en is feltolom a kepeket a kurumamrol. -
Segal
veterán
Az meg a Pacific resznel volt utana indultunk meg a katonai bazis fele csak a bejaratnal jottunk ra hogy oda tankal nem tudunk bemenni. Aztan Kele szerzett egy laser-t...
En is megprobaltam 2x de egyszer elfelejtettem armort felvenni es kilottek masodjara mar indultam volna vele amikor hacseki veletlen engem is kinyirt. Utana mar nem probalkoztamPapa: tetszik az otlet
-
Segal
veterán
Mi lesz a jövőheti kocsi papa?
-
Segal
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 3.
Szavazok :
hegyipapa (2pont)
KovacsK85 (1pont)
Saabe60 (1pont) -
Segal
veterán
válasz
hegyipapa #1347 üzenetére
Ahol a Storyba Dave-el talalkozunk mindig az a kilato szeru epulet mogott is van egy hatalmas parkolo. Szinten van onnan autolopas olyan ismerd fel a keprol fele. Igaz oda erdemes masik autoval vagy helivel erkezni es ott lekerni a szepsegversenyes kocsit mert eleg magasan van.
-
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1322 üzenetére
Nálam ugyanez volt a felállás autó ügyileg de a Jester fent volt a helyén és nem a letakart kocsin. Sajna én képet nem csináltam.
Ezt a kocsit feketébe érdemes lefotózni
éjjel
Tegnap megnéztem Sabee kocsiját. Egyelőre nem győzött meg. -
Segal
veterán
Gratula Kovacs. Ugy tunik most egyezett az izlesen a gyoztessel
-
Segal
veterán
Na mar csak masfel ora
Remelem a gyoztes hamar megirja Syd-nek mi legyen a kovetkezo kocsi mert mar nagyon varom hogy megtudjam
Bluuzia: Nem lehet lejatszani a videod
-
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1247 üzenetére
Mar csak gyoznod kell hozza
-
Segal
veterán
Nem all fent annak a veszelye hogy en fogom meghozni a dontest a kovetkezo autorol.
Nekem mindegy hogy mi lesz a kovetkezo felolem lehet utcarol lophato vagy meregdraga is. Nyilvan a tobbseg elobbinek orulne de ha a nyertes nem igy dont akkor sem lehet ellene mit tenni. Ebbe allapodtunk meg hogy o hozza a dontest.
En azert titkon remelem hogy picit komolyabb lesz a kovetkezo kocsi de ha nem akkor majd egy het mulva remelem hogy kicsit komolyabb lesz -
Segal
veterán
Az eddigi szavazatok alapjan szerintem en fogom megnyerni
(max a kovetkezot)
Ja amugy meg ennel meg ugysem volt ez egyertelmu BUNDA -
Segal
veterán
válasz
Kiskokó #1214 üzenetére
Pontosan nem lehet így általánosítani. Engem is kerékpárral van hogy az opel-es meg a peugeot-s akar leszorítani (bár utoljára pont egy audis volt
), dugónál meg van hogy bmw-s vagy audis húzza balra a kormányt hogy "jólvanöcsém" legalább te haladj ha én már nem tudok. Aki paraszt az egy suzukiba is paraszt lesz aki meg normális az egy bmw-be is normális lesz és ezt úgy írom hogy naponta jövök a szentendrei úton.
-
Segal
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 2.
Szavazok :
KovacsK85 (2pont)
_UCIL_ (1pont)
Bluuzia (1pont) -
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1160 üzenetére
A csak vasárnap az nem lett volna jó mert vendéglátósként én meg akkor melózom általába de így hogy hétfőn is lehet szavazni így belefér. Nekem a hétvégi munka kb ezt jelenti...
Bár én is azt mondom ettől függetlenül hogy szerintem is bőven elég lett volna 4 nap a kocsi szépítgetésére de a többség döntött elfogadjuk. Akkor majd vasárnap vagy hétfőn szavazok. -
Segal
veterán
Az en tippem az hogy a specter lesz a kovetkezo auto
Szep lett a kocsid Kovacs!
-
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1137 üzenetére
1
-
Segal
veterán
válasz
Kiskokó #1125 üzenetére
Engem speciel nem.erdekel az offroad tura 1 boven eleg volt amin resztvettem. Anno felvetettem en is a motoros vonulast de az meg masnak nem tetszett. Szerintem jo ez a parkolos osszeroffenes ugy ahogy van. Ja meg a nevezes es szavazas is. Akinek nem eleg 4 nap hogy akar meg is vegye meg tuningolja az ugysem fogja abba a plusz 4 oraba megtenni...
-
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1097 üzenetére
-
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1097 üzenetére
Majd en is toltok fol kepet az enyemrol. Mar lattam tegnap is a tiedet az oldalso legbeomlo nem tetszik rajta az nagyon nem diablos de amugy nem rossz.
-
Segal
veterán
válasz
Triathlete #1090 üzenetére
Egy Specter versenynek én is örülnék (enyhe célzás a győztesnek...
) de remélem nem a kalahari lesz a következő. Ettől függetlenül ha az csak azért is megveszem hogy megnyerjem a versenyt
Ahogy elnézem a képeket az infernus classic versenybe még lenne esélyem a győzelemre -
Segal
veterán
válasz
Triathlete #1071 üzenetére
Ezzel neveztem ezzel is maradok de mar most is van olyan a jelentkezok kozott ami jobban tetszik. Jo dolog persze nyerni de elsosorba ugyis a reszvet a fontos szamomra.
A hydraval pont besz*ptam mint irtam is a masik temaba megvettem anno amikor vegre megtudtam mert nem volt lehetosegem kiprobalni eladni meg nem lehet...
Nem ez a 150k vagna foldhoz hanem tudom nagyon jol magamrol hogy utana bevinnek meg vagy 30 kocsit atvarialni
Most inkabb probalom tartani az eredeti tervet es osszegyujteni 30 milliot az uj dlc erkezeseigMondjuk ez a ma megjelent diablo pont nem segit ebben
Szavazni mindenkepp fogok csak varok meg 2-3 napot hogy mindenki megkaphassa a lehetoseget ne az legyen hogy miutan leadtam jon egy jobban tetszo de 1 mar most is van ami tutira bennelesz nalam a 3 kivalasztottba de ez legyen meg titok hogy melyik. -
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1066 üzenetére
Ok majd megoldom csak ugy plusz macera a dolog. Ezt a kort ugysem fogom megnyerni nem a legtokeletesebb festes ez a kocsin de mivel nem szoktam hasznalni sajnalok meg rakoltani 100-150k-t csak hogy ugyse nyerjem meg a versenyt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TP-LINK routerek
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest